Horoskop

Kako PREPOZNATI da je neki horoskopski znak ZALJUBLJEN? Blizancima gore obrazi, Bikovi vas vode na hranu i piće

Među horoskopski znacima se svi međusobno razliku na način kako maifestuju svoju ljubav i kako je doživljavaju.

21.08.2022 21:00

Kako PREPOZNATI da je neki horoskopski znak ZALJUBLJEN? Blizancima gore obrazi, Bikovi vas vode na hranu i piće
shutterstock.com

 Iako neki žele da to podele sa svima, ima i onih koji ljubomorno čuvaju za sebe emotivne trenutke.

Ovan

Ljudi koji su rođeni u ovom znaku ne kriju svoje emocije i pronalaze sve načine kako bi osvojili osobu koja im se sviđa. Nesebično dele svoja osećanja u vezi i uglavnom se vode srcem u ljubavi. Često im je u mislima osoba koja im je osvojila srce i deluju kao da su na sedmom nebu.

Bik

Bikovi su često proračunati i razmišljaju glavom kada su zaljubljeni, tako da oni neće izgubiti glavu zbog toga. Vrlo su škrti kada su osećanja u pitanju i ne izražavaju ih tako lako, ali kada je osvajanje u pitanju daju sve od sebe da osvoje osobu koju voli. Svoje hedonistčke afinitete će pokazati i tokom udvaranja, pa nije strano za pripadnike ovog znaka da osvajaju odličnom večerom ili pićem.

 

 

Blizanci

Blizanci su po mnogima dvolični međutim, kada se zaljube vrlo su otvoreni i žele da grade vezu sa iskrenošću. To može malo da uplaši partnera. Kada su zaljubljeni, rado bi to podelili sa celim svetom, a ako i ne podele osmeh, crveni obrazi i iskra u očima su ono što će ih odati da nekoga vole.

Rak

Iako jedan od najosetljivijih znakova, Rak tek tako ne pokazuje emocije. Kada se zaljubi i poželi da gradi ozbiljnu vezu sa tom osobom, on onda u potpunosti otvara svoje srce i voli bezgranično. Rakovi u javnosti ne pokazuju svoje emocije, ali se njihova zaljubljenost lako uoči. 

 

 

Lav

Umišljeni Lavovi kada se zaljube najviše rade na sebi. Pokušavaju da poboljšaju svoj izgled, način odevanja kako bi se dopali voljenoj osobi. Njima čak odgovara da izjave ljubav osobi koja im se sviđa i to u javnosti. Ako im ne uspe iz prve, to im ne predstavlja problem jer će opet pokušati sve dok ne dobiju šta žele. 

Devica

Device su stidljive po prirodi i teško pokazuju emocije, međutim kada je zaljubljenost u pitanju, njima godi da malo pobegnu od odgovornosti i rutine. Kada ih emocije preplave, one su sklone raznim maštanjima, što uključuje i planiranje budućnosti sa tom osobom. One nisu sklone direktnom i napadnom flertu, već su suptilniji u udvaranju. 

 

 

 

Vaga

Ovaj znak Zodijaka vrlo je oprezan kada uplovi u vezu i stalno se plaši da nešto ne krene naopako njegovom greškom. Vage mogu izgubiti glavu kada se zaljube i mogu ići do te mere da se prilagode voljenoj osobi. Često su usamljene.

Škorpija

Osobe u horoskopskom znaku Škorpije se pitaju gde je bila osoba koja im se sviđa do tada, kada je sretnu. One ozbiljno shvataju zaljubljenost  i iskrene su kada su u pitanju emocije. Vole da dominiraju i nemaju problem sa osvajanjem voljene osobe.

 

 

Strelac

Strelčevi su vrlo kreativni kada je zaljubljivanje i osvajanje u pitanju, pa na vrlo originalan način osvajaju osobe do kojih im je stalo. Oni mogu prirediti takve nezaboravne trenutke, da će voljenu osobu ostaviti bez daha. Ipak ljubomorni su, čak nekad i bez jasog razloga i povoda.

Jarac

Iako deluju hladno, Jarčevi kada se zaljube u stanju su sve da učine za voljenu osobu. Skrivane emocije ovog znaka su često vrlo jake i kasnije se prepuštaju ljubavi i uživaju u njoj. Zbog toga što su radoholici, a ljubav shvataju ozbiljno, romantičnim trenucima često se prepuštaju u zrelijem dobu. 

 

 

Vodolija

Vodolija ne sakriva zaljubljenost i često to deli sa prjateljima i porodicom. Vodolije vole da osvajaju na samo njima poznat duhovit i neobičan način. Iako su po prirodi otvoreni, neće pokazati emocije dok ne saznaju šta druga osoba oseća prema njima.

Ribe

Ribe su osetljive i emocije doživljavaju na vrlo intenzivan način. Skloni su maštanju i duboko proživljavaju sva stanja vezana za ljubav. Često doživljavaju i platonske ljubavi.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)