Roditeljstvo

ŽENA SE DRUGI PUT UDAVALA, A SVEČANI GOVOR ODRŽALA JE NJENA ĆERKICA: Nakon reči ove devojčice svi su plakali, niko nije ni naslutio šta će izgovoriti (VIDEO)

Htela je da iznenadi majku i očuha i priredila im divan poklon.

06.11.2023 17:02

ŽENA SE DRUGI PUT UDAVALA, A SVEČANI GOVOR ODRŽALA JE NJENA ĆERKICA: Nakon reči ove devojčice svi su plakali, niko nije ni naslutio šta će izgovoriti (VIDEO)
Printscreen/TikTok/weddingstory022

Venčanja su posebni događaji kojima se raduju mnogi jer obećavaju sjajnu zabavu i mnogo drugih dešavanja. Deljenje divnog trenutka sklapanja braka mladenaca i svedočenje njihovoj ljubavi za mnoge je posebno važan događaj. Iako su u fokusu proslave oni, često se dešava da neko drugi ukrade šou i zabavi sve u sali. Nije redak slučaj da to bude neka drugarica, kuma ili čak neko od koga se tako nešto ne očekuje poput najmlađih.

Međutim, jedno je sigurno porodica je u tim trenucima najvažnija i njena podrška je i više nego dobrodošla. U to se uverila jedna mlada mama prilikom svog venčanja kada je njena ćerkica odlučila da održi kratak govor. Budući da se udavala po drugi put i da je devojčica dobila očuha, majka je verovatno bojažljivo čekala reakciju ćerke, međutim, ona je bila i više nego emotivna.

Printscreen/TikTok/weddingstory022

Majka je emotivno dočekala ovaj govor kao i njen partner

- Veoma mi je drago što se moja mama udaje. On je najbolji očuh kojeg sam mogla da imam. Volim ga i svi ga vole. Drago mi je što će se oženiti mojom mamom i da ćemo živeti srećno. On će se verovatno lepo brinuti  o nama - završila je svoj govor devojčica.

Govor je bio emotivan i izmamio je mladencima suze na oči ali na kraju je nasmejao sve kada je devojčica rekla da se nada da će njen očuh brinuti o njoj i o majci najbolje šo može. Nakon održanog kratkog govora, devojčica je imala još jedan poklon za majku. Zapevala je u jednom trenutku predivnu pesmu i opet rasplakala majku. Ona je sve vreme samouvereno i raspoloženo pevala i držala pažnju gostiju koji su bili oduševljeni njenim performansom. Snimak je na mreži sakupio 1,2 miliona sviđanja, a ljudi su komentarisali kako je devojčica majci dala najlepši mogući poklon. 

- Razbolela sam se od plakanja prema strancima. Ovo je toliko slatko.

- Bolje da on ne razočara ovu princezu. Čestitam!

- Kao singl majka mogu samo da se molim da ću pronaći nekoga koji čini moje devojčice srećnim.

- Mala devojčica je inteligentna, slatka i elokventna. I zna da peva? Kakva divna porodica i trenutak.

- Petak je uveče i 10 je sati, a ja plačem - bili su neki od komentara.

Mnogi su poručili majci kako je govor ove devojčice potvrda da je napravila pravu odluku. Emotivna scena ih je, kako su mnogi priznali, dirnula iako ne poznaju tu porodicu, a snimak im je dao nadu da još postoji među muškarcima onih koji su poput mladoženje, velikog i otvorenog srca. 

Među ženama koje su priznale kako ih je ova slika raznežila i rasplakala bilo je i muškaraca koji su rekli kako nisu ostali imuni na ovakve emocije. Većina Tiktokera je izrazila nadu da će mladoženja devojčici ispuniti očekivanja kao i njenoj majci.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)