Zanimljivosti

IMA 58 GODINA I BOMBA DEKOLTE - SAMO ČEKAMO DA PUKNE: Poznatu glumicu kritikuju zbog "neprijatno bliskog" odnosa sa sinom, a ona ponovo šokira (FOTO)

Ne obazire se na komentare

10.05.2024 13:58

IMA 58 GODINA I BOMBA DEKOLTE - SAMO ČEKAMO DA PUKNE: Poznatu glumicu kritikuju zbog "neprijatno bliskog" odnosa sa sinom, a ona ponovo šokira (FOTO)
Profimedia

Glumica Elizabet Harli (58) pojavila se na premijeri filma "Strictly Confidential" koji je i pre samog emitovanja podigao veliku buru. U intervjuu za "Access Hollywood" Elizabet je ispričala da je snimala "vruće scene" za potrebe filma, dok je iza kamere bio njen sin Demijan. Tada je objasnila da joj je to bilo olakšavajuća okolnost.

Od tada svet ne prestaje da bruji o neobičnom odnosu glumice i njenog naslednika. Sada su se prošetali crvenim tepihom, a njihov odnos je izgledao i više nego prisan. Demijanova ruka na majčinom kuku je ono što su okarakterisali kao prelaženje granice u roditeljskom odnosu. Elizabet se pojavila u zavodljivoj zelenoj haljini drsko dubokog dekoltea, a njen bujne grudi jedva su obuzdane komadima tkanine. Sin Demijan držao je prisno oko struka. Zajedno su pozirali pred fotografima i ponovo pokrenuli lavinu komentara.

Profimedia

Elizabet Harli

- Osećali smo se kao kod kuće, vrlo je čudno. Mislim da, takođe, kada radite na nezavisnom filmu, imate 18 dana za snimanje, svaka sekunda je bitna. Ne možete sedeti i razmišljati o scenama, razmišljati "šta ako"? - govorio je ovaj mladić o snimanju eksplicitnih scena sa majkom.

Mnogi bi se složili da Demijan neodoljivo liči na svoju popularnu majku koja izgleda kao milion dolara. Na pragu sedme decenije Elizabet je zavodljivija nego ikada, a njene obline malo kome mogu da promaknu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)