Kosa

TRANSFORMACIJE O KOJIMA BRUJE DRUŠTVENE MREŽE: Rasplakala se na frizerskoj stolici, a onda je usledila promena kakvoj se nije nadala! (VIDEO)

Evo kako su zlatne ruke jednog frizera ulepšale dan njegovim mušterijama.

17.04.2024 14:20

TRANSFORMACIJE O KOJIMA BRUJE DRUŠTVENE MREŽE: Rasplakala se na frizerskoj stolici, a onda je usledila promena kakvoj se nije nadala! (VIDEO)
Printscreen/https://www.instagram.com/krewkutz/

Kvalitetna kosa i lepa frizura jedan je od preduslova za žensko samopouzdanje. Koliko je dobra frizura važna govori jedan snimak na Instagramu gde je frizer od žena sa zapuštenom kosom nalik na metlu napravio sjajne frizure. O ovim transformacijama bruje društvene mreže, posebno što su u pitanju starije i žene u trelim godinama koje su dobile potpuno drugačiji izgled sa novom frizurom. Jedna od njih je čak i zaplakala očajna zbog svoje kose, ali nakon što je frizer završio zapanjena je gledala u sopstveni odraz u ogledalu.

Shutterstock

Nova frizura može ženi vratiti samopouzdanje

 

U pitanju je Entoni Klekston kojeg na Instagramu prati preko 2,1 milion pratilaca, koji sebe smatra internacionalnim frizererom. 

U kratkom snimku koji se našao na njegovom profilu, a koji je sakupio neverovatnih 2,4 miliona sviđanja on je pokazao kako je od zapuštenih i raščupanih dama napravio lepotice. Starije, mlađe, i dame srednjih godina poželele su da osveže svoj izgled,  a on je napravio jednostavne, sofisticirane ali atraktivne frizure.

Dame koje su se našle na stolici kod Klekstona nisu krile oduševljenje svojim novim imidžom, a on zadovoljstvo zbog osmeha svojih mušterija. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anthony Claxton (@krewkutz)

 

- Svaka žena je lepa. Njima je samo potrebna pažnja i nega kao oko najlepšeg cveća.

- Toliko divno...Rasplakala sam se. Hvala dobri čoveče! 

- Gledam ovo već po četrdeseti put i svaki put se rasplačem. 

- Njihovi osmesi su neprocenjivi. 

- Zaista si divan - bili su neki od komentara.

Ljudi su bili oduševljeni neverovatnom transformacijom ovih žena, ali i maštovitošću samog frizera koji je za svaku damu osmislio adekvatnu frizuru. Mnogi su primetili i kako su sve žene odmah dobile na samopouzdanju koje je prosto zračilo iz njih. 

Ovaj poznati frizer inače radi ovakve i slične transformacije, promovišući žensku lepotu koja kako kaže dolazi iznutra a da je spoljna samo stvar estetike i nege.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)