Horoskop

Rođeni u ovom horoskopskom znaku imaju NAJVEĆE ŠANSE ZA DOBITAK NA LOTU! Statistika je sve pokazala!

Podaci koji su prikupljeni prošle godine pokazali su da pripadnici jednog znaka Zodijaka nepogrešivo dobijaju na igrama na sreću, u mnogo većem procentu od svih ostalih.

bySrećna republika

30.10.2022 09:07

Rođeni u ovom horoskopskom znaku imaju NAJVEĆE ŠANSE ZA DOBITAK NA LOTU! Statistika je sve pokazala!
shutterstock.com

Da li ste od onih ljudi koji igraju igre na sreću, a nikad ništa ne dobijaju? To mora da je verovatno iscrpljujuće, razočaravajuće, pa i demorališuće, ali jasno je da mnogi ne odustaju tako lako od borbe, što nikako nije loša osobina. Međutim, možda bi, u slučaju da ste razmišljali u smeru zbog čega baš toliko nemate sreće na lotu, krivca mogli da pronađete u, verovali ili ne - horoskopu!

Naime, ako je verovati astrologiji, tačnije statistici koja je sprovedena, pokazalo se da zaista postoje horoskopski znaci kojima je sreća naklonjenija kada su u pitanju igre poput lota.  

Britanski portal Dejli mejl objavio je ko su najsrećniji horoskopski znaci, ističući da se na prvom mestu nalaze Ribe koje su tokom prošle godine osvojile više dobitaka na lutriji od ijednog drugog znaka. Tako se navodi da suj ljudi rođeni između 19. februara i 20. marta, odnosno oni koji pripadaju 12. znaku Zodijaka, osvojili 11,6% svih dobitaka na lutriji. 

Odmah iza Riba nalaze se Blizanci jer su igrači tog horoskopskog znaka osvojili 9,9% dobitaka, a jedan odsto manje ima Devica sa 8,9% i Vodolija sa 8,5%.

shutterstock.com

Ribama se tokom prošle godine u najvećem broju slučajeva osmehnula sreća 

Najnesrećniji horoskopski znak je, ako je verovati dobijenim statističkim podacima, Strelac jer je samo šest odsto pripadnika tog horoskopskog znaka osvojilo džek-pot na lutriji.

Portparolka australijske lutrije Loren Kuni rekla je da će biti veoma zanimljivo videti da li se takav trend nastaviti.

- Na Ribe se uvek gleda kao na velikodušne i suosećajne, s dubokim osećajem ljubaznosti i samilosti. Bilo bi zanimljivo videti šta se dogodilo s njihovim dobitkom na lutriji, odnosno da li su ga podelili s najbližima - istakla je Kunijeva. 

Spisak horoskopskih znakova i postotka pobednika u ukupnom broju dobitnika:

Ribe 11,6% 
Blizanci 9,9%
Devica 8,9%
Vodolija 8,5%
Škorpija 8,5%
Bik 8,5%
Rak 8,2%
Lav 7,7%
Vaga 7,7%
Jarac 7,7%
Ovan 7,5%
Strelac 6%

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)