Horoskop

EMOTIVNI POTRESI I PREKRETNICA U LJUBAVI: Tajni razgovori i mudrost iznad impulsivnosti biće od krucijalne važnosti u nedelji pred nama!

Srećna republika vam donosi najdetaljniji i najtačniji horoskop za treću sedmicu oktobra.

15.10.2023 17:50

EMOTIVNI POTRESI I PREKRETNICA U LJUBAVI: Tajni razgovori i mudrost iznad impulsivnosti biće od krucijalne važnosti u nedelji pred nama!
Shutterstock

U trećoj nedelji oktobra astrolozi predviđaju emotivne potrese, ali i preokrete kako na ljubavnom tako i na poslovnom planu. U posebnom procepu naći će se Škorpije koje su svesne da su pojedini odnosi dotrajali i da je vreme za promene. 

Srećna republika vam donosi horoskop za narednu sedmicu. 

Shutterstock

 

Ovan - U srcu procesa

POSAO: Ovnovi će se tokom ovog ili sledećeg meseca istaći na neki poseban i nepredvidiv način. Od 21. oktobra dobićete neke naznake odakle će doći rezultati. Oni se možda neće materijalizovati do kraja sledećeg meseca, ali će vaš uspeh biti potvrđen. Bićete aktivni i stalno prisutni, a na kraju i ključni faktor zbog kojeg će neki poslovi uspeti. Razuverićete neke ljude i promeniti im percepciju, što će definitivno promeniti sliku o vama. Ljudima će biti jasno da možete mnogo više nego što sada radite. Menjate se, transformišete i imate bolji pokretački mehanizam koji će pokrenuti i druge. Ove nedelje biste mogli da dobijete ponudu za dodatni posao koji bi mogao da ima posebnu razvojnu priču. I dalje su vam naglašeni međuljudski odnosi, pa ćete često biti u društvu starih i novih poznanika. Videćete se s ljudima koje niste dugo videli, a koji bi mogli da vam budu od velike pomoći kada je posao u pitanju. Moguće je da će vam neki razgovori biti neprijatni, ali će i sreća biti na vašoj strani, pa ćete sve uraditi kako treba. Ove nedelje postoji verovatnoća podizanja finansija na viši nivo, mogu vam povećati platu ili honorar, ali može se javiti i veća želja za trošenjem.

LJUBAV: Na emotivnom planu biste mogli da zamerite partneru što se predao i nedovoljno angažovao oko nekih poslova ili privatnih situacija. Mogli biste u nekim trenucima burno reagovati jer niste uspeli da ga ubedite da treba da se razvija i ide napred. Oko 21. oktobra posebno ćete se založiti i probati da ga pogurate na neki način. Može vas iritirati to što od vas očekuje da radite veći deo posla. Budite strpljivi, krajem meseca partner će se uveriti da ste u većini slučajeva u pravu i da je moguće napraviti dobro rešenje i ispraviti greške. Imaćete veliku želju da negde otputujete, pa ćete rezervisati neki termin da biste se na neki način relaksirali. Slobodni Ovnovi bi ove nedelje mogli da prevaziđu neke prepreke i postignu bliskiji odnos s osobom iz poslovnog okruženja. Moguće je da se radi o nekome ko je stidljiv i ne želi da meša privatno i poslovno i iako veoma privlačite tu osobu, držaće emocije pod kontrolom. Krajem nedelje mnogi slobodni Ovnovi to više neće biti.

ZDRAVLJE: Ovo je period kada bi trebalo da povedete računa o zdravlju i ishrani. Budite strogi, principijelni i ne spuštajte kriterijume. Mogući su problemi s reproduktivnim organima, infekcijama i virusima.

SAVET: Suočite se s problemima, koliko god situacija bila napeta.

