Horoskop

POČELA JE VLADAVINA VAGE! Ova tri znaka imaće najviše razloga za sreću!

Ovo je ujedno i početak novog godišnjeg doba, pa se ističe kako je to idealno vreme za nešto drugačije, posebno i inovativno.

bySrećna republika

24.09.2022 09:10

POČELA JE VLADAVINA VAGE! Ova tri znaka imaće najviše razloga za sreću!
shutterstock.com

Sunce je napustilo devicu juče, 23. septembra, i ušlo u vagu, što zvanično označava početak vladavine tog vazdušnog znaka. To se poklapa s početkom jeseni, a promena godišnjeg doba obično je sjajno vreme za nove početke. Saznajte koji će pripadnici zodijaka u narednom periodu imati najviše sreće na svim poljima.

shutterstock.com

Bik

Bik 

Budući da je bik jedan od najosetljivijih znakova, oni ne mogu biti realniji u pristupu životu. Kada se oseća emotivno, bik ima tendenciju da izbegava stvarnost i treba mu vremena da potpuno prihvati svoje emocije. Ne mogu da prevaziđu povređenost, što ih tera da donosu loše odluke u životu stavljajući svoje emocije iznad stvarnosti.

shutterstock.com

Rak

Rak

Od svih horoskopskih znakova, rak se smatra najemotivnijim, iako je nemoguće reći da li su zaista pogođeni. Kada su povređeni, skloni su da se izoluju, umesto da se jasno i konstruktivno suoče s problemom. Većinu vremena daju prednost svojim emocijama nad logikom i istinom, što rezultira time da stvari shvataju emocionalno ili pogrešno tumače ponašanje drugih ljudi.

shutterstock.com

Lav

Lav

Čak i kada su na pogrešnom putu, lavovi nastoje da pokažu sopstvenu pravednost. Pripadnici tog horoskopskog znaka često skaču između značajnosti i smeha. Tipičan lav u većini svojih životnih odluka prkosi logici jer ne voli kada nešto što mu pripada primeti neko drugi, pa makar mu to i štetilo.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)