Horoskop

Bikove čeka sudbinska veza, ribama se vraćaju duhovi prošlosti, a vage dobijaju nikad lepše vesti! NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP!

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za period od 3. do 9. oktobra 2022. godine.

bySrećna republika

03.10.2022 09:01

Bikove čeka sudbinska veza, ribama se vraćaju duhovi prošlosti, a vage dobijaju nikad lepše vesti! NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP!
shutterstock.com

Nedelja pred nama označava sam početak oktobra, inače izuzetno interesantnog meseca za sve astrologe. On će mnogim znacima doneti promene kakvima se nisu nadali, a pogledajte o čemu se radi u najdetaljnijim nedeljnom horoskopu za period od 3. do 9. oktobra 2022. godine. 

Shutterstock

Ovan

Ovan - Kvalitet više

POSAO: Ovnovi su u pripremama za nešto što će se dogoditi krajem meseca, ali će se neke okolnosti i dešavanja već dešavati. Mnoge stvari su već jasne i vama i drugim ljudima pošto će se dešavati sve brzo i dinamično. Otvoriće vam se neke stvari i mnogo jače nego što ste očekivali, a pojačaće se i broj ljudi privučenih tom situacijom. Možete se u nekim situacijama osećati kao jedinka, ali zapravo sve se dešava u okviru neke grupe. Bićete spremni da sebe stavite u podređen položaj da bi nešto važno urodilo plodom. Uspećete da ostvarite potencijale koji će se s vremenom širiti. Moguće je da će se samo nešto prolongirati ili ćete želeti da uradite nešto bolje i kvalitetnije. Bićete principijalni, bez obzira na to što se nekim ljudima žuri ili će pokušati da vas ubrzaju. Želećete da obavite posao na pravi način i stojite iza toga što radite. Nakon svega ćete izaći u prvi plan i razvijati se brže nego što ste mogli da zamislite. Oktobar je vrlo važan mesec za vas, pa ne propuštajte prilike i šanse koje vam se budu nudile. Sve su oči uprte u vas. Neko od prijatelja bi mogao da vam ponudi saradnju ili ponudi partnerstvo, moguće je da ćete sami prelomiti da neku ideju ili viziju materijalizujete, a neki Ovnovi bi mogli da započnu posao s emotivnim partnerom. U svakom slučaju, ovo bi mogla da bude prekretnica u vašem životu.

LJUBAV: Zauzeti Ovnovi će od partnera tražiti da cene neke vrednosti i stavove. Da se neke stvari završe pre nego što podignete vezu i odnos na viši nivo. Moguće je da su vam se otvorile neke mogućnosti i neke obaveze koje partner treba da završi. Za neke stvari ste vi u pravu i partner bi trebalo da posluša vaš savet. Sve do 10. oktobra trajaće neki vakuum i odnos će se polako stabilizovati. Moguće je da ćete preuzeti partnerove obaveze da bi se on lakše izborio sa sopstvenim obavezama, a moguće je i da ćete morati da izmirite neke finansije. Slobodni Ovnovi će uspostaviti bliskiji odnos sa jednom osobom s kojom će se osećati lepo i zadovoljno. Međutim, nećete želeti da zapostavite obaveze koje imate, pa bi neko mogao da se naljuti, što vam nije prioritet jer je ta osoba stavila vas na prvo mesto. Moguće su manje razlike u pristupu, ali će s vremenom odnos biti kvalitetniji, a vi ćete sve bolje shvatati i razumeti.
 
ZDRAVLJE: Mnoge stvari se dešavaju brzo i intenzivno, pa je važno da raspodelite obaveze da ne bi došlo da napetosti, nervoze i da vam se to ne bi odrazilo na zdravlje. Slabe tačke su vam bubrezi, reproduktivni organi i sklonost infekcijama.

