VIP saveti

TAJNI, NOĆNI RAZGOVORI KEJT MIDLTON I PRINCA HARIJA: Otkriveni svi detalji, evo šta je bio povod (FOTO)

Nakon višemesečne drame u porodici, došlo je vreme da se smire strasti na britanskom dvoru.

14.08.2023 20:01

TAJNI, NOĆNI RAZGOVORI KEJT MIDLTON I PRINCA HARIJA: Otkriveni svi detalji, evo šta je bio povod (FOTO)
Foto: Tanjug-AP

Mesecima unazad previranja u britanskoj kraljevskoj prodici intrigirala su svetsku javnost. Svi mediji izveštavali su o raskolu koji je nastao između princa Harija i njegovog brata, oca i bake. Ni nakon smrti kraljice Elizabete II bura se nije stišala i deluje kao da se to nikada i neće desiti. Međutim, izgleda da je princeza od Velsa rešila da preuzme stvar u svoje ruke i pokuša da smiri strasti među članovima porodice.

Kejt Midlton (41) je kasno uveče telefonirala svom deveru princu Hariju (38), kao „ljubazan gest“ u pokušaju da popravi njegov narušeni odnos sa kraljevskom porodicom.

printscreen/instagram.com

Kejt Midlton rešila je da ponovo ujedini porodicu

 - Kejt je bila u kontaktu sa Harijem kako bi mu rekla da podigne glavu i ne brine previše o ovim privremenim nesuglasicama - rekao je izvor za Closer Veekli.

Izvor je takođe naveo da je tokom porodičnih previranja odnos Midltonove sa Harijem najmanje bio uzdrman.

- Odnos Kejt Midlton sa Harijem je „ostao netaknut“. Trenutno joj ga je veoma žao. Vrlo je teško da ga vidi kako prolazi kroz sve ove neuspehe i to je dira u srce posebno pošto se njegovo suđenje odvija tako blizu njihove kuće - dodaje izvor ovih medija.

Profimedia, Press Association

Princ Hari mesecima unazad ulazi iz problema u problem

- Hari je posetio London u junu da bi svedočio protiv izdavača britanskog lista Dejli miror u sklopu njegove stalne tvrdnje da su mu novinari hakovali telefon pre mnogo godina. U međuvremenu, prošlog meseca mu je odobreno da odvede predstavnike medija na suđenje zbog navoda da je koristila „ilegalne metode“ za prikupljanje informacija protiv njega - navodi britanski magazin Pipl.


Suđenje je zakazano za januar, iako je sudija smanjio obim Harijeve tužbe. Hari i njegova supruga Megan Markl (42) pretrpeli su brojna razočarenja poslednjih meseci, uključujući raskid sa Spotifajem nakon što su potpisali ugovor od 20 miliona dolara 2020. Harijev odnos sa njegovom porodicom je godinama bio napet, posebno nakon januarske objave njegovih memoara koji govore o svemu gde je svog starijeg brata, princa Vilijama, označio svojim neprijateljem.

 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)