Kosa

ŽENE 50+ OBOŽAVAJU OVE FRIZURE JER BRIŠU GODINE: Evo top 5 najboljih uz koje ćete izgledati mlađe i svežije!

Zašto ne biste promenili svoj odraz u ogledalu i ponovo zavoleli sebe?

16.05.2024 17:03

ŽENE 50+ OBOŽAVAJU OVE FRIZURE JER BRIŠU GODINE: Evo top 5 najboljih uz koje ćete izgledati mlađe i svežije!
shutterstock.com

Kada žene žele promene, počinju od glave. Tačnije frizure. Ništa bolje ne podigne ženi samopouzdanje od vidljive promene koju uradi na sebi a koja naravno da pozitivne rezultate.

Iako mnogi za starije dame vezuju neinventivne i svedene frizure, to nikako ne mora da bude slučaj. Osim krema i korekcija koje neminovno mogu da podmlade svakoga od nas, frizura je ta koja je jednako važna i koja igra ključnu ulogu u tome da li će vam dodati ili skinuti godine.

Evo pet predloga, a sve što treba da uradite je da uzmete fotografiju i pokažete je frizeru:

Asimetrični bob

Bob je uvek odlično rešenje za starije dame a u ovom slučaju je dozvoljeno da on bude asimetričan i lepršav pogotovo ako to odgovara vašem tipu kose, što će joj svakako udahnuti mladolikost i svežinu.

Šiške

Šiške su oduvek bile jedna od omiljenih frizura, čak su bile zaštitini znak mnogih lepotica u prošlom veku među manekenkama i glumicama. Rado su ih nosile kao ravno sečene ili šiške poznate kao "zavesa". Ako imate ravnu ili blago talasastu kosu, one će svakako biti pun pogodak a skinuće vam 10 godina.

Stepenasto ošišana kosa 

Stepenasta srednja dužina kose odiše sofisticiranošću i elegancijom, a dobro uparena sa nekim stajlingom može od vas napraviti pravu kraljicu stila. Poželjno je da bude blago uvijena  a stoji skoro svim tipovima kose, kako gustoj tako i tankoj kosi.

"Old money" pramenovi i seda kosa

Ova frizura poisebno stoji starijim damama i karakteriše je stariji stil stilizovanja kose sa bujnom i valovitom kosom.

Razbarušeni piksi

Nikada nismo prestari za malo razigranosti u kosi a ova frizura će svakako odlično stajati energičnim damama i onima koje ne skidaju osmeh sa lica. A svakako će vam skinuti godine.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)