Najradosniji praznik

ZODIJAK I UŽIVANJE U PRAZNICIMA: Ko obožava da kupuje poklone, a ko da ukrašavaju kuću

Osobe rođene u pet horoskopskih znakova obožavaju proslave i porodična okupljanja

06.01.2022 10:09

ZODIJAK I UŽIVANJE U PRAZNICIMA: Ko obožava da kupuje poklone, a ko da ukrašavaju kuću
Pixabay

Već od početka decembra u vazduhu se oseća miris predstojećih praznika a za širenje svečarskog raspoloženja je zaslužno nekoliko horoskopskih znakova koji obožavaju novogodišnje i Božićne praznike.

Oni obožavaju sve što je u vezi praznika: ukrašavanje kuće, biranje poklona, spremanje đakonija i druženje sa porodicom i prijateljima. Za praznike se dobro i unapred pripremaju jer žele da im svako okupljanje bude posebno i sa mnogo radosti.

Osobe rođene u pet horoskopskih znakova posebno vole praznike i prepuštaju se uživanju u njima.

Pixabay

Ukusni i lepo dekorisani kolačići moraju da se nađu na trpezi

 

Ribe

Rođeni u ovom znaku su još letos počeli da osmišljavaju meni i stil u kojem će im biti uređena kuća za Novu godinu i Božićne praznike. Svake godine se potrude da naprave nešto novo i autentično. Kuća uvek dobija novi izgled. Prazničnu atmosferu upotpunjuju slušajući Božićne pesme i gledajući filmove sa tom temom.

Lav

Lavovi se raduju praznicima, pre svega, zbog dobre zabave i okupljanja dragih ljudi. Oni se ne bave puno kuhinjom i spremanjem specijaliteta. Mnogo im je važnije da naprave dobru atmosferu i budu dobri domaćini. Poznati su i po tome što vole da kupuju poklone sa velikom pažnjom jer im veliko zadovoljstvo pričinjava kada vide da su se ljudi obradovali.

Pixabay

Lavovi uživaju u kupovini poklona

 

Devica

Devica će pred praznike celu kuću izvrnuti naopačke i zavući će se u svaki ugao kako nigde ne bi ostala ni trunčica prašine ili, ne daj Bože, paučina. Kuća mora da blista, hrana da bude izvrsna a kolači da se tope u ustima – to je moto kojem teže Device. Uz to, trpeza mora da bude savršeno dekorisana sa svim onim detaljima koji doprinose prazničnoj atmosferi.

Bik

Bikovi tokom praznika potpuno podetinje i prepuštaju se svim životnim radostima. Tada oblače svoj džemper sa irvasima i prave Sneška (ako ima snega). Tada ćete ih čuti da pevuše „Džingl Bels“ i sa velikim uživanjem umotavaju poklone.

Pixabay

Rakovi se najviše raduju praznicima i porodičnim okupljanjima

 

Rak

Rak ima uvek u svojoj glavi spisak stvari koje treba da obavi. Na prvom mestu je kupovina poklona i njih kupuju čak nekoliko meseci unapred. Rak jedva dočeka decembar da počne da ukrašava kuću i svakog dana doda po jedan detalj. Onda prelazi na smišljanje menija a kolače pravi po nekoliko dana kako bi imao što raznovrsniju slatku trpezu.

Komentari (0)