Horoskop

HOROSKOP I MUŽEVI: Koje tajne krije svaki od znakova zodijaka

Da li je posesivan ili je konvencionalan tip, ume li da kontroliše svoje emocije i kako vas tretira? Da li su i kakvi "materijali" za potencijalnog supružnika svaki od horoskopskih znakova otkriva Srećna Republika.

18.05.2022 11:18

HOROSKOP I MUŽEVI: Koje tajne krije svaki od znakova zodijaka
pexels.com

Svaki horoskopski znak ima određenu karakteristiku koja ga izdvaja od drugih. U bračnim vezama svi znaci zodijaka su drugačiji, a opšte poznato je da je jedan od idealnijih partnera za brak po horoskopskim znacima, Bik.

On je vrlo brižan po prirodi i privržen porodici i deci, dok recimo Jarac nije najbolji „materijal“ za brak jer ne voli da deli sa drugima trenutke zadovoljstva i uživanja. Svaka mudra žena znaće da na pravi način makar ublži nedostatke koje ima njen partner. Predstavljamo karakteristike koje nosi svaki od znakova.

Ovan

Muškarac Ovan je poželjna figura mnogih za sve vrste društvenih kontakta. Vrlo je ponosit tip ličnosti i stalno šalje romantične pozive. Konvencionalan je što se veza tiče, pa želi lojalnost i i visoku moralnost u svakom pogledu, ali kada je on u pitanju često se toga ne pridržava. Vrlo je otvorenog uma, a od žene na prvom mestu traži da je pametna i lepa.

Žena može da računa na vezu sa ovim znakom zodijaka i na njenu dugovečnost samo ako se fizički i psihički poklapaju.

Bik

Bik je najidealniji znak kada su partnerski odnosi u pitanju. Dobrodušan je i blage je naravi. Ove osobe su verne po prirodi pa su kao supruzi vrlo poželjni jer su lojalni porodici. Bik se trudi da obezbedi najbolje uslove za porodicu i nikada neće raditi nešto što je protiv njenog interesa. Voli lepe i zgodne žene,  a često za životnu saputnicu bira ženu boljeg materijalnog stanja jer je ambiciozan i želi da se kreće u većim društvenim krugovima.

Oni vole da se drugi pored njih osećaju sigurno i kad se jednom ožene teško se razvode.

Blizanci

Ovi muškarci su talentovani i posebno interesantni tipovi i pored sebe će želeti ženu koja im daje mentalni stimulans odnosno koje su im intelektualno kompatibilne, jer su oni po prirodi vrlo načitani i uspešni ljudi. Nije posesivan po prirodi niti želi takvu ženu.

Dešavaju im se mali flertovi i izleti, ali kad pronađu ženu koja mu daje smisao, brak sa njim može biti interesantan.

 

 

Rak

Muškarci rakovi su po prirodi verni i vezani za dom i porodicu, ali umeju da budu velike cepidlake i kritičari. Gaje tradicionalni osećaj za dom i porodicu i vreme češće provode kod kuće. Iako vole svoju decu i ženu uvek nalaze neke zamerke i nečim nisu zadovoljni.

Oni su verni ukoliko su njihove potrebe zadovoljene kod kuće. Po prirodi su plašljivi i izbegavaju svaku vrstu opasnosti.

 

 

Lav

Lavovi su po prirodi plemeniti i dobri, a veliku pažnju posvećuju porodici. Žele da joj obezbede sve najbolje ali isto tako očekuju da se sve vrti oko njih. Njihova ljubav je romantična ali desiće im se i  avanture sa drugim ženama kako bi se potvrdili kao muškarci.

S druge strane, nikada pored sebe neće želeti takvu ženu koja je bez skrupula.  Pošto mu je u prirodi da sudi drugima, više nego sebi, izabraće ženu po standardima savršenstva.

Devica

Muškarac Devica je najkompatibilniji sa ženom u istom znaku Zodijaka. Oboje su po prirodi konvencionalni i konzervativni tipovi, pa će više izgraditi prijateljski odnos u braku. Sposobni su po prirodi i vole da porodici obezbede komforan život. Nekada mogu biti  kritični i dosadni zbog svoje hipohondrije.

Muškarac Devica nema velike strastvene potrebe i malo je muževan u svom nastupu.

Vaga

Ovaj znak poput ženskih Vaga nije „lak“ za zajednički život. Iako je okrenut tradiciji ne voli domaću atmosferu i bračni život. Vaga je razuman muškarac i odličan sudija, a po prirodi je i vrlo strastven. Međutim negativna strana je da je površan, neinteligentan i nedovoljno zainteresovan. 

Ovaj tip je jako razočaran ukoliko ne pronađe partnerku koja će mu odgovoriti adekvatno njegovim strastima. Nikada neće inicirati prvi razvod braka, čak i kada je on loš i u krizi.

pexels.com

Ovi znakovi ne vole domaću atmosferu, već više da izlaze

Škorpije

Muškarce u ovom znaku karakterišu krajnosti. Od emocija, sjaja i uzdizanja do mraka i destrukcije. Zrače magnetizmom i mogu vas lako osvojiti. Oni često maltretiraju one koje vole i večito su opterećeni nekim sumnjama.  Zbog svoje samokontrole ne pokazuju svoje emocije, niti ćete znati da li su zaljubljeni u vas. Sa njima ne znate na čemu ste, izgledaju potpuno mirno i ostaviće vas u nedoumici šta misle i da li su vas ikada voleli.

Ne vole sputavanja a umesto ružičastih nose crne naočare. Međutim kao partneri, brinuće se o ženi, štititi je najjače i voleti doživotno.

Strelac

Po prirodi ovaj tip muškarca je taktičan i human, ali pomalo cepidlaka. On je jak u braku, žena mora da mu bude široke svesti i da ne pokazuje ljubomoru. Život i ljubav gleda kao igru. Sa ovim muškarcem nije teško živeti samo što žena mora da ga prati jer je po prirodi nestrpliv za sve što je ograničeno i strogo utvrđeno pravilima.

Strelčevi su zanimljivi muževi koji ljubav doživljavaju kao srećnu okolnost.

Jarac

Kao muževi ovi znaci su vrlo ambiciozni i uspešni u poslu i mogu zaraditi dovoljno da obezbede svoju porodicu. Kada je u pitanju novac konzervativan je i pita se za svaki dinar.

Vrlo je strog i disciplinovan i nije baš idealan partner za život jer nema sposobnosti ni želje da sa nekim deli svoj zadovoljstva i uživanje.

unsplash.com

Jarčevi su po prirodi ambiciozni

Vodolija

On je najdivniji i najplemenitiji znak od svih zodijačkih znakova. Nije vatren ni strastven, ali je poštena i iskrena osoba. Promišljen je i pravi džentlmen u svakom smislu te reči. Svoju ženu i decu izrazito poštuje, a njegova blaga priroda može se protumačiti kao nezainteresovanost.

Idealne partnerke za muške Vodolije su intelektualne žene koje imaju svoju profesiju i karijeru.

Ribe

Muškarac Riba je jedan od omiljenih i najpažljivijih muškaraca koji izrazito poštuje svoju ženu. U kući provodi više vremena od ostalih znakova i trudi se da uvek oraspoloži svoju lepšu polovinu. Često gubi smisao za realnost i nije sposoban da se nosi sa mnogim životnim problemima. Često mu nedostaje snage, stabilnosti i energije.

Ukoliko nađe ženu koja će ga usmeravati na pravu stranu život sa njim bi mogao biti divan.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)