Horoskop

PONOVO STIŽE RETROGRADNI MERKUR! Evo kada je TAJ DAN i kome će najteže pasti!

Velike promene u narednom periodu očekuju mnoge horoskopske znakove. Pripremite se, jer će vam za naredni period biti neophodno i strpljenje i živci.

21.04.2022 21:00

PONOVO STIŽE RETROGRADNI MERKUR! Evo kada je TAJ DAN i kome će najteže pasti!
shutterstock.com

April su astrolozi još na početku najavili kao izazovan mesec za većinu znakova, zbog velikih promena koje ih očekuju, napominjući da stiže i retrogradni Merkur 10. maja koji će trajati do početka Juna.

Retrogradni Merkur će najviše pogoditi dva znaka zodijaka i to Blizance i Device, ispoljavajući negativno dejstvo. To će se odraziti na njihov poslovan i privatan život napominju astrolozi.

Kada je u pitanju donošenje važnih odluka, potpisivanje dokumenata, retrogradni Merkur nas upozorava da sačekamo sa time jer je moć procene umanjena u ovom periodu. On će najviše problema doneti Blizancima i Devicama zbog čega se mogu osećati rasejano i zbunjeno, ali i drugi znakovi neće biti pošteđeni poput: Bikova, Strelčeva, Škorpija, Vodolija i Lavova.

Blizanci

Retrogradni Merkur će vam stvoriti probleme oko stana ili jednog roditelja. Svoje obaveze završavaćete sa poteškoćama i važno je da do 4.juna ne preduzimate važne korake i donosite odluke.

Bik

Bićete u ovom periodu rasejani, nervozni i biće problema u komunikaciji. Nemojte previše verovati ljudima jer u ovom periodu su moguća i lažna obećanja. Takođe, budite obazrivi u saobraćaju.

shutterstock.com

Imaćete problema u komunikaciji sa drugim ljudima

Strelac

Strelčeve očekuje težak period kada je u pitanju emotivni život. Nećete pokazati razumevanje za osobu koju volite, a iako ćete očekivati konkretan plan sa njom, to će se odlagati što će stvarati kod vas dodatnu nervozu.

Škorpija

Druga polovina maja biće za vas teška kad su partnerski  odnosi u pitanju. Neće postojati dobra komunikacija između vas i partnera i nailazićete na međusobno nerazumevanje.

shutterstock.com

Mogli bi se javiti problemi sa partnerom

Devica

Biće komplikacija na poslovnom planu do 24.juna. Nešto što ste očekivali vezano za neka pregovaranja u poslu će kasniti.

unplash

Budite oprezni u poslu, jer vas očekuju zakasnele odluke

Vodolija

Moguće su porodične komplikacije krajem maja. Takođe, možete očekivati neke kvarove vezane za stan.

Lav

Negativan uticaj retrogradnog Merkura će pretrpeti Lavovi od 24.maja kada Merkur bude u Biku. U ovom periodu bolje odložite poslovne planove.

Zanimljivo je da Jupiter ulazi u Ovnu 10. maja tako da će doći do preklapanja sa retrogradnim Merkurom  i u ovom periodu će većina hteti brza rešenja za kratko vreme, što se ne preporučuje do 4.juna jer im to neće ići od ruke.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)