Shutterstock

 

Bik - Hrabro u prvi plan

POSAO: Bikovima će ove nedelje da se pojačaju društveni i međuljudski odnosi, kada će biti primećeni i ujedno imati strpljenja da saslušaju neke ljude i uspeju da reaguju baš u prvo vreme. Neke navike i rutina će morati da se preokrenu, što neće biti lako, ili ćete početi da ih prihvatate. Mnogi Bikovi će biti autentični i po nečemu posebni, što će ih izdvojiti i dati im vetar u leđa. Mogući su i neki razgovori s važnim ljudima ili nadređenima, koji bi mogli da imaju rezultata na dugoročnom planu, ali je veoma važno da odbacite sujetu i ego i da ne doživljavate ništa lično. Pokrenuli ste se, što je najvažnije, a sada ćete imati hrabrosti da sve izgurate do kraja. Neke Bikove očekuje poslovno putovanje, dok bi neki mogli da se dvoume da uđu u poslovno partnerstvo. Ovo je sjajan period za sve poslove u kojima je važna sistematičnost, analiza i posvećenost detaljima. Međutim, može se dogoditi da previše zađete u detalje i propustite važne stvari i prilike. Imajte na umu da uvek treba da se vratite suštini i postavite prioritete, ali i granice. S nekim od kolega bi moglo da dođe do razmirica, takođe oko sitnica i nebitnih stvari, pa probajte da se izmestite i ne ulazite bespotrebne rasprave.

LJUBAV: Na emotivnom planu mnogi Bikovi se nalaze u ne baš povoljnom periodu. Najveći problem bi mogla da bude ljubomora ili neki porok s jedne ili druge strane. Komunikacija nije na zavidnom nivou, ali ni način na koji stupate u razgovore. Morate da promenite pristup, ne budete toliko sitničavi i džangrizavi i pružite partneru šansu da se promeni. I vi se menjate, postajete dinamičniji, ali i zahtevate više slobode da se izrazite. Krajem nedelje biste mogli uspostaviti ravnotežu i imati ozbiljan i ne tako prijatan razgovor, ali vrlo efektan. Slobodnim Bikovima bi mogla da se dopadne osoba koja možda dolazi iz poslovnog okruženja. Radi se o nekome ko je skroman, vredan i posvećen poslu.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu Bikovi bi trebalo da povedu računa o infekcijama, virusima i bubrezima. Imaćete pojačan adrenalin, stres i tenziju.

SAVET: Prihvatite stvari onakvim kakve jesu

Shutterstock

 

Blizanci - Istinski impuls

POSAO: Kod Blizanaca dolazi do naglih promena i aktivnosti koje bi mogle da budu neprijatne i izazovu dilemu ili sumnju, ali i nateraju ih da se pokrenu u smeru o kom doskoro nisu razmišljali. Veoma važni razgovori vas očekuju oko 20. oktobra, kada biste mogli prihvatiti posao koji dosad niste radili ili niste radili na isti način. Moguć je čak i ulazak u partnerske odnose. Aktivnosti će se pojačati, biti intenzivnije, ali ćete uspeti da donesete neka pozitivna rešenja i odluke. Rezultati neće još biti vidljivi, ali stres i napetost hoće. Neke stvari vam se neće dopasti, ali prosto nećete imati moć da ih promenite, dok će neka rešenja doći sama od sebe. U svakom slučaju, turbulentan period se nastavlja. Neki Blizanci koji se bave privatnim biznisom, naročito trgovinom, zdravstvom ili ugostiteljstvom, mogli bi da prošire posao i ulože u renoviranje. Moguće je zaposlenje mlađih ljudi ili promena enterijera. Sve što ovih dana budete ugovarali moglo bi da ima dugoročan plan, ali će vas svakako pratiti i sreća. Ne odustajte i ne dozvolite da vas sumnja pokoleba jer su hrabrost, istrajnost i snaga na vašoj strani. Na finansijskom planu, Blizanci bi mogli da imaju dosta uspeha, ali i rashoda i troškova. Prijaće vam rad od kuće.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Blizanci će imati ozbiljan i važan razgovor s partnerom, bilo da se radi o stvarima koje su vezane za njihov odnos, bilo za posao jednog od njih. Imaćete potrebu da partneru nešto saopštite, pitate za mišljenje ili podršku. Ako niste u harmoničnom odnosu, moglo bi da dođe do optužbe da ste sebični i navalentni. Krajem nedelje će odnos biti mnogo bolji i skladniji i svakako ćete doći do zajedničkog rešenja. Slobodni Blizanci će biti nežniji i emotivniji, pa će u svoj život puštati druge osobe, ali će želeti mnoge i da ugoste. Prijaće im kućna atmosfera i manje društvo. Osoba koja im se dopada se nalazi u njihovoj blizini, ali oko 21. oktobra bi situacija mogla da se intenzivira i ubrza.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema sa stomakom, upalama i tenzijom. Pokušajte da se smirite i ublažite osetljivost i napetost. Ruke i prsti su takođe osetljiva tačka.

