Zanimljivosti

HARI PROGOVORIO O SUSRETU SA STRIPTIZETOM, PA OTKRIO ŠOK DETALJE: Kraljević na stubu srama, pomenuo i hakovanje telefona (FOTO)

Iako sa svojom suprugom Megan Markl čuva svoju privatnost daleko od očiju javnosti, britanski princ je na sudu izneo niz detalja o svom ljubavnom životu.

08.06.2023 14:01

HARI PROGOVORIO O SUSRETU SA STRIPTIZETOM, PA OTKRIO ŠOK DETALJE: Kraljević na stubu srama, pomenuo i hakovanje telefona (FOTO)
Peter Nicholls/Pool via AP

Dok je živeo na britanskom dvoru princ Hari bio je meta mnogih medija,  a ni nakon venčanja i odlaska iz kraljevstva se nije mnogo toga promenilo. Naprotiv, izlaskom njegovog i Meganinog serijala na Netfliksu kao i kontroverzne knjige o svom životu pod nazivom "Rezervni", pritisak javnosti na život kraljevskog para se pojačao. 

Sada je princ Hari završio na suđenju gde je morao da iznosi kontroverzne detalje iz svog života. Drugog dana svedočenja u Višem sudu, Hari je izneo šokantne detalje o svom ljubavnom životu među kojima su i oni koji se tiču, kako je rekao, "iznenadne" veze sa vatrenom Čelsi Dejvi dok je boravio u Argentini. Takođe je demantovao izjave da je njegova bivša mislila kako on "više voli vojsku nego nju".

Tanjug/AP

Princ Hari je priznao kako vodi bitku sa medijima odavno ali i da je nepravedno prestavljen kao "Plejboj princ"

Hari ne krije bes što je često tema mnogih novinskih članaka i meta paparaca pa je takođe raspravljao o tvrdnjama koje su se pojavile u novinama kako je koketirao sa nekom plavušom na utakmici ragbija rekavši da se radi o prijateljici. Zanimljiv detalj koji je izneo u svom izlaganju je bio vezan za lepoticu koja mu je sedela u krilu  2006. godine tokom jednog putovanja sa svojim prijateljima iz vojske. On je, pozivajući se na jedan novinski članak sudiji Fankort, rekao kako je "činjenično netačno" da litvanska striptizeta u njegovom krilu izgleda kao gospođica Dejvi, piše San.

Tokom svog svedočenja, on je čak 18 puta rekao "ne znam" a zatim i priznao da nema dokaza da mu je hakovan telefon i da bi bila "nepravda" da ne dobije ovaj slučaj. U svojoj izjavi svedoka na predmetu od 55 stranica protiv Miror Gruop Njuzpejpers, vojvoda od Saseksa se žalio jer je nepravedno predstavljen kao Plejboj princ. Međutim, nije mu promaklo to da se osvrne na veze sa mnogim ženama, uključujući i onu iz 2009. godine sa Kerolajn Flek. Osvrnuo se na poker veče tvrdeći da su detalji nezakonito prisvojeni i da je to bilo "strogo između Kerolajn, njega i njegovog prijatelja Marka Dajera"

- Nas troje smo jedno drugom ostavili govorne poruke o tome kako će veče izgledati  - dodao je.

Govorio je o tome kako je u jednom novinskom članku pisano da je pio votku nakon raskida sa Dejvi i osvrnuo se na bolan period nakon rastanka sa njom 2011. godine nakon sedam godina veze.  

- Bilo je štetno što je takav privatan trenutak pretvoren u smeh. Neverovatno je uznemirujuće što se plaćanje priče o meni naziva projektom Hari - istakao je u svedočenju Hari, pišu britanski mediji.

- Provela je noć sa mnom, odvezao sam je što bliže Kensigton Haj ulici, a da me niko ne primeti. Čudno je da je fotograf mogao da čeka - priznao je u svedočenju

Govoreći o vezi sa Dejvi tokom godina koje je proveo u Argentini, prisetio se nekih detalja.

- Sve čega se sećam je da sam u roku od 24 sata od dolaska na udaljenu polo farmu bio iznenađen da je Čelzi tamo. Moj prijatelj Mark Dajer je to organizovao, farmu, ranč i u roku od 24 sata opkolilo nas je 15-20 paparaca. Očigledno su Mark i Čelzi tajno planirali putovanje koristeći svoje mobilne telefone. 

Nekoliko puta on se posvađao sa advokatom, a u jednom trenutku mu je gospodin Grin rekao kako se radi o tome "da treba on njemu da postavlja pitanja, a ne Hari njemu". Princ Hari je napomenuo da veruje kako su njegov i telefon od Čelzi bili hakovani i da je uređaj za praćenje bio postavljen na Čelzin auto. 

Kada je upitan kako to zna, Hari je rekao da su sporni uređaj oni pronašli i da je privatni istražitelj Majk Ber priznao da ga je tamo stavio. On je u svom izlaganju izneo tvrdnju da ne bi želeo da je njegov telefon hakovan i da bi mu u tom slučaju bila učinjena "nepravda."

Hari je nakon izlaganja seo ljut u zadnjem delu sudnice, a više puta je molio sud da ispita novinare kako su došli do informacija koje su dovele do priča o njegovom životu. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)