SAVET: Ispoštujte svoje ideje i metalne procese 

Shutterstock

Bik

Bik - Sudbinski preokreti i postavljanje temelja

POSAO: U zavisnosti od toga šta ste do sada radili, Bikovi se mogu naći i situaciji u kojoj mogu biti nagrađeni ili se mogu suočavati s ozbiljnim poteškoćama. Dobićete priliku da se proširite, ubrzate ili započnete nagli rast i razvoj koji će dostići vrhunac u januaru i februaru 2023, a sve one koji su na neki način manipulisali, radili iza leđa ili ispod žita može stići kazna ili presuda za nelegalne poslove ili nemoral. Nije isključeno ni da ćete ove nedelje imati sudske procese. No, svi oni koji su bili korektni imaće nagradu na materijalnom planu ili se proširiti, ali će se kod mnogih to materijalizovati tek krajem meseca. Imaćete priliku da povučete zaista važne poteze. Ove nedelje ćete imati neke naznake ili dešavanja koja vode ka tome. Neki Bikovi bi mogli da počnu od nule ili započnu nešto što dosad nisu radili. Osetićete neku lakoću i istinsko ushićenje zbog svega što vam se dešava, ali najviše na način na koji vam se nameštaju date okolnosti. Ovo je sjajan period za usvajanje znanja, učenje ili nadogradnju svega što radite. Obavezno prihvatite prilike koje budete imali. Neko od prijatelja, kolega ili saradnika može vam pomoći da neke stvari prebrodite ili nađete rešenje. Neki Bikovi mogu se osećati dezorjentisano, pa će im biti potrebna podrška i suočavanje se realnom situacijom. Bićete skloni trošenju novca ili će on odlaziti van vaše kontrole, pa budite naročito obazrivi s finanasijama.

LJUBAV: Zauzeti Bikovi će iz nekog razloga insistirati na nekim stvarima i događajima, što može izazvati kontraefekat kod partnera. Najbolje bi bilo da spustite loptu i korak po korak dođete do zajedničkog rešenja. Nemojte biti nestrpljivi niti reagovati burno, već probajte da subjektivan osećaj ostavite po strani. Partner će morati da se privikne na novonastalu situaciju, a to bi moglo da vas udalji. Neki Bikovi koji imaju decu imaće nesuglasica ili neslaganja oko njih. Slobodni Bikovi potencijalnog partnera mogli bi da sretnu u poslovnom okruženju. Radi se o osobi koja je posvećena poslu i karijeri, unosi stabilnost i sigurnost kada ste zajedno, a vaše povlačenje mudrih poteza će osvojiti potencijalnog partnera.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete zbog nestrpljenja ili naglih usporenja imati problema s psihom. Moguće je da osećate hroničan umor, pospanost i pad imuniteta. Grlo je osetljivo i sklono upalama.

SAVET: Ne reagujete impuslivno i ishitreno i ne dozvolite da vam emocije preplave razum

Shutterstock

Blizanci 

Blizanci - Važni rezultati

POSAO: Blizanci će sve do proleća imati konstantne oscilacije na poslovnom i privatnom planu. Ove nedelje će početi da se aktiviraju neki potencijali, otvoriće se neke nove mogućnosti, koje bi mogle čak da vas iznenade, ali ćete, u svakom slučaju, biti zadovoljni. U neke stvari ste možda i sumnjali, pa su vas one uverile da vam predstoji dobar poslovni period na duge staze. Međutim, nećete samo vi biti na putu rasta i razvoja, već će i neke sobe koje su u vašoj neposrednoj okolini prosperirati i napredovati. Za početak možete da očekujete manje pomake na materijalnom i finansijskom planu, koji će se s vremenom širiti u uvećavati. Ovo je i period adaptacije i privikavanja na neke nove okolnosti na koje niste navikli, ali ste prinuđeni da ih prihvatite i usvojite. I najbolje bi bilo da to uradite bez ikakvog pritiska ili negodovanja. Nekim stvarima treba vremena, pa ćete možda morati nešto da sačekate nekoliko dana. Neki Blizanci bi mogli biti nestrpljivi, što nikako nije dobro za njih. Očekujte da ćete neke stvari završiti i zaokružiti priču tek sledeće nedelje. Neki Blizanci bi mogli da prošire poslovanje izvan grada ili zemlje u kojoj borave. Moguće su informacije koje će vam tako nešto omogućiti.