SAVET: Okupite porodicu i bliske ljude, to će vas naročito usrećiti.

Shutterstock

 

Rak - Važne promene i nove potrebe

POSAO: Rakovima će ove nedelje fokus biti na svemu onom što im prija i drži ih budnim. Kod nekih Rakova će to biti inspiracija i kreativnost kroz posao, dok će se kod mnogih odraziti na ljubav ili decu. Ogromna sila i dubinski motiv će pokrenuti Rakove i naterati da naprave neke sjajne rezultate. Kod mnogih ovo će biti promena i pomak koji možda nisu vidljivi, a kod nekih će se osećati kao ogromna sreća i blagostanje. Neminovni su i procesi preispitivanja i menjanje vašeg karaktera i ličnosti. Oko 21. oktobra imaćete neku vrstu iskustva koji će proizići iz spleta okolnosti i doneti vam dobre rezultate. Bićete oštroumniji i spremniji kada su poslovne aktivnosti u pitanju, obaveze, ali i komunikacija. Kreativnost će takođe biti naglašena, ali na jedan lucidan i autentičan način i posvećenost detaljima i analizi, naročito u razgovorima. Ovo je sjajan period za sve Rakove koji se bave privatnim biznisom jer vam neki razgovori mogu donete razrešenje nekog dugoročnog problema. Promene su neminovne i one će se nastaviti u kontinuitetu iz meseca u mesec, ali na suptilnijem nivou koji neće uvek biti transparentan. Ovih dana mogli biste sređivati neke papire i više vremena provoditi s braćom i sestrama.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Rakovi će oseti potpuno drugačiju energiju koja će ih spajati na neki poseban način. Mnogi Rakovi mogli bi da podignu odnos na viši nivo, započnu zajednički život ili dobiju vest o prinovi. Oni koji su već duže vreme zajedno očekuju lepe vesti po pitanju dece ili će rešavati papirologiju oko nasledstva. U fokusu će biti jedan od roditelja i procesi koji već neko vreme traju. Slobodni Rakovi bi mogli da se zaljube fatalno u osobu koja će ih na neki način transformisati i preporoditi. Iako niste pridavali tome značaja, desilo vam se da sebe stavite u centar dešavanja i dobijete iskreniju ljubav i poštovanje kakvu do sada niste imali. Važno je da sve vreme budete u skladu sami sa sobom. Oko 22. i 23. ćete doživeti ili zaista sjajne stvari koje ćete pamtiti dugo.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu obratite pažnju na pritisak i kardiovaskularne probleme. Mogući su napetost i oscilacije na mentalnom planu. Pustite da se neke stvari odvijaju same od sebe.

SAVET: Birajte ljude koji vas, pre svega, razumeju i posmatraju vašu dušu, a onda ono što se dešava na spoljašnjem planu

Shutterstock

 

