Zanimljivosti

SESTRA KEJT MIDLTON UHVAĆENA U POTPUNO NEOČEKIVANOM IZDANJU: Paparaco fotografije iz luksuznog letovališta sve otkrivaju!

Pipa Midlton je rešila da se opusti i uživa u blagodetima života.

15.02.2024 17:11

SESTRA KEJT MIDLTON UHVAĆENA U POTPUNO NEOČEKIVANOM IZDANJU: Paparaco fotografije iz luksuznog letovališta sve otkrivaju!
Dominic Lipinski/Pool Photo via AP

Pipa Midlton nedavno je primećena na plaži Eden Rok na Sent Bartu, gde je uživala u kvalitetnom vremenu sa svojom porodicom na privatnom posedu koji pripada porodici njenog supruga. Dok se njenja sestra, Kejt Midlton, oporavlja od abdominalne hirurgije, Pipa je iskoristila priliku da pokaže svoju figuru u belom bikiniju sa zlatnim detaljima dok se sunčala na karipskoj plaži. Četrdesetogodišnja majka dvoje dece izgledala je sjajno dok je nosila elegantnu punđu i upotpunila izgled naočarima, šireći osećaj opuštenosti i zadovoljstva.

Ekskluzivno odmaralište Eden Rok

Mistična plaža Eden Rok ima značaj jer je u vlasništvu porodice Metjuz i deo je poznatog odmarališta Eden Rok na Sent Bartu. Ovaj luksuzni hotel ugostio je mnoge poznate ličnosti, uključujući Eltona Džona, Breda Pita i Leonarda Dikaprija, što ga čini traženom destinacijom za bogate i slavne. Porodica Metjuz, uključujući Džejmsovih roditelja, Dejvida i Džejn Metjuz, stekla je odmaralište 1995. godine, nakon što ga je kupila od lokalnog avanturiste Remija de Hainena.

 

 

Pipa Midlton, poznata po svojoj zanosnoj pojavi, privukla je pažnju svojim spektakularnim izgledom na venčanju svoje sestre Kejt i princa Vilijama 2011. godine. Njena uska bela haljina isticala je njenu dobro oblikovanu figuru, posebno privlačeći pažnju ka njenom elegantno oblikovanom zadnjici. Pored javnih pojava, Pipa je doživela značajne trenutke u svom ličnom životu, uključujući venčanje sa Džejmsom Metjuzom 2017. godine, rođenje njihove dece - sina Artura 2019. godine, ćerke Grejs Elizabet Džejn u martu 2021. godine i ćerke Rouz u julu 2022. godine.

COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Zavidna figura sestre Kejt Midlton

 

Dok Pipa nastavlja da prikazuje gracioznost i stil, njen nedavni odlazak na plažu služi kao podsetnik na spokoj i radost pronađenu u porodičnim trenucima, u idiličnom pejzažu Sent Barta.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)