VIP saveti

HARI I MEGAN PUCAJU, HOĆE DA SE OKORISTE OD STRADALE DAJANE: Nova šokantna odluka mogla bi da promeni sve u kraljevskoj porodici!

Poznati supružnici nedavno su doživeli finansijki kolaps nakon što im je propao ugovor sa Spotifajem, a evo kako nameravaju da se rebrendiraju i ponovo zarade.

23.06.2023 17:01

HARI I MEGAN PUCAJU, HOĆE DA SE OKORISTE OD STRADALE DAJANE: Nova šokantna odluka mogla bi da promeni sve u kraljevskoj porodici!
printscreen

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa mogli bi da pokrenu zvaničnu promenu imena, tvrdi jedan stručnjak za kraljevsku porodicu, što bi značilo da bi se poznati dvojac odrekao prezimena moćne britanske familije i umesto toga uzeo ono koje je pripadalo pokojnoj princezi Dajani.

Prema tvrdnjama kraljevskog autora Toma BaueraMegan Markl i princ Hari bi mogli da promene ime jer žele da se udalje od imena kraljevske porodice. Alternativa bi bila da usvoje prezime Spenser, za šta stručnjak veruje da predstavlja pokušaj odbeglih kraljevića da se rebrendiraju, budući da im u poslednje vreme, pokazuju ankete, popularnost vrtoglavo pada.  

Tanjug/AP

Princ Hari i Megan Markl bi, kako se veruje, uskoro mogli da se odreknu titule Saseksa

Tvrdnje o navodnom rebrendiranju pojavile su se neposredno nakon što je par prekinuo najavljenu saradnju sa Spotifajem vrednu 15 miliona funti (oko 20 miliona dolara), pa stručnjak Bauer veruje da je najnoviji potencijalni potez i te kako povezan s tim finansijskim kolapsom. Glavna ideja je, navodno, da počnu život "ispočetka".

- Ono što je zaista interesantno u rebrendiranju Saseksovih jeste da je Megan odlučila da njen pravi cilj u životu bude Dajana. To je oduvek bila njena strast, to je bila i Harijeva strast i Megan je išla do te mere da je sugerisala da bi trebalo da napuste prezime Vindzor i uzmu Spenser. Dakle, ona bi bila Megan Spenser - nova Dajana - rekao je Bauer za britanske medije, prenosi Dejli Star.

Profimedia/Printscreen

Princ Hari je oduvek bio privrženiji majci, pokojnoj Ledi Di, nego ocu, kralju Čarlsu III 

Kako je dalje objasnio taj stručnjak, Hari i Megan spremni su da idu toliko daleko da se odreknu i titule Saseksa

- Oni su o tome razgovarali i sa ljudima iz svog okruženja. To nije nešto što su iznenada odlučili. Aktivno su pokušavali da se preobraze. Uostalom, Hari bi uzeo prezime svoje majke i to nije toliko čudno. A ukoliko bi se odrekli titule Saseksa, umesto toga bi imali inkarnaciju Dajane - zaključio je Bauer.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)