LJUBAV: Zauzeti Blizanci će se narednih nekoliko meseci baviti kućom, domom i porodicom. Iako će se od vas tražiti da neke stvari rešite, biće vam potreban mir i tišina, a moguće je da ćete u nekim momentima želeti da se osamite. Ovo je sjajan period za odmor ili obilazak nekih udaljenih mesta i destinacija. Moguće je da će partner od vas zahtevati da se za nešto izjasnite, ali vi možda nećete biti spremni na takav korak, što bi partner mogao da vam zameri. Najbolje bi bilo da budete postepeni i prihvatite svaku situaciju i da se ne vraćate na stare stvari i događaje. Moguće je da će postojati neke neprijatne situacije, ali i trenuci koji bi mogli ozbiljno da vas pokrenu. Stvari će se naglo menjati, pa ostanite dosledni sebi i svojim prohtevima. Slobodni Blizanci će privlačiti pažnju, više izlaziti i biti u mnogo bržem ritmu. Prepoznaćete se s više osoba, mnogo više dopisivati, flertovati i biti na korak do ulaska u vezu. Ali vama će ovaj status mnogo više prijati, pa kako se budete nekome približili, još brže ćete se udaljiti.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema s nervozom i nestrpljenjem. Ispoštujte sve procese da vam se ne bi odrazilo na zdravlje. Mogući su upalni procesi, opekotine, povrede i nagnječenja.

SAVET: Strpljenje je od presudne vrednosti. 

Shutterstock

Rak

Rak - Vreme za porodicu

POSAO: Dragi Rakovi, u narednom periodu akcenat će biti na privatnim pitanjima, kao i komunikaciji, koja je i ove nedelje prilično naglašena. Na poslovnom planu i dalje ste u fazi priprema i stalno imate osećaj da morate da se vraćate na detalje iz prošlosti. Rakovi koji se bave privatnim poslom, kao i poslom u vezi s nekretninama, mogu da očekuju poboljšanje i značajnije uspehe u narednom periodu. Za Rakove koji žele da menjaju stan, sada je prilika za kupovinu ili prodaju. Samo budite oprezni kod provere dokumentacije pošto se lako može dogoditi da vam promakne važan detalj. Najznačajniji dan u poslovnom smislu biće petak, kada ćete imati važne razgovore u vezi s poslom o kome razmišljate duže vreme. Tada imate priliku da razrešite neku situaciju koja je bila sporna, a sada polako počinju da se stvaraju povoljni uslovi za njeno rešavanje. Imate priliku da tokom ove nedelje razgovarate o mnogim stvarima koje su vam bitne, a koje niste iz nekog razloga mogli da raspravite u prethodnom periodu. Trudite se da tokom tih razgovora budete realni i ne zauzimate neprijateljski stav. Kada su u pitanju finansije, najbolje će proći Rakovi koji se bave privatnim poslom jer mogu očekivati lepe prihode, koji im konstantno pristižu. Troškovi koje budete imali tokom ove nedelje tiču se uglavnom kuće pošto imate potrebu da ulepšate i oplemenite životni prostor.

LJUBAV: Rakovi koji su u braku ili vezi imaće prilično miran i lep period pred sobom. Dosta vremena provodite s partnerom u kući i težićete da postignete harmonične odnose. Bavićete se nekim ličnim i porodičnim pitanjima, koja ste u prethodnom periodu malo zapostavili. Imate lepe odnose i sa širom porodicom i težite ka većoj bliskosti, kako s partnerom tako i s drugim članovima porodice. Rakovi koji su trenutno sami ovih dana se vraćaju u prošlost i neke srećnije dane. Čežnja za bivšim partnerom ili osobom u koju ste nekada bili zaljubljeni sada bi mogla ponovo da se aktivira. S druge strane, zatvoreni ste u sebe i nemate potrebu da previše budete među ljudima, već vam je prijatnije da vreme provodite u domu s članovima porodice.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, mogući su pritajeni zdravstveni problemi koji vas muče i koje ne možete jasno da imenujete.

