Horoskop

PETAK 13. JE POSEBNO MRAČAN ZA OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Osim ovog dana, neočekivani izazov stiže i 16. maja!

Kada se retrogradni Merkur, petak 13. i potpuno pomračenje Meseca u Škorpiji nađu na jednom mestu, znate da vam neće biti dosadno. Proverite da li je i vaš znak među onima kojima slede turbulencije.

13.05.2022 09:00

PETAK 13. JE POSEBNO MRAČAN ZA OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Osim ovog dana, neočekivani izazov stiže i  16. maja!
shutterstock.com

Petak 13. ima baš lošu reputaciju. Većina ljudi oseti blagu jezu kada im ga spomenete, čak i ako nisu sujeverni. Da je strah od tog dana rasprostranjen govori i činjenica da postoji zvanična fobija nazvana po broju 13, triskaidekafobija, a dešava se i da neke zgrade nemaju 13. sprat, a pojedini avioni lete bez trinaestog reda sedišta. 

Pored ovog datuma, svi znamo da je vladavina retrogradnog Merkura trenutno na snazi i to u znaku Blizanaca, a ako vam je i to malo, spremite se za još jednu poslasticu. Naime, u ponedeljak, 16.maja, čeka nas potpuno pomračenje Meseca u Škorpiji. Taj buran astrološki period donosi sa sobom plimu događaja, a portal Srećna Republika vam otkriva koja bi to 4 znaka Zodijaka trebalo da obrate posebnu pažnju.

Blizanci

Blizanci će se uoči petka 13. osećati loše i slabo, zbog uticaja retrogradnog Merkura. Budući da je upravo on vladajuća planeta ovog znaka, njegovo kretanje unazad će Blizancima okrenuti život za 360 stepeni i prirediti im neočekivana iznenađenja. Ipak, dragi Blizanci, ne bi odmah trebalo da se bojite, to nije ništa što vi ne možete da rešite. Pored toga, stavite ruku na srce i priznajte da ipak volite da učinite sebi život zanimljivijim i s vremena na vreme ga začinite prstohvatom drame.

Lav

Ovaj petak 13. Lavovima bi mogao biti teži od ostalih. Naime, tada će se na njih sručiti teret svih životnih odgovornosti, a zbog svega toga bi mogli ispaštati upravo njihovi emotivni odnosi. Postoji mogućnost da će vas proganjati osećaj da u vezi niste baš sasvim zadovoljni i ispunjeni, ali i da su vaša očekivanja izneverena. Dragi Lavovi, setite se da je retrogradni Merkur u punom jeku i da pre svega utiče na komunikaciju. Pre nego što kažete nešto zbog čega biste mogli da zažalite, izbrojite do 10 i udahnite duboko. Radite sve hladne glave i čuvajte se ishitrenih odluka.

Vodolija

Vodolije su generalno u ovom periodu nešto opterećenije, te se trude da izbalansiraju celokupan teret života. Petak 13. bi mogle da dožive kao svoju tačku pucanja. Drage Vodolije, umesto da razmišljate o mračnim scenarijima i pribojavate se totalnog haosa, setite se svega onoga što ste prevalile preko svojih leđa i svih životnih borbi u kojima ste pobedile. Pokušajte da poništite negativnu energiju petka 13. mirom i staloženošću.

Škorpija

Intuitivne Škorpije će “namirisati” da im petak 13. sprema velike promene u životu. Ipak, nije ni ovaj datum sam po sebi toliko za to “kriv”, koliko potpuno pomračenje Meseca u Škorpiji, koje je u sve umešalo svoje prste. Drage Škorpije, možda će ovaj dan u potpunosti promeniti vaš svet, ali se setite da postoje trenuci u životu kada ne možete puno toga uraditi, osim da sačekate i vidite šta vam tekući mesec sa sobom donosi, piše portal zena.rtl.hr. Univerzum ima svoju logiku, imajte vere u njega i u sudbinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)