Mace

DEVOJČICA JE USVOJILA MAČKU, I NE SLUTEĆI KOGA DOVODI U DOM: Kad vidite šta sve životinja radi nećete moći da verujete! (VIDEO)

Postale su nerazdvojne drugarice.

24.03.2024 15:16

DEVOJČICA JE USVOJILA MAČKU, I NE SLUTEĆI KOGA DOVODI U DOM: Kad vidite šta sve životinja radi nećete moći da verujete! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/brufava

Iako je posedovanje ljubimca jedno od najlepših iskustava, isto tako je velika i odgovornost. Ljubitelji mačaka znaju koliko su ove životinje ljupke i koliko mogu da se vežu za vlasnike, pogotovo ako su ih usvojili dok su bile veoma male i ako su živele nezbrinute na ulici.

To dokazuje i primer jedne devojčice koju je majka u više navrata usnimila sa macom koju je usvojila. U TikTok snimku koji je sakupio 2,8 miliona sviđanja, devojčica i mačka uživaju u najlepšim trenucima koje dele zajedno.

Shutterstock

Mačke su mnogima omiljeni ljubimci zbog ljupkosti

Počevši od doručka koji jedu zajedno za stolom, preko snimka na kom se vidi kako spavaju zajedno, do scena u kojima se mačka primiče svojoj drugarici i pazi na nju, svaki kadar je dokaz koliko mačka ne samo da voli devojčicu, nego je veoma često i oponaša. Majka ove devojčice koja objavljuje snimke na TikToku pod nalogom Bruna i Natali pokazala je da njena ćerka deli svaki svoj obrok sa svojom drugaricom mačkom i da uživaju u zajedničkom društvu, a da je mačka potpuno usvojila njeno ponašanje.

U jednom od videa koji su sklopljeni u jedan, vidi se kako njih dve uživaju u dnevnoj sobi dok devojčica macu vozi po kući poput bebe. Sa druge strane, vidi se mačka kako uživa u novom domu i zahvalnost iskazuje pažljivošću i brigom prema devojčici u svakom trenutku koji provode zajedno.

Tiktokere su ove divne scene druženja devojčice sa macom potpuno osvojile, a mnogi su komentarisali kako je veza među njima neverovatna i posebna.

 

@brufava

the cat distribution system theory is true and I can confirm it! ♬ what was I made for? - Instrumental - Wheeler

 

- Mačka jede jaje... Plačem...

- Primetila sam da su mačke toliko fine sa decom...

- Mačka spava iznad njene glave... Misli da je to njena mama!

- Najslađa stvar koju sam danas videla! - bili su neki od komentara.

Neki od korisnika mreže su priznali kako više vole pse od mačaka, ali da ih je ova scena potpuno osvojila. Mnogi su komentarisali kako su devojčica i mačka pažljive jedna prema drugoj, te da je najpre porodica pokazala humanost usvojivši ovu mačku, a onda je životinja pokazala zahvalnost lepim drugarskim odnosom prema devojčici.

Bilo je i komentara da se životinje a posebno mačke vezuju za decu i da stvaraju neraskidivu vezu. Drugi su bili oduševljeni manirima ove mace, rekavši da bi ljudi od nje mogli mnogo toga da nauče.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Slobinator

09.04.2024 18:02

Mačke imam već 33 godine.Ništa čudno da koriste šape kad jedu.mačka takođe voli jaja.Najčešće i spava sa vlasnikom ako mu to on dozvoli.Neke od mojih mačaka su naučile same da otvaraju vrata tako što skoče na kvaku.nema ovde ničeg neobičnog

Vesna

23.04.2024 15:13

Ljubav decija,najcistija