Moda

EVO ZBOG ČEGA SVET BRUJI O IVANKI TRAMP: "Uzela" joj muža, a sada i haljinu! (FOTO/VIDEO)

Mediji ne prestaju da bruje o odnosu Ivanke Tramp i princeze od Velsa, Kejt Midlton, a sada tvrde da je bogata Amerikanka na svakom koraku počela da kopira Britanku, a vi procenite da li je to tako.

14.06.2023 19:01

EVO ZBOG ČEGA SVET BRUJI O IVANKI TRAMP: "Uzela" joj muža, a sada i haljinu! (FOTO/VIDEO)
Tanjug/AP

Kada pričamo o modi, mnogi bi se složili da je žena za koju se može reći da je ikona stila princeza od Velsa, Kejt Midlton. Svi koji prate modne trendove znaju da je svaka njena odevna kombinacija ostavila utisak na širu javnost. Zato krasi naslovne strane medija širom sveta i inspiriše mnoge poznate dame koje se okreću njenom stilu.

Takav slučaj je i sa Ivankom Tramp, kojoj je Kejt Midlton očigledno apsolutni uzor, pa se i ćerka nekadašnjeg predsednika SAD, Donalda Trampa, neretko se odlučuje za istovetne odevne komade.Tako je bilo i na jednoj nedavnoj zabavi gde je bogata Amerikanka proslavljala veliki dan svoje ćerke i još jednom, složili su se modni kritičari, iskopirala Kejt. To je, podsetimo, posebno interesantno zbog nedavnih tračeva koje su preneli skoro svi svetski mediji, a po kojima su Ivanka i suprug princeze od Velsa, princ Vilijam, "kliknuli" prilikom nedavnog susreta na venčanju jordanskog prestolonaslednika, princa Huseina. Način na koji su njih dvoje razgovarali, a još više Kejtina reakcija, dali su povoda medijima da prošire glasine o navodnim simpatijama između Britanca i lepe Ivanke.

Ivanka Tramp iskopirala je Kejt Midlton na bat micvi svoje ćerke Arabele (13), noseći istu haljinu kakvu je princeza od Velsa obukla za premijeru filma "Nije vreme za umiranje“ 2021.godine.

Ćerka Donalda Trampa (41), odabrala je tirkiznu verziju blistave haljine Dženi Pekam od 5.000 dolara, koju je Kejt Midlton nosila na premijeri filma dve godine ranije.  

Činilo se da Trampova naslednica uživa u zabavi, pa je tako s pratiocima na Instagramu podelila i svoju fotografiju s plesnog podijuma. Naime, nju su prisutni muškarci podigli uvis zajedno sa stolicom na kojoj je sedela, dok je ona oduševljeno mahala rukama i veselila se uz muziku. Ona se, inače. kao ni Kejt Midlton i princ Vilijam, nije oglašavala povodom tračeva da je na svadbi jordanskog princa flertovala s naslednikom britanskog trona. Takođe, to nije komentarisao ni bilo ko drugi iz kruga moćne porodice Tramp.   

Inače, mnoge poznate ličnosti iskopirale su Kejtine modne momente, kao što su glumice Dženifer Lorens i Prijanka Čopra, ali i mnoge druge.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)