Roditeljstvo

REAKCIJA OVOG OCA NA POROĐAJU JE H-A-O-S! Pokušao da pobegne, a evo kako su ga zaustavili

Prvi susret sa svojim sinom jedan otac nikada neće zaboraviti.

24.04.2024 18:40

REAKCIJA OVOG OCA NA POROĐAJU JE H-A-O-S! Pokušao da pobegne, a evo kako su ga zaustavili
Printscreen/https://www.tiktok.com/@minni3922

Dolazak bebe na svet je poseban trenutak za čitavu širu porodicu, a posebno za roditelje. Prisustvo očeva na porođaju je jedinstveno iskustvo, a taj prvi susret sa bebom imaju kada moraju da je prihvate u ruke. Jedan muškarac je prisustvovao porođaju dajući tako svojoj supruzi podršku, pa je neko od medicinskog osoblja uspeo da uhvati poseban trenutak kada je on prvi put ugledao svog sina. 

shutterstock.com

Porođaj je za većinu očeva posebno iskustvo

Sa rukavicama na rukama, pomalo preplašeno, je pokušao da se skloni u stranu i pobegne videvši svoje dete, ali su ga medicinske sestre sprečile u tome te mu rekle da ga slobodno uzme.

Otac je pažljivo prišao i vrlo brzo promenio izraz lica u široki osmeh, obradovavši se tome što svoje dete drži prvi put u rukama

Medicinskim sestrama je ovo bilo beskrajno simpatično, pa su ga ohrabrile da je slobodno uzme prokomentarisavši na koga beba liči. 

Snimak urnebesne reakcije mladog oca obišao je društvene mreže a na Tiktoku je sakupio 1,6 miliona lajkova. Mnogim ženama na mreži je njegova reakcija bila simpatična pa su priznale da ih je njegov preplašeni stav veoma nasmejao.

 

@minni3922 Ill never forget this moment during my labor with my son’s daddy 😂😂‼️#laboranddelivery #fyp ♬ original sound - Minnie

 

- Zašto se vratio unazad tako?

- Šta se desilo, deluje tako preplašeno?

- Medicinska sestra je u fazonu "dođite ovamo gospodine, vi ste saučesnik"

- Sada ga predajte majci.

- Medicinska sestra je u fazonu "gde si krenuo"- bili su neki od komentara.

Mnoge žene su se složile da je ovo jedan od najvećih strahova novopečenih očeva i da su slična isksutva imali i njihovi muževi. Ipak mnogi su se složili da je pristup medicinskih sestara krajnje profesionalan i da su ona pokušale da oca pripreme za ovu novu ulogu i da mu razbiju strah u očima koji je bio i te kako prisutan. 

Svaki muškarac bi, kako su navele neke korisnice mreže, trebalo da iskusi ovo i da ceni to što je blagoslovljen i što ima tu čast da prigrli novi život u rukama koji je stvorio on.

Neke medicinske sestre su u komentarima rekle kako su ovakve reakcije uobičajene , te da se dešavalo da neki očevi padnu u nesvest od šoka, ali da su sreća i radost najprisutniji na porođaju kod oba roditelja.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)