SAVET: Sada je vreme da obavite razgovore koji su vam bitni

Shutterstock

Lav

Lav - Finalizacija poslova

POSAO: Dragi Lavovi, u ovom periodu centralnu poziciju zauzeće dešavanja na poslovnom planu i finansijska pitanja. Na poslovnom planu su aktuelne nove poslovne ideje koje razrađujete i koje možda planirate da radite s prijateljima. Poslovna dinamika je pojačana i ulažete dodatnu energiju i napor da postignete sve što ste planirali, pa ste dosta iscrpljeni u energetskom smislu. Mnoge stvari na kojima ste ranije radili sada ulaze u fazu finalizacije, pa je potrebno da ostanete fokusirani i koncentrisani da biste ispratili stvari do kraja. Najbolji period za posao je sam kraj nedelje, kada će se stvari rešavati po inerciji i mnogo toga će vam biti jasnije. Tačno ćete znati u kom pravcu će se stvari odvijati i kakav stav je potrebno zauzeti da uradite sve onako kako ste i zamislili. Potrebno je da obratite pažnju na detalje i da prioritet date poslovima koje je dosad trebalo završiti i koji su tokom prethodnog perioda prolongirani. Ovo je period kada imate dobre šanse za materijalizaciju i težište da postignete što više rezultata. Ne zaboravite da uključite saradnike pošto bi vam dobro došla pomoć ljudi koji u ovom trenutku mogu da urade mnogo više od vas. Kada su u pitanju finansije, novac vam dolazi kroz redovne prihode, koji su vezani za završetak nekog posla. Troškove imate kroz druge ljude i prijatelje, pa vodite računa kako ulažete novac. Čak i kada vam se čini da je ulaganje sigurno, može se ispostaviti suprotno.

LJUBAV: Lavovi koji su u braku ili vezi žele po svaku cenu da uvedu promene u svakodnevicu, pa partneru ostaje samo da se prilagodi. Promene su vam potrebne da biste postali funkcionalniji i operativni na dnevnom nivou. Imate dobru komunikaciju s partnerom i pojačano je međusobno razumevanje, koje dovodi do poboljšanja dosadašnjeg odnosa. Lavovi koji su trenutno slobodni imaju mogućnost da osobu koja će im se svideti sretnu na nekom kraćem putovanju. Tokom ovog perioda biće dosta flerta i prolaznih veza i nećete osetiti potrebu da se dublje vežete za nekoga. Osoba koja vam se dopada je mladolika, inteligentna i veoma šarmantna, ali imate osećaj da vam izmiče neka čvršća povezanost s njom, već sve ostaje na nivou neobaveznog druženja.

 

ZDRAVLJE: Dobro 

SAVET: Vreme je da uplovite u mirnije vode 

Shutterstock

Devica

Devica - Dešavanja na emotivnom planu

POSAO: Drage Device, ove nedelje fokus je emotivni život, ali nećete moći da zanemarite ni posao, pošto su vam dešavanja na tom polju naglašena do kraja ove i početka sledeće godine. Na poslovnom planu potrebno je da završite što više zaostalih poslova da biste ostavili prostor za nove stvari koje dolaze. Vi ste već završili dobar deo iz prethodnog perioda, ali bi bilo dobro da završite sve za šta vam se ukaže prilika, bez nepotrebnog odugovlačenja. Tokom ove nedelje stvari bi trebalo da se stabilizuju i da krenete rasterećeno s novim poslovnim poduhvatima. Tim povodom dešavanja možete da očekujete u drugom delu nedelje, kada će vas pratiti dobre okolnosti i povoljne prilike. Imate dobru koncentraciju i potrebnu brzinu misli da rešite sve što se bude nametalo kao goruće pitanje. Imate i dubinsku kreativnost i moć da sve događaje transformišete u povoljne okolnosti po vas i vaše interese. Ovo je prilika i za vas da preispitate neka vaša ponašanja i efekte tog ponašanja na druge ljude. Imate priliku da popravite mnoge stvari i da nastavite dalje na pravi način samo ako budete dovoljno hrabri da pogledate dublje u sebe. Na finansijskom planu, novčani priliv će ove nedelje biti obimniji nego inače. Bićete izraženo kreativni po pitanju novca i načina na koji ćete dolaziti do njega i realizacija će vam ići od ruke. Kada su u pitanju troškovi, držite se zadatih izdataka i nemojte izlaziti iz planiranih okvira.

LJUBAV: Device koje su u braku ili vezi imaju potrebu da sve podele s drugom stranom i čuju njeno mišljenje o svim bitnim pitanjima. Uvažavate partnera i dajete mu potreban prostor u vašem životu, što njemu, s druge strane, godi. Osećate dubinsku povezanost i želju da takav odnos još više dobije u kvalitetu da bi trajao u vremenu. Ovo je period kada se tako dobro razumete da završavate jedno drugom rečenice i znate šta partner misli pre nego što bilo šta kaže. Device koje su trenutno slobodne osećaju jaku povezanost s nekim ko već postoji u njihovom životu, pre nego s nekim novim. Ovo je period kada ne samo da ćete shvatiti šta želite u životu od određenih osoba već je izvesna i realizacija vaših želja. Ne želite više da držite stvari na čekanju, već puštate da događaji idu svojim prirodnim tokom.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, izvesni su problemi sa zglobovima.

