Kosa

ZA SVE ŽENE KOJE NE ZNAJU DA SE FENIRAJU: Ova prosta i vrlo laka tehnika će vas oduševiti, a izglećete kao posle frizerskog salona!

Jedna influenserka je otkrila kako je pronašla kraći put da isfenira svoju kosu.

05.05.2024 13:30

ZA SVE ŽENE KOJE NE ZNAJU DA SE FENIRAJU: Ova prosta i vrlo laka tehnika će vas oduševiti, a izglećete kao posle frizerskog salona!
instagram/printscreen/sarasaadia_

Isfenirana i bujna kosa je želja svake žene, međutim, kako je sve manje vremena a više obaveza, žene gotovo i da ne stižu da posete frizera, a po strani to što mnoge nisu vešte u tome, pa je većina primorana da traži neko drugo rešenje. Boravak ispred ogledala sa četkom i fenom u ruci ne voli skoro nijedna žena jer će vam priznati da ne samo što će joj oduzeti vreme, već kosu neće urediti na način kako je želela. 

shutterstock.com

Lepo isfeniranu i stilizovanu kosu želi svaka žena

Ako ste među tim damama koje ne znaju da se feniraju, nemaju vremena za to ili je razlog nešto sasvim treće, jedna influenserka je ponudila sjajno rešenje koje će oduševiti sve dame. Sara Sadia je pokazala kako uz pomoć čarape rešava problem sa feniranjem i kako je bukvalno skroz odbacila četku i fen, jer joj čarapa "radi posao" za svega minut-dva.

U snimku devojka je pokazala kako je vezala kosu u konjski rep, zatim je poprskala malo spreja za raščešljavanje kose, a onda je uzela jednu pamučnu belu čarapu i postepeno je od vrha ka korenu uvila kosu njome i na kraju ju je svezala i prekrila njome i ostavila na neko vreme. Kada je sklonila čarapu od kose se formirala bujna velika lokna koja se raspršila kada je devojka rastresla i razmrsila kosu.

Bujna i lepo oblikovana kosa se rasula po njenim ramenima a devojka je odmah uzela i kapi za kosu kojim je fiksirala vlasi i dobila je savršenu frizuru bez mnogo truda. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Saadia (@sarasaadia_)

Frizura je oduševila njene pratiteljke na mreži koje su rekle kako će sigurno isprobati ovaj trik i jednostavnu tehniku koja potpuno "menja pravila igre". Influenserka je damama otkrila da je koristila balzam u spreju za kosu ali da i obična voda odlično funkcioniše. Sara inače rado deli na Instagramu neke trikove i ideje za stilizovanje kose i za šminku kao i generalno ulepšavanje.

Jedna korisnica mreže je rekla kako ovu tehniku koristi još iz 80-ih godina i da joj ona daje upravo taj "look". Bilo je i onih dama koje su priznale kako su pokušavale da isprobaju sve moguće načine kako bi napravile sličnu frizuru ali da je uglavnom sve bilo bezuspešno. Većina se složila da efekat sa čarapom daje ne samo sjajnu frizuru i potpuno autentičan izgled, već štedi vaše vreme ali i struju. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)