Roditeljstvo

SVET JE BIO OPSEDNUT OČIMA OVE BEBE: Zapanjićete se kad vidite kako sada izgleda (VIDEO)

Kontrast koji prave na njenoj koži čini je nastvarnom.

28.04.2024 10:20

SVET JE BIO OPSEDNUT OČIMA OVE BEBE: Zapanjićete se kad vidite kako sada izgleda (VIDEO)
tiktok/printscreen/heyy..cheryl

Opšte je poznato da nakon što se deca rode, cela porodica traži da li beba deli sličnost sa nekima od njih. Podrazumeva se da su na tom spisku prvi mama i tata, a zatim i ostala rodbina. Neke karakteristike koje nemaju ni jedno ni drugo, a beba poseduje iznenađuje sigurno sve. Naravno, genetika je čudo i stručnjaci često ističu činjenicu kako je moguće da dete povuče neki dalji gen koji nije tako uočljiv u narednim pokolenjima, ali ga je neka beba kasnije prisvojila.

shutterstock.com

Po rođenju roditelji prvi traže sličnosti koje beba deli sa njima

Po rođenju većina dece ima svetle oči i vrlo je verovatno da će se ona promeniti kako vreme odmiče. Ipak, kod neke dece boja očiju ostaje takva u tom više ako neko u porodici ima iste oči.

Međutim, šta kada boja očiju ostane ista, a pritom ni mama ni tata nemaju takve oči niti je za podneblje gde beba odrasta, tako nešto svojstveno?

Jedna afroamerička beba je oduševila ljude na TikToku i mnoge ostavila u čudu, nakon što je njena mama Šeril Nojvfil podelila fotografije nje kao bebe sa plavim očima. Hipnotišuće oči nikoga nisu ostavile ravnodušnim, naprotiv, većina je bila zbunjena kako je majka otkrila zbog ove atipične situacije pa su joj mnogi govorili da će beba promeniti boju očiju kada malo poraste i da je sve to samo posledica  toga što je još uvek novorođenče. Međutim, one su kako su pokazale fotografije, ostale iste.

 

 

Devojčica je u međuvremenu porasla ali oči su ostale identične, kristalno plavo svetle, zbog čega su neki govorili majci kako su to sočiva i da namerno povređuje bebu kako bi stekla popularnost. Činjenica da majka i otac imaju tamne oči nasuprot bebe mnogima je bila neprihvatljiva, ipak bilo je i većine koji su rekli da je beba lepa jednako kao i majka i da je to jednostavno uradila priroda.

- Blagosloveni..

- Jao plave oči! Ona može da upravlja svetom, izgleda tako magično i mistično sa njima.

- Samo budite sigurni da je zaštićena od sunca. Ona će biti malo osetljivija na svetlost. Predivno.

- Stvarna beba lutka.

- Obe ste predivne- bili su neki od komentara.

Uprkos tome što su roditelji tamnoputi sa tamnim očima većina korisnika mreže tvrdi kako je neki dalji predak deteta imao svetle oči koje je beba nasledila. Osim toga kako neki podaci sugerišu oko 20-25 odsto afroameričkog naroda ima evropske korene zbog čega su ovakve situacije retke ali moguće.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)