Ostali ljubimci

VRANA NEDELJAMA OBIGRAVA OKO OVOG MALIŠANA: Kad čujete šta to znači, nećete moći da obuzdate suze (VIDEO)

Rasel i Oto su nerazdvojni, iako ih mama ovog mališana uvek nadgleda.

22.03.2024 10:12

VRANA NEDELJAMA OBIGRAVA OKO OVOG MALIŠANA: Kad čujete šta to znači, nećete moći da obuzdate suze (VIDEO)
Instagram-thedodo

Jedna vrana (krou) koja je zbog imena popularno nazvana Rasel, da bi asocirala na popularnog glumca Rasela Kroua, postala je najbolji prijatelj dvogodišnjem dečaku Otou. Ona je počela da sleće na krov njegove porodične kuće kad god bi mama dovodila dečaka iz vrtića. To je bio tek početak jednog divnog prijateljstva.

- Rasel nikada ne bi dopustio nikom drugom da ga hrani, do Otou. Ja sam pokušala nekoliko puta, ali bezuspešno. Kad je Oto unutra, Rasel bi doleteo na prozor i kuckao, kako bi mu Oto otvorio. Onda bi ušao unutra i sedeo pored mog sina, a ja ih nikada ne bih ispuštala iz vida. Ukoliko bi Oto bio napolju, Rasel bi uvek bio pored njega, satima bi se igrali i Rasel bi ga pratio - ističe ova žena.

 

Ne zna se kako je vrana rešila da bude toliko bliska sa mališanom, ali svakako mu pravi društvo u šetnji, vožnji bicikla ili u gledanju crtanih filmova i snimaka sa televizije ili laptopa. 

- Iako su Oto i Rasel veoma dobri prijatelji, jasno je da je Rasel divlja vrana i zato ih nikada ne ostavljam bez nadzora. Oto ga čak ljubi u kljun i mazi, neverovatno je koliko su njih dvoje povezani. Moglo bi se reći da izmeđi njih postoji neka veza koja je nepojmiva - objasnila je dečakova mama u opisu snimaka koji kruže društvenim mrežama.

Snimak neobičnog prijateljstva dečaka i vrane dobio je tri i po miliona sviđanja samo na Instagramu, dok su se komentari neverice ređali.

- Vrane su super inteligentne, ta vrana je sada Rasel Krou glavom i bradom!

- Taj mališan je uradio nešto dobro za tu vranu, jer vrane nikad ne zaboravljaju.

- U Indiji, ako vam vrana priđe, to je reinkarnacija vaših predaka i nije tu slučajno.

- Ti si neverovatna mama pošto odobravaš vezu dečaka i vrane, svaka čast.

- Dečak živi svoj najbolji život, njemu vrana čuva leđa!

- To je dečakov anđeo čuvar.

- Svakako neko ko ga je poznavao u prošlom životu.

- Neverovatno! Garant je to duh njegovog deke koji ga je obožavao! - samo su neki od komentara ispod snimaka koje Otoova mama deli na mrežama.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Laura

28.04.2024 08:08

Pa neka neko kaze da ne postoji reinkarnacija. I moja prijateljica druguje sa vranom.dolazi joj na balkon ona je hrani i prica s njom. Ali to sto dete ljubi vranu u kljun je stravicno, jer vrane cupaju i jesu svaku lesinu od pregazene zivotinje i zabadaju kljun u svako djubre.