Lav - Prepoznavanje vrednosti

POSAO: Lavovima će ove nedelje biti u fokusu posao i materijalni rezultati. Pokrenuli ste ili tek treba da pokrenete nešto novo, ali još ne stojite stabilno na nogama i niste sigurni u neke ishode. To sve vam daje osećaj nesigurnosti i nedostatak samopouzdanja. Iako ćete često voditi razgovore, imati dinamičnije faze, često ćete se preispitivati. Ne treba da govorite da je sve u redu, pokušate da zamaskirate situaciju i tešite, pre svega, sebe, a onda i druge, ali nikako nije dobro da se povučete i odustanete od nekih ideja i zamisli. Iako su energije veoma jake, probajte da nađete balans i ravnotežu i stabilno stojite na nogama. Ne izlećite se i ne obećavajte previše, sagledajte dobro situaciju, pa tek onda dajte svoje mišljenje. Oko 21. oktobra ćete imati razgovor koji će vas malo podići, a sledećih dana ćete reagovati na pravi način jer će vam mnogo toga biti jasnije. Vaša želja bi mogla da se ostvari, a vi se sami opravdate pred sobom i nekim bliskim osobama ili saradnicima. Ove nedelje ćete imati razgovor i s bliskim osobama iz porodice, kada ćete biti nekome oslonac i podrška. Mogući su i sudski procesi i razrešavanje neke papirologije, dok će neki Lavovi komunicirati preko društvenih mreža i interneta.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Lavovi će imati prelomne trenutke u porodici, kada će se doneti neke velike odluke.
Imaćete pojačanu interakciju, pa je važno da u tim trenucima budete u konekciji sami sa sobom da biste mogli da reagujete i rasuđujete ispravno. Mnogim Lavovima će u fokusu biti deca i njihova škola. Mogući su uspesi, ali i neka razočaranja. Slobodni Lavovi u svojoj blizini imaju osobu koja je nenametljiva i koju možda ne primećuju. Moguće je da se radi o mlađoj osobi koja dolazi iz poslovnog okruženja i koja vas veće neko vreme posmatra. Oko 22. i 23. imaćete više kontakta s tom osobom i produbićete odnos, ali i s još nekim osobama s kojima ćete komunicirati preko poruka. Važno je da, pre svega, budete u skladu sa sobom, pa tek onda uđete u relaciju s drugima.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema s donjim delom stomaka i reproduktivnim organima.

SAVET: Ništa ne može na silu, potrebno je vreme i postepen razvoj.

Shutterstock

 

Devica - Prekretnica u poslu i ljubavi

POSAO: Device će pomagati da nešto bolje profunkcioniše, bilo da se radi o njihovom poslu, bilo o poslu partnera ili bliskih ljudi. Biće priča o finansijama i nekom ulaganju, a vi ćete odigrati glavnu ulogu. Moguće je da se to već dogodilo prošle nedelje, a ove bi trebalo da ispratite dešavanja. Ovo su važni trenuci za Device koji će biti pojačani emocijama i međuljudskim odnosima. U nekim momentima moguće su blokade i previše sumnje ili analize, pa ćete se dvoumiti šta da radite i u kom pravcu da krenete. Postojaće stvari koje nećete razumeti, ali ćete ipak biti prinuđeni da o tome razgovarate. U svakom slučaju, bićete oštroumni i osetićete koja je najbolja odluka za vas. Ovo su prelomni periodi, koji nisu standarnog tipa i kada treba da budete prepoznati od drugih ljudi. Imate drugačiji pristup, što će vas izdvojiti, naročito kod nadređenih. Značajni su momenti i za finansije jer možete postići dogovore koji su daleko povoljniji i steći bolje uvide i konstatacije. Od vas mnogo toga zavisi, naročito oko 22. oktobra. Ubrzo ćete dobiti potvrdu da su vaši predlozi bili ubedljivi i prošli najbolje. Nemojte ništa raditi na silu niti se izletati pre vremena jer biste mogli biti odbijeni.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzete Device bi ove nedelje mogle da reše neke dugoročne probleme ili bar pokušaju. Moguće je da ćete reagovati burno ili iz straha i nervoze, a da pritom nećete ni razmišljati o posledicama. Posle dužeg ćutanja počećete da postepeno otvarate. Mogli biste biti glasniji nego inače i pojasniti partneru sve do detalja šta vam smeta i gde greši. Partner bi mogao da ustukne, bude tolerantan, na vaše iznenađenje, i krajem nedelje neočekivano proba da reši situaciju na miran način. Slobodne Device bi na nekom događaju ili skupu mogle iznenada i naglo da se prepoznaju s osobom s kojom će, pre svega, da uđu u neku konstruktivnu raspravu, ali će se s vremenom energija menjati, pa će iz dinamičnih, razgovor dobiti prijatniji ton.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema s grlom, ramenima ili rukama.

