Roditeljstvo

"IMAM 30 GODINA, A MOJA MAJKA SVAKI DAN RADI OVO": Zbog ovog videa plaču svi na društvenim mrežama, a ima snažnu poruku! (VIDEO)

Za mamu će dete uvek ostati dete.

26.04.2024 09:40

"IMAM 30 GODINA, A MOJA MAJKA SVAKI DAN RADI OVO": Zbog ovog videa plaču svi na društvenim mrežama, a ima snažnu poruku! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/cryinglawyer

Postoji izreka "Jedina osoba koja želi da budete bolji od nje je majka" i to je zaista tačno. Roditeljstvo sa sobom nosi velike izazove, međutim majke tu ulogu jednako cene i kada dete odraste i nikada je se ne odriču.

Bez obzira što se pred njima nalazi odrasla osoba koja je "svoj čovek" za njih su briga i ljubav uvek prisutni i majčinska posvećenost i požrtvovanost tokom života nikada ne nestaje. Iako su potpuno sigurne da se savršeno brinete o sebi tu su da vas pitaju kako vam je dan protekao, da li ste dobro jeli ili da vam naprave društvo negde.

shutterstock.com

Majčina briga o detetu traje i u odrasloj dobi

To je dokazala i jedna mama, koju je u više navrata uspela da usnimi njena ćerka u vrlo emotivnim trenucima, te snimak objavila na TikToku. Naime, ova influenserka je otkrila kako njena majka i dan danas dolazi sa njom da je otprati na posao do železničke stanice iako ona ima 30 godina. U emotivnom snimku vidi se nasmejana mama koja šalje ćerki blagoslov i molitvu da sve protekne u najboljem redu, dok joj maše i šalje poljupce preko prozora voza. 

Dirljiva scena je mnogima naterala suze na oči, priznavši kako su gotovo sve majke iste i da je imati ovakvu ljubav i bezbrižnost čak i u odrasloj dobi veliki blagoslov i neprocenjivo bogatstvo.

 

 

- Moje srce.

- Nedostaje mi moja mama, ne mogu da dočekam da je ponovo vidim.

- Mama katolkinja greje srce.

- Imam 42 godine i moj otac me još uvek gleda duž ulice dok uđem u auto i ne ulazi u kuću dok mu ne nestanem iz vidika.

- Nema ništa jače na ovom svetu od majke koja se moli za tebe - bili su neki od komentara.

Mnogi su podelili slična iskustva rekavši kako majke često za njima prosipaju vodu kao uverenje za sreću i uspeh. Neki su devojci poručili da će ona za majku ostati večito beba bez obzira što je odrasla osoba. Bilo je i onih koji su priznali da su emotivno doživeli ovaj snimak i da bi rado voleli da su deo te porodice i takve tople atmosfere.

- Mame će uvek biti mame. To se ne završava u nekoj posebnoj dobi. Bićete uvek deo njih i uvek će brinuti o vama više od bilo koga ko bi to želeo ili mogao - zaključila je jedna korisnica mreže.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)