Kritični dani

PLANETE NAJAVLJUJU KATASTROFE: Ozbiljne promene se mogu desiti tokom pomračenja Sunca i Meseca

U ovoj godina nas očekuju četiri dana sa mogućim ozbiljnim posledicama

08.01.2022 14:30

PLANETE NAJAVLJUJU KATASTROFE: Ozbiljne promene se mogu desiti tokom pomračenja Sunca i Meseca
Pixabay

Analizirajući 2022. godinu i kretanje planeta, astrolozi su zaključili da nas očekuju četiri dana koja mogu imati katastrofalne posledice zbog pomračenja Sunca i Meseca, prenosi Žena Blic.

Pomračenja Sunca u 2022.

Pomračenje Sunca se dešava za vreme mladog Meseca, a podsetiće nas da "nije zlato sve što sija". Tada će biti neophodno da neke stvari "pustimo", da ih ne kontrolišemo, što može da bude pomalo zastrašujuće. Ukazaće nam se i neke potpuno neočekivane prilike, a naše najskrivenije želje izaći će na videlo.

Promena je u tom periodu neizbežna! Kada to prihvatite i "predate" se promenama, uslediće sjajne stvari, ali ćemo morati brzo da se snalazimo u tim novim okolnostima.

U 2022. godini desiće se dva delimična pomračenja Sunca. Prvo će biti 30. aprila, a onda i šest meseci kasnije, 25. oktobra. To će uticati na način na koji raspolažemo novcem. U tom periodu je moguć priliv novca, samo treba da pazimo u šta ćemo ga uložiti – ne bi trebalo da ga u tom periodu trošimo na stvari koje nam nisu zaista potrebne.

Pixabay

U ovoj godini desiće se dva pomračenja Sunca

 

Pomračenja meseca u 2022.

Pomračenja Meseca su idealna da se posvetimo osećanjima koja smo neko vreme ignorisali. Neke situacije se tada mogu naglo preokrenuti, a savet astrologa je da, ako vam nešto "ne ide", ne radite ništa na silu. Dajte sebi prostora i ostavite to za drugi trenutak, kada će sve ići lakše.

Tokom 2022. pomračenje Meseca će se desiti dva puta, i to prvi put 16. maja, a zatim 8. novembra. Tada može doći do "igre moći", odnosno svako će želeti da izgura svoje, pod svaku cenu. Moguće je otkrivanje i nekih prilično skandaloznih tajni, koje će možda narušiti neke odnose i biće potrebno vreme da se stvari poprave.

Pixabay

Očekuju nas i dva pomračenja Meseca

 

Generalno, pomračenja Meseca će nas naterati da se pozabavimo nekim stvarima i pronađemo rešenja koja će nam pomoći da krenemo od nule.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari. (0)