SAVET: Ovo je period regeneracije i pročišćavanja.

Shutterstock

 

Vaga - Rezultati i nova pravila

POSAO: Vage su ušle u potpuno drugačiji način funkcionisanja i na dubinskom i na praktičnom planu. Događaju se situacije koje su posebno moćne i snažne i koje će vas pogurati da napravite radiklane promene. Napravili ste male korake, a sada slede krupniji i prilagođavanje na iste. Komunikacija, upoznavanje, kontakt s novim ljudima, misli, ideje i drugačiji mentalni plan ćete morati da uskladite s nekim novim obavezama i događajima. Oko 20. oktobra bićete svesni uloge u kojoj se nalazite i zauzećete jasan stav. Nakon toga ćete bolje prihvatati situacije i shvatiti šta vam se dešava. Doživljavaćete sebe na potpuno drugačiji način i, samim tim, praviti drugačiju projekciju i rezultate. Prihvataćete neke nove obaveze i prolaziti kroz unutrašnje procese. Moguće je i da ćete biti inicijator nekog posla i morati da završite neke obaveze, koje nećete rado prihvatiti. Ali imaćete jak motiv na dugoročnom planu. Oko 22. oktobra očekujte potvrdu na finansijskom planu. Iako se neće raditi o mnogo većoj količini novca, biće to nagrada koja će vam dati posebnu satisfakciju da idete napred. Međutim, pored vidljivih rezultata, imaćete još vidljivije troškove ili dugove koje treba da vratite.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzete Vage će se, na neki način, distancirati od partnera, ali u isto vreme prolaziće kroz fazu sazrevanja. Odigravaju se važni procesi, a u zavisnosti od vašeg odnosa veza će ići u dobrom i konstruktivnom pravcu ili će ozbiljno oscilirati. Moguće je da ćete neke stvari sakriti od partnera ili nećete hteti da ih obznanite odmah. Bićete oštriji nego inače, kategorični i principijalni, pa možete delovati hladno i grubo. Oko 20. oktobra uspećete komunikacijom da dođete do nekih rešenja i balansa. Slobodne Vage će se više baviti sobom i svojim unutrašnjim stanjem, dok će ljubav, zasad, ostaviti po strani. Može vam se dopasti osoba koja je nedostižna, ali ćete se truditi da istrajete do kraja. Moguće su tajne i zabranjene ljubavi, odnos s osobom koja dolazi iz poslovnog okruženja ili veza na daljinu.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema s grlom, ali i padom imuniteta.

SAVET: Oslobodite se ega i ekscentričnog ponašanja

Shutterstock

 

Škorpija - Buđenje impulsa

POSAO: Škorpije prolaze kroz razne unutrašnje procese, koji će se i te kako ispoljiti na spoljašnjem planu. Osetićete da se akumuliraju ogromna snaga i energija, koje će morati nekako da se ispolje, a na vama je da ih kanališete u pravom smeru. U nekim trenucima mogli biste izgledati kao tempirana bomba, s čestim izlivima besa i destruktivnim ponašanjem. Ako uspete da je usmerite u dobrom pravcu, moći ćete da napravite velike poslovne preokrete i postignete dobre rezultate. Što budu promene veće, biće i veći rezultati. Neki bi mogli da kažu da ste izuzetno hrabri, dok će neki misliti da je to što radite ludost, ali niko neće biti ravnodušan na vaše delovanje, ideje i poteze. Ove nedelje bićete skloni nekim tajnim razgovorima i dogovorima pre nego što zakoračite u nešto potpuno novo. Mogući su poslovi s nekim od prijatelja ili će vam neko od poznanika biti odskočna daska za neke nove poslove. Lavina se pokrenula, a na vama je da budete taktični i domišljati i da ne srljate i ne reagujete burno. Ove nedelje možete imati neočekivanu sreću i sasvim slučajno uraditi nešto veoma značajno, sresti osobu koja bi mogla da vam završi poslove koje niko ne može, papirologiju. Ovo je aspekt koji nekima donosi penziju, a nekima ulazak u partnerske odnose. Veoma je dobro za sve poslove vezane za hranu, ugostiteljstvo i tehnologiju.

