Materijalno bogatstvo

ZODIJAK I NOVAC U 2022. GODINI: Nekima novac stiže iz više izvora, dok drugi moraju da budu oprezni

Jupiter ove godine ima presudan uticaj na finansije horoskopskih znakova

08.01.2022 09:00

ZODIJAK I NOVAC U 2022. GODINI: Nekima novac stiže iz više izvora, dok drugi moraju da budu oprezni
Pixabay

Na poslovne mogućnosti u ovoj godini najviše će uticati Jupiter koji će u znaku Ribe biti od 13. aprila. U zavisnosti od položaja ove planete će horoskopski znaci imati finansijske koristi, prenosi Hindustan Times.

Ovan

Ovnovi će povećati svoje bogatstvo i biće oslobođeni svih vrsta finansijskih nevolja. Takva povoljna situacija biće tokom cele godine, iako će imati ozbiljnih troškova. Ipak, biće to vredne kupovine, kao što je možda, automobil. Svi poslovi u vezi imovine su i dalje na čekanju

Bik

U ovoj godini će rođeni u znaku Bika biti uspešni u gomilanju bogatstva. Dugovi će biti vraćeni i savet svim Bikovima je da počnu da planiraju dugoročna ulaganja u nerizične poslove. Oprezni bi trebalo da budu između avgusta i oktobra jer se mogu desiti razne mahinacije.

Blizanci

Ove godine će ploviti stabilnim finansijskim vodama. U martu ih očekuje iznenadni dobitak. Uz pametno ulaganje, prihodi mogu da se udvostruče. Blizancima će novac stizati iz više izvora. U periodu između aprila i jula, će možda kupiti nekretninu ili auto.

Rak

Rak će nastaviti vredno da radi kako bi stabilizovao finansije. Ova godina je pravo vreme za prodaju ili kupovinu kuće, kao i renoviranje. Rakovi bi mogli da pokrenu dodatni posao sa iznajmljivanjem imovine što će im dobro doći jer ih očekuju troškovi u vezi porodičnih dešavanja.

Pixabay

Strelčevi bi morali da štede

 

Lav

Lav će ove godine uživati u finansijskom prosperitetu. Novac će doći iz više izvora, a pre kupovine nekretnine, obavezno treba da konsultuju stručnjake. Povišicu Lavovi mogu da očekuju od aprila, a saradnja sa novim poslovnim partnerom će im biti od koristi.

Devica

Od početka marta Device očekuju veliki finansijski dobici zbog čega će se neki odlučiti na kupovinu nekretnine. Ova godina je dobra za pokretanja novih poslovnih projekata. Međutim, deo finansijske pomoći koja će stići od članova porodice i prijatelja, biće upotrebljena za zdravstvene troškove.

Vaga

Vage ove godine moraju da budu oprezne jer će imati dosta neželjenih troškova, posebno u martu. Poslove u vezi nekretnina mogli bi da realizuju u julu. Savet im je da ove godine izbegavaju bilo kakva značajnija ulaganja.

Škorpija

Škorpije je će ove godine zarađivati ali i trošiti. Uglavnom će novac ulagati u zdravlje i porodicu. Savet ovom horoskopskom znaku je, da ukoliko bude u prilici, otplati sve kredite i dugove. Tokom prve polovine godine treba da izbegavaju bilo kakva ulaganja. Povoljan period za posao je od aprila do jula.

Pixabay

Vodolije bi morale praktično da razmišljaju

 

Strelac

Unapređenje i povećanje plate Strelčevi mogu da očekuju u martu ili aprilu. Znatna sredstva stižu od partnera ili poslodavca iz inostranstva, a jedan deo od nasledstva. Strelčevi bi morali malo da štede i da se klone impulsivnih finansijskih odluka.

Jarac

Jarac će se osećati finansijski sigurno ove godine. Materijalni dobici se očekuju u februaru ili martu. Ipak, preporučljivo je da Jarčevi planiraju svoj budžet i odrede prioritete u potrošnji. Početkom godine može doći do neočekivanih troškova. Važno je da ove godine više investiraju a manje troše.

Vodolija

Vodolije će značajno smanjiti izdatke a tome će doprineti stabilni finansijski prihodi. Ove godine ne bi trebalo da ulažu u nekretnine ili nove projekte jer im se to neće isplatiti. Vodolije ove godine moraju da ostanu čvrsto na zemlji i praktično razmišljaju.

Ribe

Ranija ulaganja će Ribama najzad početi da donose dobit. Značajna sredstva stižu kroz poslovna partnerstva. U martu i aprilu će razmišljati o ulaganju u zemljišta ili nekretnine.

Komentari (0)