SAVET: Igrajte hazarderski

Shutterstock

Vaga

Vaga - Događaji od značaja

POSAO: Kad je poslovni plan u pitanju, Vage mogu da očekuju ozbiljan potencijal, koji će biti aktuelan sve do 20. oktobra. U tom intervalu je važan poslovni period kada vas očekuju konkretnija dešavanja, prosperitet i kulminacija svega što ste radili. Ovo bi moglo da bude važno na dugoročnom planu, pa možete da očekujete stalna preispitivanja, da li ste dovoljno zreli, da li ste spremni za nove poduhvate. Treba da znate da sve ide u vašu korist, da promenite stavove i budete jasni i konkretni. Važan datum je 6. oktobar, kada možete mnogo toga postići ili steći neke nove uvide, bolje shvatiti okolnosti i reakcije drugih ljudi, ali i tokom cele nedelje ćete imati podsticajne momente. Neke Vage će biti u prilici da dovrše poslove koje su zanemarivale ili im nisu davale na značaju. Sada ćete moći uspešno da ih završite i budete zadovoljni. Mentalno ćete biti aktivniji, moći ćete da čitate između redova i na taj način budete korak ispred, a u isto vreme ćete biti bliži ljudima, saradnicima i osobama koje su iz vašeg okruženja. Ovo je sjajan period za obrazovanje, pa studenti mogu da očekuju mnogo više uspeha i sreće. U svakom slučaju, pratiće vas lepo raspoloženje, dobro društvo, brzo razmišljanje i lakoća u poslovanju.

LJUBAV: Vage koje su u braku ili vezi na emotivnom planu trebalo bi da budu strpljive i sačekaju neke stvari jer prilike koje vam budu dolazile tokom oktobra zahtevaju da nešto ide postepeno. A zašto je to tako, biće vam jasno tek sredinom i krajem oktobra. Imaćete i potrebu da neke stvari kažete partneru, pa dobro razmislite pre nego što izgovorite jer biste mogli da pokvarite odnos koji je kvalitetan i dobar. Mnogim Vagama će u fokusu biti deca i dešavanja koja se njih tiču. Moguće je da brinete bespotrebno i da treba da pustite da se neke stvari same od sebe odvijaju. Slobodne Vage će imati aktivniji društveni život i biti često u centru pažnje. Bićete zadovoljni u svojoj koži i takvu energiju ćete emitovati, pa nemojte da vas čudi što će se mnoge osobe zainteresovati za vas. Međutim, vi još nećete biti spremni da uđete u ozbiljnu vezu niti da prepoznate osobu koja vam zaista odgovara.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu nećete imati većih izazova ili problema. Oslobodite se stresa i probajte da budete smireni i fokusirani jer može doći do opekotina, povreda ili temperature.

SAVET: Komunikacija vam je sve bolja, ali se još ove nedelje strpite od naglih i direktnih reakcija. Ne dozvolite da vas previše povuče adrenalin.

Shutterstock

Škorpija

Škorpija - Snažne vibracije

POSAO: Škorpije će osećati snažnu i prodornu energiju, koja će na neki način morati da se iskaže i materijalizuje. Da se ne bi završilo samo na sirovoj energiji koja može da se pretvori u grubost, probajte da je kanališete u dobrom pravcu i iskoristite ovu snagu i potencijal da napredujete. Usredsredite se na ono što želite, napravite plan i organizaciju i moći ćete da obarate stene, a kamoli nešto drugo. Doduše, može vam faliti i malo takta, ali teško da nešto i neko može da vas zaustavi u onome što ste naumili. Iskoristite prilike koje vam se budu nudile i nadoknadite propušteno. Ovo se naročito odnosi na sve one koji se bave privatnim biznisom. S druge strane, budite obazrivi, neki ljudi bi mogli da vam rade iza leđa ili probaju da podmetnu nešto što niste uradili. Radite sve legalno i transparentno da ne biste drugima dali materijal da vas za nešto optuže. Takođe, obratite pažnju i na to kako komunicirate s drugima jer bi mogli da vas optuže da ste bezosećajni i bahati i da gledate sopstveni interes, a da pritom ne vodite računa o drugima. Ako budete u situaciji da nešto uradite u ime kolektiva ili radite za tuđe interese, pokušajte da prihvatite šta vam ljudi sugerišu i probajte da uradite nešto zarad viših ciljeva. Na taj način biste mogli da napravite balans i ravnotežu. Neko od prijatelja bi mogao da vam da odličnu ideju, pa poslušajte dobronamerne savete.

