Sex

UDALA SAM SE I ODMAH ZAŽALILA ZBOG TOGA: Po sredi je životna greška!

Ova žena došla je do zaključka da ne može suprugu da oprosti prevaru i posle pola decenije, brak sa njim bio je pakao.

10.11.2022 22:01

UDALA SAM SE I ODMAH ZAŽALILA ZBOG TOGA: Po sredi je životna greška!
pexels.com

Prevara je situacija preko koje većina ljudi ne može da pređe, a ukoliko se desi, u vezama više ništa nije kao pre. Jedna žena uverila se upravo u to. Njoj je toliko dozlogrdilo u braku da više nije mogla da podnosi prisustvo supruga, koga je nekada iskreno volela. Ona je podelila sa korisnicima interneta svoju potresnu priču, tražeći savet.

- Moj suprug (36) i ja (34) smo punih 13 godina zajedno. Nepunu deceniju je sve bilo skoro savršeno. Venčali smo se pre nekoliko meseci i svakim danom mislim kako je to bila pogrešna odluka. Naš sin ima 7 godina i smatrala sam da treba da ima oba roditelja u svakodnevnom životu, zato sam se i venčala, ali pogrešila sam - započinje ispovest ova žena, a prenosi Sun.

shutterstock.com

Pokajala se što se udala

Ona je navela da se ključna situacija koja je poremetila ceo njihov život desila pre 5 godina.

- Mislila sam da volim svoga supruga i da je on divan. Sin nam je tada imao 2 godine, a taman sam ponovo ostala trudna. Jednoga dana me je kontaktirala žena koja mi je saopštila da je imala aferu sa mojim mužem i da je to među njima trajalo 6 meseci, sve dok ona nije rešila da odnos prekine. Bila sam zapanjena. Mislila sam da je izmislila, ali pošto sam se suočila s mužem, sve mi je priznao. Izvinio se tog dana jedan jedini put i očekivao je da nastavimo dalje, baš kao da se nikada ništa nije desilo - nastavlja ona.

Da posle izgubljenog poverenja nema dalje veze, dokazao je i taj par.

- Želela sam da moj sin ima oba roditelja, pa sam pristala da ostanem u odnosu. Ipak, bila sam sigurna da ne želim još jedno njegovo dete i abortirala sam. Otad mi se sakuplja nezadovoljstvo, sumnja, a sada i otvorena mržnja prema njemu. Ne znam iz kog razloga je insistirao i da se venčamo i zašto sam to uradila. Svakodnevmo mislim na nerođeno dete i muka mi je od seksa sa njim. On godinama spava u dnevnoj sobi. Nismo čak ni prijatelji, a kamoli ljubavnici. Živimo u jednoj farsi - završila je ova žena.

shutterstock.com

Šokantan poziv ljubavnice promenio je usve u odnosu ovog para

Saveti koji su usledili bili su sledeći.

- U ovom braku ima više problema, a njegova nevera, nepostojanje želje za izvinjenjem i vaš abortus su samo neki od njih -

- Možda još nije kasno da pokušate da izgladite odnose, iako će to ići teško. Za početak ne gurajte probleme ispod tepiha, već otvoreno razgovarajte sa njim -

- Ne može dete da ima oba roditelja po svaku cenu, a da taj odnos liči na sve osim na brak. Nekad je pošten razvod bolje rešenje - bile su samo neke od reakcija.

shutterstock.com

Nekada je razvod bolji od lošeg braka u kom su svađe svakodnevica

Bonus video:

Komentari (1)

neću da kažem

11.11.2022 07:44

Stvarno ne znam dokle će srpski mediji da nas truju ovim s***ma iz britanskih medija vezano za veze i brak. Izopačenije nacije od Britanaca nema po tom pitanju a srpskim medijima su oni dežurna moralna vertikala. Preteraste !