Roditeljstvo

"IMAM DVA PARA BLIZANACA, NIKO OD NJIH NIJE ROĐEN NA ISTI DAN": Mnogi se pitaju "kako je uopšte živa", a evo o šta ona kaže

Selina Bejs je zapravo mama irskih blizanaca, sa kojima jedva izlazi na kraj.

26.04.2024 10:20

"IMAM DVA PARA BLIZANACA, NIKO OD NJIH NIJE ROĐEN NA ISTI DAN": Mnogi se pitaju "kako je uopšte živa", a evo o šta ona kaže
tiktok-s31nla

Selina Bejs je nedavno otkrila javnosti da je ona majka dva para irskih blizanaca, ali sa jednim neobičnim detaljem, a to je da nijedan par nije rođen na isti dan. Ova 26-godišnjakinja je podelila svoju priču putem videa na svom Tik-tok nalogu, a snimcu su ubrzo postali veoma gledani. 

Izraz "irski blizanci" nastao je krajem 19. veka kao pogrdni termin povezan sa imigracijom Iraca u SAD. Dvoje dece rođene u razmaku manjem od godinu dana bila je tadašnja negativna karakteristika velikih irskih katoličkih porodica. Uglavnom, taj izraz se koristi za decu rođenu u toku iste godine, ali je kasnije proširen i na 18 meseci. 

 

 

Selina je otkrila da su njene prve dve ćerke, rođene u razmaku od 13 i po meseci. Selinine ćerke spadaju u tu kategoriju iako su rođene u većem razmaku. Nakon izazova sa odgajanjem prvog para tzv. "blizanaca", Selina je odlučila da želi još dece i tako je dobila drugi par irskih blizanaca. Naime, treća i četvrta ćerka su rođene sa razmakom od 362 dana. Ova neobična situacija je izazvala mnogo pažnje na društvenim mrežama, a Selina je priznala da je život sa četvoro dece “pravi haos”.

Iako priznaje da je njen život pomalo haotičan, dodaje da ne bi ništa u njemu menjala. Ova hrabra mama i njen neobičan život sa dva para irskih blizanaca su definitivno privukli pažnju javnosti i pokazali da ljubav i snaga mogu prevazići sve izazove.

 

 

Bejsova često deli snimke na kojima se smeje i šali sa svoje četvoro dece, pokazujući da je puna ljubavi i pozitivne energije. Dobila je i veliki broj reakcija od drugih korisnika. Mnogi su izrazili čuđenje i divljenje njenoj sposobnosti da se nosi sa izazovima koje donosi odgajanje dva para irskih blizanaca. Neke majke su podelile slična iskustva.

- Kako si uopšte živa?!

- Godinu dana je razlike između moje dve ćerke, ti dani kada su im nicali zubi i kada sam im redovno menjala pelene bili su ubitačni...nezaboravni!

- Ja imam dva dečaka, irska blizanca, nisam znala koliko će to teško biti.

- Bolje je u tom slučaju imati prave blizance nego dve bebe sa razmakom od godinu dana.

- Svi me teše da ću uživati kada porastu, ja im duhovito odgovorim, da prvo moram da preživim do tad.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)