Roditeljstvo

DOSTAVLJAČ KOME JE SIN PREMINUO DOŽIVEO JE SRCEPARAJUĆE ISKUSTVO: Posle reakcije ovog mališana seo je na stepenik i zajecao! (VIDEO)

Ništa u životu nije slučajno, zato budite ljubazni.

27.04.2024 12:21

DOSTAVLJAČ KOME JE SIN PREMINUO DOŽIVEO JE SRCEPARAJUĆE ISKUSTVO: Posle reakcije ovog mališana seo je na stepenik i zajecao! (VIDEO)
tiktok-lawofhealing

Najveći gubitak koji može da se desi u životu je da se izgubi dete. Svako ko, srećom, nije prošao kroz takvu patnju, ne može da razume roditeljsku tugu usled smrti najvoljenijeg deteta. Jedan dostavljač prošao je upravo kroz takvu agoniju pre nekoliko godina. Snimak koji je postao veoma gledan na društenim mrežama i izazvao salve emocija svedoči upravo o tome.

Kućna kamera zabeležila je trenutak kada ja mlada mama sa sinčićem od oko pet godina došla da preuzme paket od dostavljača. U pitanju su bile dve pice srednje veličine, a izgleda da je to bio najomiljeniji obrok za mališana, pa ga je sa nestrpljenjem isčekivao. Žena tako dolazi do dostavljača, držeći sinčića za ruku. Međutim, pošto je preuzela kutije u kojima je pica, dečačić je počeo da skače od sreće, a onome što je usledilo posle toga niko se nije nadao. 

Dečak je krenuo nazad za mamom, a onda joj se istrgao iz ruku i potrčao do dostavljača, obgrlivši obema rukama njegovu nogu. Malo je reći da je čovek bio ganut. On se savio do mališana i čvrsto da zagrlio. Dečak je sve vreme držao igračku koja mu je, po svemu sudeći, bila omiljena. Iako je sve trajalo svega nekoliko sekundi, mališan je u trenu odlučio da čak i igračku ostavi ovom čoveku na dar.

Mama se zbunjeno izvinila dostavljaču i krenula nazad sa sinom. Čovek se zagledao u igračku, a pošto su ga emocije savladale, nije mogao dalje ni da korakne. On je sav slomljen od prevelike i sreće i tuge, seo na stepenik i zaplakao. Iskrene suze potekle su niz njegove obraze dok je pokušavao da ih prikrije. Kasnije se ispostavilo da je pre nekoliko godina izgubio sinčića. 

- Budite ljubazni - glasi opis videa.

 

 

Snimak je samo na Instagramu dobio 2 milion i 330.000 sviđanja, dok su se komentari ređali.

- Zbog toga su deca naše blago i sve na svetu.

- Nema sumnje da mu je upokojeni sin slao poruku da ga voli.

- Mama ovog dečačića ga je vaspitala u pravog gospodina.

- To dete je osetilo njegovu tugu.

- Deca su bića najbliža Bogu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)