LJUBAV: Moguće je da bi Škorpije koje su u vezi ili braku, zbog prevelikog naleta energije, mogle da imaju oscilacije u osećanjima i ponašanju, pa ove nedelje može doći do nerazumevanja i svađa s partnerom. Možda je bolje da se malo povučete i prvo sami sa sobom rešite neke stvari. Neki Škorpije bi mogle da budu optužene za prevaru ili će one biti te koji će praviti ljubomorne scene. Ovo su veoma nezgodni i škakljivi momenti za sve pripadnike ovog znaka, pa bi trebalo da budu naročito obazrivi. Slobodne Škorpije bi takođe mogle da se nađu u nekim intrigantnim situacijama. Moguće je da je osoba kojoj se dopadate zauzeta i da je to prepreka da uplovite u emotivni odnos, a nije isključeno da ćete toj osobi direktno reći šta mislite o svemu. Nećete pristati ni na kakve intrige ili uplitanja, u koja će neke osobe pokušati da vas uvuku.

POSAO: Na zdravstvenom planu, zbog intenzivne energije, možete imati problema sa stresom i napetošću. Ne ignorišite bol jer vas telo opominje da nešto nije u redu. Obavezno posetite lekara.

SAVET: Povucite ručnu

Shutterstock

Strelac 

Strelac - Nove ideje

POSAO: Strelčevima ove nedelje obaveze mogu biti naporne i opterećujuće. Možete biti rastrzani između privatnih i poslovnih obaveza, moguće je da ćete morati da slušate druge ljude i neke njihove probleme, a s druge strane, prema vama neće imati razumevanja. Jednostavno rečeno, mnogo više ćete se davati nego što ćete dobijati. Nemojte ništa da forsirate, već pustite da se stvari odvijaju same od sebe. Do proleća vam predstoji mnogo bolja situacija, a do tada, korak po korak, kvaliteti i vrednost će se dizati na viši nivo. Spontano ćete otkrivati neke nove uvide i sagledavati koje poteze da povučete u narednom periodu. Imate mnogo ideja, nova saznanja, mnogo talenata i inspiracije i pomoć prijatelja i ljudi s kojima sarađujete. Neka nova poznanstva vam mogu doneti nove poslovne mogućnosti i drugačije viđenje stvari. Bićete u prilici da se predstavite u dobrom svetlu i ubedite druge da ste baš vi ta osoba koja im je potrebna. Moguće je i kraće poslovno putovanje ili ćete na nekom putovanju dobiti dobru poslovnu ponudu. Moguće je da se radi o finansijskoj ponudi koja je i te kako vredna pažnje i to na dugoročnom planu. Neko od roditelja mogao bi da bude u fokusu ovih dana ili ćete više vremena provoditi s njima.

LJUBAV: Kod Strelčeva se dešavaju veoma značajni momenti koji će im pomoći da shvate i poprave odnose. Zrelo i mudro moći ćete da dođete do nekih rešenja. Ne bežite od obaveza i odgovornosti, ali ćete isto tako tražiti od partnera da se i on posveti vezi ili braku. Imate nove poglede i pristup, ali i druga strana bi mogla na originalan način da vas iznenadi ponašanjem i postupcima. Komunikacija će biti dosta bolja, pa ćete mnogo lakše moći da se dogovorite oko nekih stvari. Mnogi Strelčevi će biti u prilici da odu na kraću put i tako uspostave bliskiji odnos. Slobodni Strelčevi bi srodnu dušu mogli da pronađu u krugu prijatelja. Osoba koja vam se dopada nije trenutno za ozbiljnu vezu, ali i vama odgovara da imate više slobode i vremena, pa biste, zasad mogli da započnete nešto neobavezno.

