Horoskop

NEVERSTVO JE U KRVI OVIM ZNACIMA HOROSKOPA: Prevara i avantura za njih su duševna hrana i potreba

Pre nego što se upustite u vezu, proverite kog horoskopskog znaka je vaš partner jer je možda baš on među najnevernijama.

16.10.2022 09:01

NEVERSTVO JE U KRVI OVIM ZNACIMA HOROSKOPA: Prevara i avantura za njih su duševna hrana i potreba
shutterstock.com

Pojedini znaci Zodijaka skloniji su avanturama i preljubama od ostalih. Na to ih navodi njihov slobodni duh i potreba za večitim dokazivanjem zavodničkih veština, kako sebi, tako i drugima. Astrolozi se slažu da se četiri znaka posebno izdvajaju po tome da su često neverni svojim partnerima.  

Ovan

Avanturistički Ovan voli da bude glavni u vezi i sklon je spontanom zaljubljivanju. Iako je manja verovatnoća da će varati, kad oseti da ga partner fizički i emocionalno ne može pratiti, i to je moguće. Neveran je obično zbog frustracije što partner nije u stanju da ispuni njegova očekivanja.

Bik

Bikovi su velike kokete i stalno su u potrazi za nekim dodatnim zadovoljstvom i lepim stvarima u životu. Bik može da misli čak i da ima pravo na aferu jer će tako zadovoljiti potrebu za onim što mu partner ne pruža. Potreba za zavođenjem i dokazivanjem svoje fantastičnosti Bikovima nikada ne prestaje, te ih stalno morate držati na oku. Ako se zaljube, trudiće se da se suzdrže od flerta, međutim, to će biti kratkog daha. Bikovi jednostavno vole da budu u centru pažnje i da stalno sebi dokazuju koliko su poželjni

shutterstock.com

Lavovi često imaju i po nekoliko afera i teško se odlučuju za određenog partnera 

Lav

Poznati su po svojoj ambicioznosti i potrebi za moći i autoritetom i kad su u vezi, a traže partnere koji će ih podržati i pomoći im u postizanju zacrtanih ciljeva. Lavovi koji varaju verovatno sve pažljivo planiraju da ih ne uhvate. Oni se ne zaustavljaju samo na jednoj avanturi. Neretko imaju i po nekoliko paralelnih veza i u tome uživaju. Njihov ego je tada zadovoljen, a to im je jedino bitno.

shutterstock.com

Vage su sklone prevarama 

Vaga

Nije ni čudo što mnogi astrolozi Vage smatraju najnevernijima jer su vazdušni znakovi generalno veoma zaljubljive prirode i često se povezuju s više ljudi. Ako je Vaga udata za nekoga ko nije uvek dostupan da bude s njom, sasvim je prirodno da će na drugom mestu potražiti potvrdu, pažnju i društvo. Vage zahtevaju potpunu posvećenost, te ako ne dobiju oni što smatraju da im pripada, lako će se snaći. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)