Zanimljivosti

ŽIVI NA KRALJEVSKOM DVORU, A OVAKVU HRANU JEDE? Stručnjaci u neverici kako se hrani princ Vilijam! (FOTO)

Kraljević se, kako tvrdi, trudi da živi zdravo, ali mu se zbog neredovnog sna i mnogo obaveza dogodi da pojede i ono što nikako ne bi treblo, uz mnogo čaja i čak tri šoljice kafice dnevno.

28.11.2022 10:02

ŽIVI NA KRALJEVSKOM DVORU, A OVAKVU HRANU JEDE? Stručnjaci u neverici kako se hrani princ Vilijam! (FOTO)
Tanjug/AP

Britanski princ Vilijam koji se trudi da ličnim primerom bude uzor svima, a posebno mladima, priznao je da ume da greši kad je ishrana u pitanju. On se trudi da se hrani zdravo, ali s vremena na vreme pojede brzu hranu, što je izazvalo nevericu među nutricionistima koji takve namirnice opisuju kao zabranjene.

Princ Vilijam je priznao da pije i nekoliko šoljica čaja dnevno zato što mu je kofein potreban kako bi ostao budan, jer noću ne stiže da se naspava zbog dece.

Zdrav doručak

U razgovoru s nutricionistkinjom Monik Hajland tokom njegove posete Kornvolu, princ od Velsa otkrio je kako izgleda njegova dnevna rutina kad je u pitanju ishrana.

Kako je rekao princ Vilijam, a prenosi britanski San, dan započinje sa dva jajeta i tostom od integralnog brašna koji je premazan puterom. Potom, slede sok od jabuke i šoljica čaja s mlekom i šećerom. Za ručak je, barem je tako bilo tog jednog određenog dana, pojeo brzu hranu, tačnije sendvič, koji nutricionisti opisuju kao neupotrebljivu. Na kraju je popio čašu vode. Za večeru je jeo belu ribu s pečurkama, dok se za užinu zasladio kolačem od banane i čašom vina. Pored čaja, popije i tri šoljice kafe tokom dana.

Kako je ispričala Monik, princ od Velsa bio je prilično nervozan kad ga je ona upitala kako izgleda njegov dnevni ritam kad je u pitanju ishrana.

- On ima dobar početak dana uz zdrav doručak, ali je onda priznao da mu je neko doneo sendvič za ručak, dok je za užinu jeo čokoladni kolačić i popio čašu crnog vina. Bila sam prilično iznenađena jer nisam očekivala da princ jede brzu hranu, ali umerenost je ključ svega i mislim da je on to shvatio iako je ishrana svakog od nas zapravo veoma subjektivna - rekla je ona.

Državničke dužnosti

Princ Vilijam obišao je voćnjak u Kornovolu na jugozapadu Britanije kako bi dao podršku mladima i studentima koji se bave uzgojem zdrave hrane, voća i povrća na sedam jutara zemlje.

- Sve lepše izgleda po danu i kad ste napolju – rekao je Vilijam jednoj od studentkinja.

To je bila njegova prva državnička dužnost nakon što mu je njegovo otac kralj Čarls III dodelio titulu vojvode od Velsa.

Ranije ove nedelje princ Vilijam je prisustvovao i prvom državnom banketu koji je priredio kralj Čarls III kako bi poželeo dobrodošlicu predsedniku Južne Afrike, Sirilu Ramafosi, u Bakingemsku palatu.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Danijel

28.11.2022 22:57

Cak tri kafe popije ,o boze 🤣🤣🤣