LJUBAV: Na emotivnom planu kod mnogih zauzetih Škorpija može doći do udaljavanja zbog razlike u pogledu nekih svakodnevnih obaveza. Moguće je da će jedno od vas želeti više slobode, naročito ako ste u bliskoj prošlosti imali neprijatne trenutke. Kod nekih parova je odnos dotrajao i teško da će moći da se popravi, dok bi neke Škorpije mogle u svom bliskom okruženju da pronađu srodnu dušu. Slobodne Škorpije će biti posebno osetljive, ali to neće moći da primete ljudi oko njih, već će one same osećati dubinu emocija, bilo prema nekoj osobi, bilo prema nekoj ideji, stanju ili onome čime se bavite. Tajne simpatije biste mogli da imate prema osobi koja vam je prijatelj ili bliska osoba s posla, ali trenutno niste spremni da uplovite u novu vezu. Imate poseban odnos prema toj osobi, drugačije pristupate stvarima kada ste u njenoj blizini i osećate se bezbrižno i spokojno.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema s glavom. Potrebna vam je pojačana fizička aktivnost. Ne ignorišite bol, već se obratite lekaru.

SAVET: Probajte da prevaziđete neke stare rane.

Shutterstock

 

Strelac - Priča o sigurnosti

POSAO: Strelčevi će imati ulogu da neke stvari srede i sistematizuju, ali će u tom procesu prolaziti kroz neke promene. Nećete moći da se opustite, ali ćete biti u prilici da prihvatite nove obaveze. Neke od njih vam neće prijati ili vam neće prijati ponašanje nekih saradnika. Nemoguće je da se sve predvidi, ali ćete opet smatrati da su neke osobe isuviše lagodne i neodgovorne. Imaćete i dovoljno empatije, ali bi impulsi mogli da vas savladaju i da reagujete burnije. Oko 20. oktobra ćete dobiti neke informacije ili razgovor koji će potpuno promeniti pogled i svest na dešavanja. Finansijski rezultati će doći kao refleksija svega onoga što ste dosad radili i trebalo bi da budete zadovoljni. Oko 22. oktobra biste mogli da postignete zaista sjajne rezultate na materijalnom planu ili dobre dogovore. Ovo je odličan dan za započinjanje novog posla ili pokretanje bilo čega novog. Međutim, mogle bi da vas muče neke druge stvari ili pitanja, a neke i savest. Prolazićete kroz dubinske procese i preispitivanja, koji neće biti baš laki. U nekim trenucima ćete se pitati da li da kažete nešto ili prećutite.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Strelčevi će potpuno promeniti pristup prema drugima i partneru. Počeće da posmatraju neke stvari iz drugog ugla i ponašaju se zrelije i mudrije. Posvetiće više pažnje bliskim ljudima, ali na suptilniji i tiši način. Moguće je da i partner prolazi kroz neke procese, pa će i jednom i drugom biti potrebno više vremena i prostora. Bitno je da znate da ste tu jedno za drugo i da se ne vraćate unazad. Neke Strelčeve bi mogle da muče neke stvari koje ne mogu najiskrenije da kažu partneru, a želeli bi. Slobodni Strelčevi bi mogli da uplove u tajnu vezu s osobom iz poslovnog okruženja, ali su u ovom periodu naglašene tajne veze, s čudnim osobam ili onima koje se bave nekim nedozvoljenim poslovima. Proverite dobro s kim se zbližavate jer biste mogli biti izmanipulisani.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu najviše problema biste mogli da imate s psihom i snovima. Moguće su u povrede stopala. Prolazite kroz proces transformacije, kada su mogući intenzivni, nelogični i nagli momenti, pa budite oprezni.

