Mace

OVAKVOG LJUBIMCA ŽELE SVI: Dohvatila ga je šapama, a onda su počeli da padaju "eskimski poljupci" (VIDEO)

Jedna mačka je na TikToku osvojila sve pokazavši koliko voli svog vlasnika.

22.02.2024 15:30

OVAKVOG LJUBIMCA ŽELE SVI: Dohvatila ga je šapama, a onda su počeli da padaju "eskimski poljupci" (VIDEO)
Printscreen/TikTok/pubity

Veza koja se vremenom stvara između vlasnika i njegovog ljubimca je neraskidva. Oni koji imaju mačke koje su posebno umiljate verovatno znaju da su ove životinje priča za sebe i da su one pravo društvo ako ste usamljeni.

One vole da predu, da se umiljavaju, međutim nije im strano da nekad pokažu i svoju "divlju" stranu, što smo više puta videli u nekim snimcima koje su podelili njihovi vlasnici na društvenim mrežama.

Shutterstock

Mnogi biraju mačku za kućnog ljubimca, znajući koliko je ova životinja posebna

U moru simpatičnih snimaka, koji svakodnevno tope srca mnogih na društvenim mrežama, a tiču se ovih kućnih ljubimaca, našla se i jedna maca koja je postala apsolutni hit na TikToku. Ona je privukla pažnju ljudi svojim ponašanjem prema vlasniku, koji je pokazao da oni imaju poseban jezik ljubavi. U snimku se vidi kako se oni maze nosevima i da mačka voli tu vrstu "poljupca", poput Eskima. 

U snimku koji je podeljen na stranici Publity mačka je  šapama dohvatila svog vlasnika i počela da trlja svoj nos o njegov, uživajući u njegovom društvu. Muškarac je uživao sa svojim ljubimcem, a mnogi su komentarisali kako je to sve što žele od svog ljubimca.

 

@pubity I’m sending this to my cat #Pubity (Jen Lamp via @ViralHog ♬ original sound - Pubity

- Mene mačka ošamari zbog hrkanja.

- Zašto moja mačka nije takva?

- Ali, način na koji se tvoj nos pomera...

- Moja mačka me grize za nos kada želi hranu.

- Zašto svi drugi imaju umiljatu mačku? - bili su neki od komentara.

Korisnici mreže bili su oduševljeni mačkinim potezom i, kako su rekli, vezom koju su stvorili ona i njen vlasnik, te su mnogi poželeli da imaju takvog ljubimca. Mnogi od njih su priznali da je ovako nešto samo misaoni pojam za njih, jer se češće dešavaju "konflikti" sa njihovom mačkom nego neka slična druženja.

Ipak, bilo je i onih koji su rekli da i sa mačkama treba umeti, baš kao i sa ljudima, te da i ove životinje znaju da pokažu ljubav i umijatost tamo gde je dobijaju. Mnogi su naveli da je potrebno pokazati da ste spremni i za maženje i za igru i da ste odvojili koji minut za svog ljubimca.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)