Horoskop

SEPTEMBAR DONOSI OBILJE NOVCA OVIM ZNACIMA HOROSKOPA! Da li ste vi među srećnicima?

Ovaj mesec biće prilično turbulentan i uspešan za mnoge, zato se dobro pripremite.

04.09.2022 09:02

SEPTEMBAR DONOSI OBILJE NOVCA OVIM ZNACIMA HOROSKOPA! Da li ste vi među srećnicima?
Pixabay.com

Tokom septembra zvezde pojedinim znacima horoskopa predviđaju poslovne uspehe i dolazak bogatstva, dok će drugi morati da sačekaju na neku novu šansu. 

Ovan

Predstavnike ovog znaka čekaju nove prilike. Astrolozi vam savetuju da što više komunicirate s ljudima koji imaju iskustva i od kojih možete mnogo naučiti kako biste proširili svoje poslovanje ili se udružiili za pokretanje sopstvenog biznisa. Sve planove koje imate najbolje bi bilo da sprovedete u delo na početku meseca. Od polovine meseca verujte svojoj intuiciji, ona će vam pomoći da ostanete na pravom putu. 

Bik

Venera će početkom septembra napustiti znak lava, što znači da za vas dolazi vreme za aktivno delovanje i inicijativu. Najbolja strategija je fokusiranje na detalje, rešavanje problema čim se pojave, iskrena komunikacija i prisutnost u pravom trenutku na pravom mestu. Nemojte žuriti, to vas može dovesti do nepotrebnih gubitaka. Poštovanje zakona novca i strpljenje pomoći će vam da povećate prihode.

Shutterstock

Blizanci

Blizanci

Početkom jeseni moguć je neočekivan i povoljan zaokret u sferi finansija. Nećete propustiti trenutak u kojem treba preduzeti akciju kako biste povećali svoje prihode. Posebno treba da budete oprezni kada imate posla s toksičnim ljudima – kolegama, šefovima, klijentima. Komunikaciju s njima svedite na minimum. Čuvajte svoje biopolje od negativnih uticaja i rešite se stavova koji vas sprečavaju da se obogatite. Uspeh vam dolazi veoma brzo!

Rak

U narednom periodu sreću vam ne donosi sticanje, već oslobađanje od viška. Rešite se viška stvari u kući, oslobodite prostor od negativne energije i dozvolite pozitivnoj da cirkuliše. To će vam doneti novu životnu energiju i pomoći da postanete uspešniji i u finansijskom sektoru. Sfera novca može doneti mnoga ugodna iznenađenja. Početak jeseni je poželjno iskoristiti za povećanje poslovne aktivnosti.

Lav

Veoma je verovatno da ćete se setiti nekih svojih grešaka iz prošlosti koje će vam iznedriti negativna osećanja. Pokušajte ih se osloboditi kako vas ne bi ometala na putu postizanja ciljeva. Biće izazovnih perioda, ali ne smete klonuti duhom, već se držite svog plana! Samo ako pokažete hrabrost i odsustvo straha od neuspeha, imate šansu da utičete na tok događaja u poslovnoj sferi i da iz svake, pa i nepovoljne situacije, izvučete korist.

Foto: Shuttestock

Lav

Devica

Počinje period kada će vam se isplatiti ranije ulaganje. Planete obećavaju uspeh, posebno krajem meseca, kada će položaj planeta i zvezda biti najpovoljniji. Međutim, ne treba očekivati apsolutnu sigurnost - iako je stanje relativno mirno, ne znači da se problemi ne mogu pojaviti. Do kraja septembra biće šanse za neočekivani priliv novca, kao i za dobre vesti vezane za poslovanje. Verujte u dobro i dobro će vam se vratiti!

Vaga

Vage u septembru mogu očekivati odlične finansijske rezultate. To se posebno odnosi na one predstavnike znaka koji imaju sopstveni biznis ili rade u turizmu. Usprkos pozitivnim ishodima, astrolozi vam savetuju da se ne oslanjate samo na sreću. Pre donošenja odluke, analizirajte sve opcije, pa izaberite najisplativiju.

Škorpija

Za vaš znak septembar nije najbolji mesec za poslovna putovanja, niti za spontane poduhvate. Bolje je da mirno i predano radite na onome što treba da završite i da ne žurite jer žurba dovodi do grešaka. S druge strane, period je odličan za sve koji se bave kreativnim poslovima, imaćete mnogo inspiracije. Ako nemate sreće s novcem, strpite se, ništa ne traje dugo!

Shutterstock

Strelac 

Strelac

Položaj planeta donosi vam brojne kreativne ideje. Sreća će stići onima koji mogu pronaći izlaz iz najtežih problema i rešenje za svaku dilemu. Važno je da slušate svoj unutrašnji glas jer ćete tako doneti najbolje odluke i napraviti poteze koji vas vode ka uspehu. Imate šanse da popravite svoje finansijsko stanje, ali samo ako verujete u sebe i ostanete dosledni svojim idejama.

Jarac

Položaj planeta poboljšava vašu intuiciju. Pozno leto obeležiće brojna razmišljanja o karijeri i zaradi. Možda niste zadovoljni, ali nemojte se fokusirati isključivo ne negativno. Ovaj mesec će biti najpovoljniji u godini za razvoj novih ideja i za sklapanje novih poslovnih poznanstava.

Vodolija

Astrolozi ističu da je ovo dobar trenutak da zatražite povišicu ili započnete razgovor s nadređenima o unapređenju. Druga polovina septembra pružiće vam priliku da se rešite novčanih problema i povećate svoje prihode. Početak meseca posvetite dovođenju stvari u red sređivanjem dokumenata i vraćanju dugova, ako ih imate.

Shutterstock

Ribe

Ribe

Ovaj period donosi vam odličnu priliku da se konačno izborite s dugovima. Planete vam donose bistrinu uma i trezven pristup, što će vam olakšati donošenje odluka. Bićete puni snage i odlučnosti kao nikada ranije, posebno ako se oslobodite negativnih misli. Astrolozi vam savetuju da rizikujete, izađete iz zone komfora i više se posvetite traženju boljeg posla i zarade.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)