SAVET: Oslobodite se se starih formi i postupaka koji nisu moralni.

Shutterstock

 

Jarac - Povlačenje poteza nakon razgovora

POSAO: Kod Jarčeva se mnogo toga dešava na poslovnom planu, od usporenja do naglih i neobičnih događaja, zbog kojih će morati da reaguju hrabro. Imaćete ogromnu snagu, biti istrajni, ali i strpljivi. U narednom periodu vas očekuje rast i rezultat, ali je za sve što radite potrebno strpljenje. Moguće je da nećete imati podršku drugih ljudi kakvu biste želeli, ali ne možete nikog da krivite što ne može da razume ono što pričate. Ove nedelje biste mogli radikalno da menjate pravila i postavite se na potpuno drugačiji način nego što je to bilo do sada. Oko 20. oktobra je moguć ozbiljan razgovor s nadređenima ili ljudima koju su važni u poslu koji obavljate. U nekim stvarima ćete se slagati, ali u nekim i nećete, pa povedite računa da ne kažete nešto uvredljivo. Iznenada bi moglo da se dogodi nešto neočekivano  i da promenite pravac u poslovanju. Moraćete da primenite neko prelazno rešenje i da se u isto vreme pokrenete. Vaša uloga je da stabilizujete neku situaciju i delujete na praktičnom planu. Bićete snalažljivi, imati rešenja, ali nećete imati kontrolu nad svakom situacijom. Moguće je da ćete biti strogi i ponašati se nedodirljivo, ali to je zbog toga što želite da budete odgovorni. Moguće je poslovno putovanje.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Jarčevi će morati da budu fokusirani na sebe, a u isto vreme će imati potrebu da pomognu partneru i posvete se nekim svakodnevnim obavezama. Odnos se razvija u dobrom pravcu i partner će biti zadovoljan kako se odnosite prema njemu i potezima koje povlačite. Bićete otvoreni i podrška jedno drugom, a oko 21. oktobra ćete doći do nekih veoma važnih uvida i realizovati nešto što će vam značiti. Slobodnim Jarčevima bi mogla da se dopadne osoba koju su upoznali na putu, fakultetu ili poslovnom okruženju. Moguće je da se radi o osobi o kojoj ćete morati na neki način da se brinete ili je podstaknete da napreduje.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu Jarčevi bi trebalo da se posvete zdravlju i telu. Ne bi bilo loše da započnete neku fizičku aktivnost i osnažite  telo, ali i duh.

SAVET: Ne dozvolite da vas neke osobe toliko izvedu iz takta da morate da reagujete burno ili fizički

