Horoskop

VELIKI HOROSKOP ZA NOVEMBAR: Pomračenje Meseca donosi buru, ovim znacima život će se promeniti iz korena!

Ribama sledi finansijski uzlet, strelčevima period ličnog razvoja, škorpijama preispitivanje, a evo šta čeka ostale pripadnike Zodijaka.

01.11.2022 09:01

VELIKI HOROSKOP ZA NOVEMBAR: Pomračenje Meseca donosi buru, ovim znacima život će se promeniti iz korena!
pexels.com

Novembar već od starta donosi novu buru emocija u naš život. Jedanaesti deo ove godine počinje pomračenjem Meseca, kao i punim najvećim Zemljinim satelitom u znaku Bika 8. nobembra, što će intimne odnose i naše snove gurnuti do krajnjih granica.

Shutterstock

Za Ovna nastupa period opuštanja kada su finansije u pitanju

Ovan

Nakon što ste morali da "stežete kaiš" u prethodnom periodu, sredinom novembra ćete konačno moći da se malo opustite kada su finansije u pitanju. Međutim, dobar period neće dugo potrajati, pa budite mudri i sačuvajte nešto novca za "crne dane". Mars je u retrogradnom hodu u vašoj trećoj kući, koja označava komunikaciju, pa astrolozi savetuju da pazite šta pričate da ne biste slučajno rekli nešto što zapravo niste mislili.

Shutterstock

Biku sledi povezivanje s partnerom

Bik

Pomračenje Meseca 8. novembra približiće vas partneru i imaćete priliku da se više povežete. Posebno povoljan dan za ljubav biće 23. novembar, kada se mlad Mesec nađe u znaku Strelca. Ključ za održavanje zdravog odnosa s partnerom leži u tome da se ponašate zrelo i donosite mudre odluke. Sada nije trenutak da budete impulsivni. Pomračenje Meseca donosi dosta turbulencija i velike promene na svim životnim poljima. Moguća je i promena posla, ali pokušajte u novembru ostati prizemni i ne donositi nikakve ishitrene odluke.

Shutterstock

Blizancima se savetuje oprez

Blizanci

S jedne strane, za vas je ovo vreme novih početaka i uzbuđenja, ali, u isto vreme, treba da budete oprezni, posebno kada su odnosi s bližnjima u pitanju. Ovo se takođe odnosi na vašu karijeru, pogotovo oko 23. novembra, kada prestane retrogradni Jupiter.

Shutterstock

Raka očekuju promene u novembru

Rak

Novembar je odličan mesec za teške razgovore koje ste odlagali, kao i za sređivanje nekih situacija na poslu. Pravo je vreme i da se zbližite s ljudima i kažete sve što vam je na srcu. U prethodnom periodu ste se malo "učaurili", ali više nema potrebe za tim.

Shutterstock

Lavovima se savetuje promena posla

Lav

Pomračenje Meseca 8. novembra navešće vas da promenite pravac kada je karijera u pitanju. Posao koji vas ne inspiriše i ne motiviše da napredujete ne vodi ničemu, tako da je sada pravo vreme da nešto promenite. Sredinom meseca će vaša kreativnost doći do izražaja i daće vam priliku da uradite nešto što ste odavno planirali.

Shutterstock

Device dobijaju osećaj sigurnosti

Devica

Kada Merkur 17. novembra bude ušao u znak Strelca, doneće vam neke važne promene zbog kojih ćete se osećati sigurnije, a posebno će uticati na odnose sa drugima. Vreme je da pažljivo sagledate odnos s partnerom i bliskim prijateljima i da odlučite ko zaslužuje da bude u vašem životu, a ko ne.

Shutterstock

Vage su u neskladu

Vaga

Osećaćete se pomalo nauravnoteženo jer postoji nesklad između informacija koje čujete i onoga što intuitivno osećate. Pokušajte da ne primate k srcu to što neki ljudi oko vas pričaju. Bićete velikodušni i ljubazni, kao i uvek, a to bi neko mogao da zloupotrebi.

Shutterstock

Škorpije su u periodu preispitivanja

Škorpija

Pomračenje Meseca navešće vas da preispitate odnos s partnerom. Da bi bilo koja veza uspela neophodno je praviti kompromise. Nemojte gurati stvari pod tepih. Ukoliko su svađe s voljenom osobom postale učestale, razmislite da li želite da ostanete u toj vezi. Mars će biti retrogradan do januara sledeće godine, zbog čega će vam trebati duplo više snage da napravite veliku promenu.

Shutterstock

Period ličnog razvoja za strelčeve

Strelac

Posvetite se sebi narednih nekoliko nedelja jer je ovo dobar period za lični napredak i razvoj. Idealno je vreme da se fokusirate na sve što želite da ostvarite. Vaše strasti su snažne i imate potrebu da gledate unapred, umesto da razmišljate o prošlosti. Vaš planetarni vladar, Jupiter, kreće direktno 23. novembra i velike promene su na vidiku.

Shutterstock

Jarčevima se savetuje da se prepuste rizicima

Jarac

Pomračenje Meseca će vas inspirisati i podstaći da više rizikujete. Međutim, ne treba da žurite s novčanim ulaganjima ili započinjanjem novog projekta. Ukoliko sumnjate u neku odluku, najbolje je da otvoreno i iskreno porazgovarate sa osobama u koje imate poverenja.

Shutterstock

Vodolije treba da prihvate date smernice

Vodolija

Kada je u pitanju napredak u karijeri, niko neće moći da vam stane na put. Budite otvoreni za predloge ili poslovne ponude sredinom meseca. Moguće je da ćete ostvariti važne kontakte s ljudima koji će vam ponuditi smernice i savete kako da brže napredujete.

Shutterstock

Ribama sledi poboljšanje finansija

Ribe

Ukoliko niste bili zadovoljni finansijskom situacijom u prethodnom periodu, budite spremni da se to promeni krajem meseca. Kada Jupiter započne direktan hod 23. novembra možete očekivati dobre vesti. Možda će to biti unapređenje na poslu ili čak povišica. Ne budite skromni i stidljivi, već jasno i glasno recite šta želite. Zvezde su na vašoj strani.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)