ZDRAVLJE: Zdravstveni problemi bi mogli da dođu zbog ishitrenosti i nepromišljenosti, što bi moglo da vas dovede do povreda u predelu donjeg dela kičme i stomaka. Potrebna vam je fizička aktivnost.

SAVET: Usporite i smirite energiju

Shutterstock

Jarac

Jarac - Planovi i edukacija

POSAO: Dragi Jarčevi, ova nedelja važna je zbog poslovnih zadataka, ali i veze s inostranstvom, iz koje mogu proisteći važni poslovni rezultati i nova znanja. Cela nedelja biće u znaku obaveza, koje će se umnožiti, i stalno ćete imati osećaj da ste na pola puta do realizacije. Ubrzo ćete se navići na ovaj ritam, pa više nećete obraćati pažnju na količinu posla koji je pred vama. Poslovne veze s inostranstvom mogu se aktivirati tokom ovog perioda, pa posle kraćih pregovora možete očekivati zaključenje važnog posla koji zahteva vaše znanje i umeće. Povoljan trenutak za edukaciju radi unapređenja poslovanja. Jarčevi koji studiraju imaće uspeh u polaganju ispita i pisanju seminarskih radova. Mnogi Jarčevi otputovaće ovih dana zbog posla ili školovanja i to putovanje biće prilično značajno za dalji razvoj. Poslovi koje sklopite tokom ovog perioda imaju tendenciju da budu isplativi na dugoročnom nivou, pa se potrudite da budete otvoreni za saradnju na više frontova. Možda nećete odmah videti sve rezultate, ali uskoro ćete shvatiti da se vaš trud i čekanje višestruko isplatilo. Ukoliko budete dobili ponudu da provedete određeno vreme u inostranstvu zbog usavršavanja, prihvatite ponudu, čak i ako vam na prvi pogled deluje komplikovano. Kada su u pitanju finansije, novac možete očekivati kroz dugoročne poslove, a ovo je period kada imate i priliv novca iz inostranstva. S druge strane, troškovi na svakodnevnom rastu, pa ćete biti prinuđeni da neke stvari izostavite s platnog spiska.

LJUBAV: Jarčevi koji su u braku ili vezi mogu da očekuju bolje duhovno razumevanje s partnerom, kao i zajedničke planove za budućnost, koji su sada u punom zamahu. Najbolje bi bilo da odete na zajedničko putovanje, koje će vam otvoriti neke nove vidike i promeniti dosadašnje shvatanje vašeg emotivnog života. Možete doći u situaciju da ne delite isto mišljenje s partnerom kada je reč o nekim planovima za budućnost, ali lako ćete se dogovoriti ako uspete da zadržite mirnoću. Jarčevi koji su slobodni biće fascinirani osobom od koje mogu da uče nove stvari i koja ima duhovni pristup životu. Opčiniće vas mir kojim ta osoba zrači, pa ćete poželeti da često budete u njenoj blizini. Možete se sresti na nekom putu u mestu udaljenom od vaše kuće, a susret je moguć i tokom edukacije ili u nekoj ustanovi obrazovnog tipa.

ZDRVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, moguća je nervoza, koja bi mogla da vas ugrozi i poremeti odnose s bliskim ljudima.

SAVET: Okrenite se učenju i usavršavanju

Shutterstock

Vodolija

Vodolija - Sledite unutrašnji ritam

POSAO: Drage Vodolije, ovo je period u kome ćete biti fokusirane na unutrašnja stanja i neke stare strasti. Kada je u pitanju poslovno okruženje, bićete skloni da delujete u skladu s unutrašnjim osećajem. Osluškivaćete sebe više nego što je to uobičajeno za vas i nećete se ponašati po inerciji. To vas može dovesti do iznenađujućih uvida, koji će vam pomoći da shvatite šta je to što je neophodno da promenite zarad boljeg funkcionisanja na poslu. Dan koji će ove nedelje biti posebno naglašen jeste petak, kada ćete biti prilično tajnoviti po pitanju posla. Upravo na taj način uspećete da uradite sve što ste zacrtali i nećete dozvoliti da vam iko stane na put. Sve što vam se na poslovnom planu vezuje za dugoročno poslovanje držite u fazi pripreme i planova koji bi trebalo da se realizuju početkom sledeće godine. Ono što je u ovom trenutku važno jese to da sve planove držite u tajnosti i da ih aktivno razrađujete da biste ih lako sproveli u delo kada dođe trenutak za akciju. Iako spolja izgleda kao da ste pasivni, vi, u stvari, detaljno pripremate teren za realizaciju dugoročnih poslova koji će vam doneti finansijsku stabilnost. Kada su u pitanju finansije, tokom cele nedelje imate povoljnu situaciju po pitanju svih vrsta kredita i pozajmica. Novac vam dolazi kroz partnerske poslove, ali imate osećaj da lako i odlazi. Trošićete više nego inače tokom ovog perioda.

