Roditeljstvo

HTELA JE DA IMITIRA SVOG LJUBIMCA: Otac je vodio u šetnju ćerku i psa, a ona je uradila nešto zbog čega su se prolaznicima srca istopila! (VIDEO)

Jedan par je za vreme šetnje svog ljubimca shvatio da je trenirajući svog psa i na drugog člana porodice prešlo ovo ponašanje.

02.05.2024 12:20

HTELA JE DA IMITIRA SVOG LJUBIMCA: Otac je vodio u šetnju ćerku i psa, a ona je uradila nešto zbog čega su se prolaznicima srca istopila! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/freddieandemmie

Kada posedujete ljubimca sasvim je normalno da vam dnevna rutina podrazumeva izlaženje u šetnju sa njim. Ukoliko je u pitanju novi pas ili mladunče sasvim je logično da ćete ga dresirati iako taj proces nekada zahteva vreme i strpljenje. U takvim šetnjama roditelji neretko vode i decu jer znaju da je zabava potpuna sa njima a i njima su ljubimci posebno dragi.

Jedan par je sa internet zajednicom podelio simpatičan trenutak šetnje sa ćerkom i njihovim srebrnim labrador retriverom Fredijem. U objavi se pojavljuju otac koji vodi psa u jednoj ruci dok pored njega mala ćerka Emi vuče kolica. U jednom trenutku sve troje se zaustavljaju na stazi.

Pixabay.com

Odrastanje sa ljubimcem je za decu posebno iskustvo koje pamte za ceo život

Budući da je Fredi bio dresiran i da je bilo očekivano da stane i sedne dok ljudi prolaze, to nije bilo ništa neuobičajeno sve dok se u toj njegovoj aktivnosti nije pridružila i devojčica.

Pošto je otac na povocu vodio psa pa mu je u jednom trenutku signalizirao da je vreme da sedne i da prolaznicima dozvoli da prođu na taj znak je neočekivano reagovala i njegova ćerka.

Stala je i čučnula ne obaziravši se na to da li je Fredi ispunio svoj zadatak. Devojčica je pokazala da je savladala očev trening zbog čega je zaslužila pohvalu. Ovaj ljubimac odrasta zajedno sa Emi od kada je devojčica napunila osam meseci, prenosi Newsweek. Majka Britani je za taj portal da su pas i devojčica postali najbolji prijatelji. 

- Osim što se pretvara da njuši sve kao on, više je ustvari ona ta koja njega tera da radi sa njom. Igraju se žmurke, zajedno gledaju TV, jure se po dvorištu - otkriva majka.

TikTok snimak ovo dvoje prijatelja je pregledan preko 2, 7 miliona puta i oduševio je ljude koji su ga odmah komentarisali. Mnogi su pozdravili to što par dresira psa dok je drugima bila preslatka scena njihove ćerke koja je sve nasmejala zbog toga što je uradila.

 

 

- Ovo bi bilo čudno da radi u 30-im ali sad - dobar posao!

- Moj sin je sedeo na poslasticama sa našim psom.

- Kada sam šetao pse, vodio bih svoje dete koje je tada imalo 4 godine. Psi bi sedeli na pešačkim prelazima pa bi i moje dete

- Moja ćerka je zavijala na sirene zato što je to radio pas - bili su neki od komentara.

Mnogi roditelji su podelili slična iskustva rekavši kako su deca sjajni imitatori i da su im ljubimci uzori posebno kada su u manjem uzrastu. Zbog toga mnogi su se složili da treba posebno biti oprezan jer su ona sklona imitiranju zbog čega bi  situacijama trebalo da odašilju prave poruke kako bi ih i dete usvajalo u bilo kojoj situaciji.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)