Shutterstock

Vodolija - Mudri i ozbiljni, snažni i jaki

POSAO: Vodolije su napravile veliki preokret tokom oktobra, dok će neke to tek učiniti. Spremni ste da se adaptirate na neke potpuno nove okolnosti, poslove, ali i ljude, da biste napravili konstruktivna rešenja i podigli poslovnost na viši nivo. Težićete da napravite stabilnu atmosferu i ravnotežu i otklonite sve nepravilnosti. Imaćete i direktan kontakt, ali ćete biti u prilici da indirektno napravite neke poteze i dobra rešenja. Ovo je period kada ne treba reagovati brzo i impulsivno, već mudro i iz tišine, ali u isto vreme i hrabro. Koliko god bili sigurni u svoju ispravnost i koliko god bilo kvalitetno to što radite, pustite i druge ljude da kažu mišljenje. Moći ćete da otkrijete neku ozbiljnu nepravilnost i rešite je, ali ćete biti u prilici da čujete drugačiji ugao i mišljenje. Moguće je da ćete i nešto rizikovati, ali ćete se truditi da budete taktični i strpljivi. Imaćete stroži princip i prema sebi i prema drugima, što bi moglo neke zbuniti. Oko 20. i 21. oktobra bićete u prilici da nešto pokažete ili objasnite drugima, kad ćete im dati priliku da se prilagode i adaptiraju, ali i otklonite sve što nije dobro i što vam smeta. Nakon toga možete sprovesti neke radikalne mere da biste nešto rešili u hodu. Moguće je poslovno putovanje.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzete Vodolije će sugerisati partneru na nešto što ste primetili da nije u redu, što bi partner mogao da doživi isuviše lično. To bi moglo da dovede do distanciranja, ali i racionalnijeg prihvatanja stvari, sve zavisi od nivoa svesti vas i partnera. Neke Vodolije će morati da neke stvari preseku, ali i neke odnose. Suočavanje s problemima je neminovno, koji bi mogli da se malo poboljšaju krajem nedelje. Ovo je dobra prilika da razgovarate otvoreno. Slobodne Vodolije bi mogle na putu do sretnu srodnu dušu ili bi njihov izabranik mogao da bude neko ko dolazi iz inostranstva. Moguć je poziv nekoga ko je daleko. Oko 21. oktobra biste mogli da uspostavite bliskiji odnos, više komunicirate i pokušate da prevaziđete prepreke.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problem s leđima i kostima. Posmatrajte situacije kako se razvijaju i reagujte blagovremeno. Moguće je da ćete biti u prilici da nekome pomognete i zaštite neke ljude. 

SAVET: Budite iskreni. 

Shutterstock

 

Ribe - Akcija iz tišine

POSAO: Ribe bi ove nedelje trebalo da grade razumevanje i sklad u međuljudskim odnosima. Moguće je da je u prethodnom periodu bilo nekih nesporazuma koji vam nisu bili logični, ali ne može sve da se ispriča do kraja i bude tek tako jasno. Ostanite dosledni sebi, ali se trudite da osvestite suptilne znake i poruke. To će vam biti od pomoći da bolje prolazite kroz procese, a manje podležete materijalizmu. Imate mogućnost rasta, razvoja i širenja vidika, ali budite obazrivi da ne radite ništa naglo. Imate mogućnost da mnogo toga saznate, shvatite i osvestite, a nakon toga prepustite nekim dešavanjima. Ovo su vrlo zanimljiva iskustva, koja bi trebalo da iskoristite. Jedino bi kočnica mogle da vam budu neke stvari iz prošlosti koje treba da prevaziđete. Važan datum je 20. oktobar, kada će se buditi neke vrednosti. Neke Ribe bi mogle razgovarati o povećanju plate, neke o novom poslu, dok će neke razmišljati o podizanju kredita ili pozajmici. Ono što će biti drugačije nego ranije jeste hrabrost, koju ćete osećati, i lična promena, koju će primetiti mnogi. Vaš lični razvoj će se odraziti na sve sfere života.  Ono što je najvažnije jeste da reagujete iz tišine i slušate intuiciju. Sve što bi bilo naglo, impulsivno i bez razmišljanja biće destruktivno i blokirano. Mnoge Ribe će podići finansije na viši nivo, a neke bi mogle da uđu u partnerske poslove.

LJUBAV: Na emotivnom planu mnoge zauzete Ribe će se truditi da uspostave harmoničniji odnos i u isto vreme ga usklade s obavezama koje imaju. Imaćete vrlo važne trenutke s ljudima do kojih vam je stalo i na taj način ćete prevazići mnoge prepreke. Slobodne Ribe bi mogle zaintrigirati osoba koja će stimulativno delovati na njih. U isto vreme ćete nekome biti inspiracija i podsticaj, a vama podstrek i pokrtač. Ova osoba bi mogla da dođe iz poslovnog okruženja, ali i neko koga ste upoznali na putovanju ili ne živi u istom gradu.

ZDRAVLJE: Treba da se oslobodite osećaja krivice, napetosti i nervoze jer vam se to odražava na zdravlje. Druga krajnost bi vas dovela u sukobe s drugima. Nađite način da kanališete energiju. Slaba tačka bi mogle da vam budu noge i reproduktivni organi.

SAVET: Budite otvoreni i transparentni i oslobodite se napetosti

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)