LJUBAV: Vodolije koje su u braku ili vezi imaju prilično izbalansiran odnos s partnerom, pun međusobnog razumevanja. Imate osećaj da vas voljena osoba razume bolje nego ranije i da zna kako se osećate, a da ne morate ništa da kažete. Naglašene su vam i strasti, pa u svim segmentima veze dostižete maksimum. Kada su u pitanju Vodolije koje nemaju partnera, imate izraženu harizmu i prilično ste aktivni na emotivnom planu. Može vam se dopasti osoba koja dolazi iz inostranstva i ima prilično široke poglede na život, što vam trenutno prija pošto vam daje potrebnu slobodu. Niste trenutno spremni da se obavežete na duže staze, pa vas svako insistiranje na tome udaljava od potencijalnog partnera.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, mogu se javiti problemi s povišenim pritiskom, pa vodite računa o načinu na koji funkcionišete na dnevnom nivou.

SAVET: Dajte sebi potreban prostor za rast i promene

Shutterstock

Ribe

Ribe - Suočavanje sa starim duhovima

POSAO: Drage Ribe, u fokusu vašeg interesovanja ove nedelje biće javna sfera, kao i neki kontakti iz prošlosti, koji ponovo postaju aktuelni. Kada je u pitanju posao, najviše će raditi Ribe koje se bave privatnim biznisom ili nekretninama. Oni koji rade s tuđim novcem mogu da očekuju povoljne okolnosti i napredak u karijeri. Ribe bi ove nedelje mogle da dođu do važne informacije, koja im može pomoći da unaprede status i sliku koja je o njima kreirana u javnosti. Bićete dosta izloženi i od vas će se tražiti da budete prisutni na mnogim događajima. U takvim prilikama obratite pažnju na ono što se događa iza kulisa jer će upravo to biti ključno za vas. Imate sposobnost da vidite i osetite ono što drugi žele da sakriju i to je ono što vas izdvaja i daje prednost u odnosu na druge ljude. Nemojte dozvoliti da vas preokupacija privatnim stvarima ometa u izvršenju poslovnih obaveza pošto možete doći u situaciju da se pravdate zbog rasejanosti i nemara. Ova nedelja povoljna je za rešavanje nasledstva, kao i pitanja koja se tiču kredita i pozajmica. Kada je u pitanju finansijska situacija, novac vam lako pristiže kroz saradnju s drugima i partnerske poslove, kao i preko emotivnog partnera. Troškove možete očekivati kroz vraćanje starih dugova, na koje ste možda i zaboravili.

LJUBAV: Ribe koje su u braku ili vezi s partnerom imaju odnos prepun strasti, što vas donekle vodi i u sukobe. Ne prija vam kućna atmosfera i imate osećaj da što više vremena provodite u kući, to se više raspravljate s partnerom. Zato, težite slobodno vreme da provodite na raznim događajima gde rado vodite i partnera, a atmosfera je daleko opuštenija. Pomalo vas muči i ljubomora iako uspešno krijete osećanja i ne sputavate voljenu osobu. Ribe koje su slobodne mogu da osete veliku strast prema nekome ko je izrazito harizmatičan, ali, u isto vreme, i tajanstven. Neće vam biti jasno šta osoba oseća i da li uopšte ima smisla da nešto pokušavate. Ipak, dosta se krećete i ostavljate dobar utisak gde god da se pojavite, pa nećete dugo patiti, čak iako ne uspete da ostvarite željenu vezu. Neko iz prošlosti je uporan u želji da ponovo bude s vama, pa postoji šansa da se razbuktaju stare strasti.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, pobedite računa o tome da priuštite sebi redovan san i što manje stresa.

SAVET: Krećite se što više u javnosti 

Komentari (0)