Horoskop

NA NJIH NIKADA NE MOŽETE DA RAČUNATE: Oni su lutalice i sanjari koji prate samo svoje vizije!

Na ovih pet znakova Zodijaka nemojte se oslanjati ne zato što ne žele da budu uz vas već im je uvek nešto drugo preče.

05.10.2023 09:00

NA NJIH NIKADA NE MOŽETE DA RAČUNATE: Oni su lutalice i sanjari koji prate samo svoje vizije!
Shutterstock

Astrologija je vrlo intrigantna oblast koja nam može pojasniti mnoge stvari u sopstvenom ali i tuđim životima. Naravno, sve ovo treba uzeti sa rezervom zato što na ponašanje pojedinih ljudi utuče mnogo faktora, pa čak i kad je neko isti horoskopski znak  kao recimo vi ne znači da će na život gledati na isti način.

Pojedine pripadnike znakova Zodijaka  nije loš glas nekad s pravom nekad ne, ali postoje neke karakteristike koje su prililno slične rođenim u određenom znaku. Tako postoje 5 znakova na koje nemojte računati, niti se na njih oslanjati ne zato što ne žele da budu uz vas već im je uvek nešto drugo preče.

Srećna Republika vam otkriva kojih pet horoskopskih znakova su najnepouzdaniji i zašto.

shutterstock

Za ove znake morate imati stpljenja, njima je volja nestabilna

1. Blizanci – dvojna ličnost

Rođeni u ovom znaku po prirodi su nepouzdani. Ovaj znak inače simbolizuje dvostruku ili dvojnu prirodu, pa najčešće ni sami sa sobom ne znaju gde bi i šta radili. Poznati su po prilagodljivosti, duhovitosti i šarmu, ali i potpunoj nepredvidljivosti.  Blizanci mogu naglo promeniti mišljenje ili planove, ostavljajući druge zbunjenim. Kako ih je jednom prilikom opisao jedan astrolog Blizanci jedno misle, drugo kažu a treće rade pa ajd se sad ti snađi u svemu tome.

2. Strelac – lutalica

Strelčevi su poznati po avanturističkom duhu i ljubavi prema slobodi. Iako ih ove osobine čine uzbudljivim saputnicima, njihova potraga za novitetom može dovesti do nepouzdane prirode. Strelčevi su skloni donošenju impulsivnih odluka, uključujući kršenje obećanja, a od obaveza beže glavom bez obzira. 

3. Ribe – sanjari

Ribe su poznate po svojoj emotivnosti i empatičnoj prirodi. Međutim, njihovo sanjivo raspoloženje ponekad ih može učiniti nepouzdanim. Njihova živa mašta i osetljivost mogu ih navesti da izgube pojam o vremenu i obavezama, pa mogu da zalutaju s puta. Nije da neće oni da pomognu hoće i zaista to iskreno kažu, samo jednostavno zaborave na ono što su rekli.

shutterstock.com

Ribe su msiteriozni sanjari na koje ne možete uvek da računate

4. Vodolija – vizionar

Vodolije često vide sebe kao vizionare. Njihovo nekonvencionalno razmišljanje i humanitarni ideali ih izdvajaju iz mase. Međutim, upravo ovaj idealizam ponekad ih može učiniti nepouzdanim, jer daju prednost svojim velikim vizijama nad svakodnevnim obavezama. 

5. Ovan – tragač

Ovnovi su poznati po samopouzdanju i hrabroj prirodi. Iako je njihov hrabri stav vredan divljenja, on takođe može dovesti do impulsivnih odluka i određenog nivoa nepredvidljivosti. Mogu da preuzmu na sebe više nego što mogu da podnesu, što dovodi do nedovršenih projekata i obaveza, a o tome piše i portal Astrotok.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)