Horoskop

PUN MESEC U STRELCU DONOSI KULMINACIJU OSEĆANJA, TAJNE IZLAZE NA VIDELO: Sve će prštati od emocija, ovaj datum je ključan!

Evo šta astrolozi 23. maja predviđaju svakom znaku horoskopa.

17.05.2024 09:01

PUN MESEC U STRELCU DONOSI KULMINACIJU OSEĆANJA, TAJNE IZLAZE NA VIDELO: Sve će prštati od emocija, ovaj datum je ključan!
shutterstock.com

Uzmite svoje kalendare, jer postoji važan mesečni događaj o kome morate da znate. U astrologiji, pun Mesec predstavlja trenutak kulminacije ili otpuštanja. Ako ste radili na nekom cilju, ovo može period ga konačno ispunite, ako ste razmišljali o raskidu sa nekim, to bi moglo biti nakon punog Meseca. Puni Meseci su takođe vreme kada su strasti pojačane. Ako ste flertovali sa nekim, možda ćete konačno priznati svoja osećanja ako se u vašoj vezi stvaraju tenzije, možda ćete se naći u velikoj svađi. Konačno, pun Mesec je vreme kada tajne izlaze na videlo. Ništa ne može ostati skriveno pod sjajem punog Meseca! Naime, pun Mesec u Strelcu dolazi nam 23. maja. 

Ovaj pun Mesec govori o komunikaciji, stavu i osećaju za avanturu. Lunacija osvetljava sukob između logike i intuicije/vere. S punim i svetlim Mesecom na nebu dolazi do simboličnog “osvetljenja” u našim životima. Ti novi osećaji i otkrića su emocionalni, budući da postoji osećaj da emocije izbijaju u našu svest.

Tokom ovog cvetnog Meseca u Strelcu, mogli biste iskusiti spremnost na preuzimanje rizika ili prihvatanje novih prilika. Ova osnažujuća energija može vam pomoći u prevladavanju nesigurnosti ili prošlih iskustava koja bi mogla zaseniti vaše svetlo.

Evo šta predstojeći pun Mesec donosi svakom znaku horoskopa.

Foto: Shuttestock

Pun Mesec u Strelcu šta donosi Ovnu

Ovan: Period novih prilika

Cvetni Mesec u Strelcu donosi nove prilike za putovanje, školovanje i međunarodne poslove za pripadnike znaka Ovan. Ovaj period takođe donosi aktivaciju govorničkog sektora, što može biti ključno za pokretanje novih kampanja ili promociju talenata na novim platformama. 

Foto: Shuttestock

Pun Mesec u Strelcu šta donosi Biku

Bik: Iskazivanje istine i samouverena komunikacija

Za Bikove, pun Mesec naglašava važnost iskazivanja istine i samouverene komunikacije, posebno u novim zajedničkim poduhvatima, finansijskim odlukama i pregovorima s partnerima. Udruživanje s osobom od poverenja može doneti sigurnost i podršku, te Bikovi treba da pobede svoje strahove i izraze svoju ranjivost.

Foto: Shuttestock

Pun Mesec u Strelcu šta donosi Blizancima

Blizanci: Jačanje partnerstva i romantična putovanja

Za Blizance, cvetni Mesec donosi priliku za jačanje postojećeg partnerstva kroz otvorenu komunikaciju i međusobno razumevanje. Takođe, ovo je povoljan period za planiranje romantičnih begova i širenje horizonta kroz saradnju s partnerom.

Foto: Shuttestock

Pun Mesec u Strelcu šta donosi Raku

Rak: Produktivnost, dobrobit i promene na poslu

Rakovima se savetuje da uključe omiljene aktivnosti u novi velnes režim kako bi uneli više radosti u svoju svakodnevicu. Takođe, organizacija radionica ili seminara za deljenje stručnog znanja može uneti novu dinamiku u njihov profesionalni život. Promena odseka na poslu takođe može otvoriti nove prilike za napredovanje.

Foto: Shuttestock

Pun Mesec u Strelcu šta donosi Lavu

Lav: Uživanje i stvaranje novih uspomena

Umesto čekanja sledećeg odmora, Lavovi treba da se fokusiraju na stvaranje novih uspomena kroz aktivnosti poput lokalnih karaoke večeri i planiranja vikend izleta. Ovaj period ih poziva da se posvete uživanju i stvaranju novih, bez obzira na veličinu.

Foto: Shuttestock

Pun Mesec u Strelcu šta donosi Devici

Devica: Oporavak kroz porodično povezivanje i promene u domu

Device se savetuje da se fokusiraju na ponovno povezivanje s porodicom i srećnim uspomenama, kao i na renoviranje ili preuređenje doma radi stvaranja više udobnosti. Ovo je vreme za borbu protiv teških emocija i stvaranje prostora za emotivni oporavak.

Foto: Shuttestock

Pun Mesec u Strelcu šta donosi Vagi

Vaga: Razvoj kreativnih veština i komunikacija

Za Vage, cvetni Mesec donosi priliku za razvoj kreativnih veština kroz kurseve kreativnog pisanja ili komunikacije, kao i pokretanje bloga ili medijskog projekta. Ovo je vreme za deljenje jedinstvene perspektive sa svetom i stvaranje novih, inspirativnih sadržaja.

Foto: Shuttestock

Pun Mesec u Strelcu šta donosi Škorpijama

Škorpije: Povećanje prihoda i vrednovanje finansijskih ciljeva

Škorpije su pozvani da preispitaju svoj pristup novcu i materijalnim dobrima, te da razmotre nove načine za povećanje prihoda i procenu finansijskih ciljeva. Ovo je vreme za fokusiranje na finansijski rast i dugoročnu stabilnost.

Foto: Shuttestock

Pun Mesec u Strelcu šta donosi Strelčevima

Strelac: Deljenje strasti i putovanje

Za pripadnike znaka Strelca, pun Mesec predstavlja priliku za deljenje svojih jedinstvenih strasti i interesa sa svetom, kao i za planiranje samostalnog putovanja radi istraživanja novih horizonta i uranjanja u različite kulture.

Foto: Shutterstock

Pun Mesec u Strelcu šta donosi Jarčevima

Jarac: Duboko razmišljanje i introspekcija

Jarčevi su pozvani da se posvete dubokom razmišljanju i introspekciji tokom ovog perioda, uz fokus na isceljenju i samoći. Ovo je vreme za povezivanje sa unutarnjim bićem kroz meditaciju, analizu snova.

Foto: Shuttestock

Pun Mesec u Strelcu šta donosi Vodolijama

Vodolija: Uključivanje u zajednicu i timski rad

Vodolije se pozivaju da ostanu otvorene za prilike za širenje svoje mreže i uključivanje u zajednicu kroz prisustvovanje konferencijama, festivalima ili grupnim događajima. Takođe, ovo je vreme za aktivno učešće u grupnim projektima i timskom radu.

Foto: Shuttestock

Pun Mesec u Strelcu šta donosi Ribama

Ribe: Priznanje za profesionalna postignuća

Za Ribe, cvetni Mesec donosi priliku za primanje javnih priznanja za profesionalna postignuća i doprinose. Ovo je vreme za traženje prilika za karijeru koje podižu društveni kredibilitet i položaj, te za preuzimanje kontrole nad sopstvenim uticajem i moći.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)