Horoskop

U NOVEMBRU ĆE ŽENE DIKTIRATI DINAMIKU LJUBAVI: Astrolozi predviđaju buru strasti i emocija, evo šta nas tačno očekuje u narednom periodu!

Vrtlog strasti i emocija sledi nam do polovine novembra zbog boravka Venere u škorpiji.

24.10.2022 21:01

U NOVEMBRU ĆE ŽENE DIKTIRATI DINAMIKU LJUBAVI: Astrolozi predviđaju buru strasti i emocija, evo šta nas tačno očekuje u narednom periodu!
Foto: Shutterstock

Od 23. oktobra do 16. novembra Venera, planeta ljubavi i lepote, boraviće u najfatalnijem znaku zodijaka škorpiji. Kada se Venera nađe u škorpiji, sva osrednjost pada u vodu. Na scenu stupaju najdublje emocije, najveće strasti, ali i najveći ljubavni strahovi. 

unsplash.com

škorpija

 

U ovom periodu bude se u nama neke duboke strasti i srećemo ljude koji u nama izazivaju takva osećanja. Tokom vladavine Venere svi ćemo dobiti malo od njene harizme, pa ćemo se osećati zavodljivije i seksepilnije. 

Sada je ženska energija malo jača od muške, pa će se vrlo često dešavati da baš žene budu te koje će inicirati susret, flert. Za škorpije važi pravilo da su najbolji ljubavnici, pa ćemo i mi, dok traje ovaj tranzit, imati prilike da postanemo bolji u krevetu i prestanemo da budemo toliki čistunci.

Pixabay.com

snaga škorpije donosi buru emocija

 

Veze koje započinju sada imaće vrlo strastven karakter, emocije će biti jake i fatalne, a u lošem smislu možemo postati sumnjičavi ili ljubomorni. U praktičnom smislu ovo je vreme kada se možemo regenerisati ili raditi na potomstvu. Veoma su zanimljive veze i ljubavi koje se rode u ovom periodu pošto ćemo ih pamtiti po intenzitetu, bez obzira na trajanje. Neki će imati bolju kontrolu nad emocijama, a oni hrabri koji je se odreknu doživeće emociju na kojoj će im kasnije zavideti dok budu slušali o fatalnoj ljubavi koju nisu smeli da propuste.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)