Horoskop

TRI ZNAKA KOJIMA ĆE DA SVANE POSLE 13. MAJA: Zbaciće teret sa leđa, a nakon ovog datuma očekuje ih boljitak na svim poljima

Merkur se vraća na pravi put, pa će konačno moći da odahnu.

09.05.2024 09:02

TRI ZNAKA KOJIMA ĆE DA SVANE POSLE 13. MAJA: Zbaciće teret sa leđa, a nakon ovog datuma očekuje ih boljitak na svim poljima
Alessandra G / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Merkur je završio svoj retrogradni hod 25. aprila, ali se sad nalazi u senci. To znači da se vraća istom putanjom kojom je išao tokom retro kretanja, pa je njegov uticaj još uvek jak. Konačno, 13. maja izlazi iz senke i vraća se na pravi put pa će svi znakovi moći da odahnu. 

Posle ovog datuma će svanuti za 3 znaka koja su bila pod najjačim uticajem retrogradnog Merkura koji im je ovog puta, kako se čini baš tepko pao.

Srećna republika vam donosi koga očekuje period olakšanja kao da su skinuli teret sa leđa i lagani boljitak.

Shutterstock

Blizanci će moći konačno da odahnu

 

Blizanci

Rođeni u znaku neštašnih Blizanaca najteže podnose svaki uticaj koji im šalje njihova vladajuća planeta Merkur. Tokom retoro hoda ove planete, ali i poslednjih nekoliko dana osećate se kao da se gušite pod teretom obaveza i nagomilanog nezadovoljstva. Nakon 13. maja konačno će da vam svane, a povratak Merkura na pravi put doneće vam olakšanje od mogućih komunikacijskih nesporazuma ili tehničkih poteškoća koje su vas pratile od početka aprila. Nalet pozitivne energije će vas podstaknuti na jasnije razmišljanje i promene. Očekujte promenu posla što će biti izuzetno dobro za vas. 

Devica

Devica su takođe pod direktnim uticajem Merkura, pa ćete nakon 13. maja staviti tačku na sve nesporazume koje ste imali. Odjednom ćete imati osećaj kao da je neko upalio svetlo u mračnoj sobi i da sada jasno sve vidite. Došao je treutak za unapređenje posla, a vaš analitičan um će do najsitnijih detalja osmisliti plan koji će biti vrlo uspešan. Bićete vrlo produktivni, a odlične ideje će vam se rojiti po glavi. Obavezno sve zapisujte nemojte da vam ideje "pobegnu", jer ako ne budu mogle sad da se realiziju za nekoliko mesci će to biti itekako moguće. 

shutterstock.com

Ribe će konačno rešiti unutrašnje dileme

 

Ribe

Ovaj retorgradni hod Merkura vama je posebno teško pao. Promene koje su se izdešavale u prethodnom periodu teraju vas na razmišljanje da li ste doneli pravu odluku. Jedan dan vam se čini da je to bio korak u pravom, smeru, a već sutradan da ste napravili grdnu grešku i tako u krug. Ovaj ringipšil u vašoj glavi se konačno završava posle 13. maja kada ćete jasno videti sve prednosti i mane ranije povučenih poteza. Ribe će konačno rešiti unutrašnje dileme, a ovo osvešćivanje će vas doneti određenu dozu smirivanja, jer ćete tačno znati šta i kako dalje. Samo bez impulsivnih odluka. Bićete otvoreni za nove ideje, a komunikacija će biti značajno lakša, posebno sa vama bitnim ljudima bez obzira da li je u pitanju poslovno okruženje ili privatan život. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)