Roditeljstvo

SVI SU BILI ZGRANUTI ZAHTEVOM OVE MAJKE: Slavila je prvi rođendan ćerke, a gostima je poručila samo jedno!(VIDEO)

Rejčel Gibs ne želi da troši na hiljade evra na zabavu koje se njeno dete neće ni sećati.

21.04.2024 14:20

SVI SU BILI ZGRANUTI ZAHTEVOM OVE MAJKE: Slavila je prvi rođendan ćerke, a gostima je poručila samo jedno!(VIDEO)
tiktok-rachonlife

Rejčel Gibs iz Hjustona, Amerike, je majka dvoje dece koja je izazvala veliku reakciju na društvenim mrežama nakon što je uputila neobičan zahtev gostima na prvom rođendanu svoje ćerke. Ona je umesto poklona zamolila svakog gosta da donese simboličnih 4,5 evra (oko 500 dinara) za pomoć u renoviranju dvorišta porodične kuće. Ova odluka je postala veoma gledana zahvaljujući njenom Tik-tok snimku i izazvala je pomešane komentare javnosti.

Takođe, Rejčel je na društvenim mrežama izrazila nezadovoljstvo konceptom rasipanja novca na dečijim rođendanima, uz napomenu da je nepotrebno trošiti blizu tri hiljade evra na dečiji prvi rođendan, “kojeg se ono nikada neće ni sećati”. Ova žena je diplomirani PR menadžer, koja se bavi organizacijom različitih vrsta proslava. Ona je tim više istakla da je fokus njihove zabave bio na prisustvu ljudi koji vole njenu ćerku, a ne na skupom i raskošnom slavlju.

tiktok-rachonlife

Rejčel Gibs

- Nikada neću iznajmljivati prostor. Neću da radim sve te stvari. Ovo je prva rođendanska zabava moje ćerkice. Zaista želimo ovde ljude koji je vole. Ja sam veoma jasno napisala na pozivnicama: “Molim vas ne donosite poklone. Ako želite nešto da donesete, razmislite o 4-5 evra, jer pokušavamo da preuredimo naše dvorište. To je ono što želimo, a ćerkici zaista ništa ne treba” Dvorište planiramo da pretvorimo u veliku igraonicu za decu, to je za moju ćerkicu. Meni uopšte ne treba dvorište pretvoreno u igraonicu, dakle ne koristim taj novac za sebe, već da bih usrećila nju, a to košta prilično - istakla je ona, a o tome je pisao i Njujork post.

Ova žena je uprkos kritikama čvrsto stala iza svoje odluke, napominjući da su "žurke od 4-5 evra veoma zabavne" i da su bez pritiska i stresa. Ona je navela primer da su četiri osobe donele ukupno nepunih 50 evra novčanog priloga i zaključila da je to bio uspeh.

 

@rachonlife Replying to @anna dawson i truly didnt realize this was a new concept for so many people 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫 #rachonlife #momlife ♬ original sound - rachel | mom stuff + lifestyle

 

Rejčeline izjave izazvale su različite reakcije javnosti, a neki su osudili njene zahteve i ocenili ih “neprikladnim” za proslavu dečijeg prvog rođendana. Međutim, bilo je i onih koji su podržali ovu ideju, ističući da bi radije doneli novčani prilog nego da kupe nasumični poklon.

- Nikada nemojte da organizujete zabavu i da tražite novac.

- Ne slažem se sa korišćenjem rođendana za kućni projekat.

- Nikad nisam čuo za zabavu od 4-5 evra, ali mi se odmah svidela.

- Radije bih poneo 5 evra, nego nasumično odabranu stvar koju možda ne želiš ili ti ne treba za ćerku.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)