Zanimljivosti

VILIJAM JEDNIM GESTOM PONIZIO KEJT: Nacija u šoku, isplivali skandalozni detalji ponašanja princa od Velsa!

Stručnjaci za govor tela otkrili su da se incident dogodio na venčanju jordanskog prestolonaslednika i da je zbog toga princeza od Velsa bila vidno ljuta.

22.06.2023 10:30

VILIJAM JEDNIM GESTOM PONIZIO KEJT: Nacija u šoku, isplivali skandalozni detalji ponašanja princa od Velsa!
printscreen/instagram.com

Kejt Midlton (41) naljutila se na supruga princa Vilijma (41) tokom njihovog nedavnog boravka u Jordanu. Naime, stručnjaci za govor tela primetili su da između para koji važi za jedan od najskladnijih na svetu, postoji napetost uprkos usiljenom osmehu princeze od Velsa.

Sad je, zapravo, otkriveno zašto se Kejt naljutila na muža tokom venčanja jordanskog prestolonaslednika Huseina koje je održano u raskošnoj bašti kraljevske palate u Amanu.

"To se ne radi"

Kako piše britanski Miror, do nesuglasica između Kejt i Vilijama došlo je kada su zajedno sa ostalim gostima prišli da čestitaju mladencima. Tom prilikom Kejt se malo zanela i poduže razgovarala sa nevestom Radžvom Kaledom bin Seifom. Vilijamu je to u jednom trenutku zasmetalo, pa je ponovio supruzi nekoliko puta: "skrati" (engl. chop, chop) i pokazao joj rukom da krene, što je nju iznerviralo. 

Kako je objasnila stručnjak za govor tela, Džesika Robinson, jasno se videlo da je princeza od Velsa bila besna.

- Muževi, ne radite to svojim ženama. Vilijam je dugo i opušteno ćaskao s mladencima, a kad je Kejt počela da razgovara s nevestom on joj je rekao da skrati. Ne verujem da je princ Vilijam na taj način želeo da ponizi Kejt, ali je bilo zaista neprijatno i to se moglo videti po njenom ponašanju - objasnila je Robinsonova. 

printscreen/instagram.com

Kejt se naljutila na supruga zbog njegovog ponašanja na svadbi jordanskog princa u Amanu

Nepristojno ponašanje 

Džudi Džejms, takođe stručnjak za govor, tela smatra da je ponašanje princa Vilijama bilo krajnje nepristojno.

- On je očigledno želeo da krene i da ne zadržava red onih koji su čekali da čestitaju mladencima, dok je Kejt prijateljski čavrljala s nevestom. Međutim, u tom trenutku drugi gosti su pričali sa mladoženjom pa nije bilo razloga da Vilijam požuruje Kejt. U pitanju je nekoliko sekundi, pa nije jasno zašto je princ od Velsa požurivao svoju ženu. Veoma loše izgleda kad rukom pokažete ženi da krene, a kamoli kad joj uz to još i kažete da "skrati" - smatra Džejmsova. 

Podsetimo, britanski kraljevski par ima bliske veze sa jordanskom kraljevskom kućom. Princ Vilijam je odranije u prijateljskim odnosima s prestolonaslednikom Huseinom, dok je Kejt prijateljica s kraljcom Ranijom. Tako je prošle godine jordanski princ ugostio Vilijama u palati tokom njegove posete Bliskom istoku. I Kejt ima veze sa Bliskim istokom. Naime, ona je kao dete sa roditeljima živela u Amanu nekoliko godina, tačnije sredinom osamdesetih godina prošlog veka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)