Zanimljivosti

"POTPUNI FIJASKO, OVO JOJ NIJE TREBALO": Isplivale fotografije iz prošlosti Kejt Midlton, svi govore o jednom detalju (FOTO/VIDEO)

princeza od Velsa je modna ikona i svi njeni autfiti su uglavnom veoma dobro ocenjeni.

24.06.2023 18:00

"POTPUNI FIJASKO, OVO JOJ NIJE TREBALO": Isplivale fotografije iz prošlosti Kejt Midlton, svi govore o jednom detalju (FOTO/VIDEO)
Profimedia

Kejt Midlton princeza od Velsa je modna ikona i svi njeni autfiti su uglavnom veoma dobro ocenjeni. Međutim, niko nije savršen pa ni ona koja je imala i neke modne promašaje

Naime, pre sedam godina nosila je haljinu koja je iznenadila mnoge. Te davne 2015. godine Kejt Midlton prisustvovala je gala večeri u Viktorija i Albert muzeju. Za ovaj događaj nosila je haljinu od štampanog svilenog gazar materijala brenda Erdem, jednog od njenih omiljenih brendova, ali dobila je različite kritike od obožavalaca kraljevske porodice.

- Još jedna nepopularna haljina koju sam obožavao zbog nje -

- Volim cvetni print, ali nisam ljubitelj visokog struka -

- Bilo bi bolje da je podigla kosu, nego je još na sve to dodala minđuše -

- Zapravo obožavam ovu haljinu. Malo ko bi mogao da je nosi, ali Kejt izgleda divno -

- Ne znam...meni je ovo potpuni fijasko, zaista joj ovo nije trebalo - glasili su samo neki od komentara. 

Tada je princeza upotpunila kompletni izgled dijamantskim i safirnim minđušama iz koje su pripadale nedavno preminuloj kraljici Elizabeti II. Kejt je takođe nosila dijamantsku narukvicu koja je bila svadbeni poklon kralja Čarlsa III, kao i crnu satensku torbicu.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Kada nema svoj stil i ukus

24.06.2023 22:36

Sada već duže kopira Leticiju i Megan. Izašla je iz faze podgrejane babe.