Zanimljivosti

DECENIJAMA ĆUTALA, A ONDA JE OPTUŽILA ČUVENOG GLUMCA: "Bila sam pod anestezijom kad je zahtevao od lekara da mi ugrade veće silikone u grudi!"

Glumica Endži Everhart je otkrila šta je trpela od poznatog kolege dok su bili u vezi.

03.05.2024 18:12

DECENIJAMA ĆUTALA, A ONDA JE OPTUŽILA ČUVENOG GLUMCA: "Bila sam pod anestezijom kad je zahtevao od lekara da mi ugrade veće silikone u grudi!"
Birdie Thompson / ADMedia / Profimedia, ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Glumica Endži Everhart koja se proslavila ulogom u filmu "Poslednji akcioni heroj" kao i u nastavku kultnog ostvarenja „Devet i po nedelja 2“ sredinom devedesetih godina prošlog veka zabavlja se sa Silvesterom Staloneom. Par se 1995. verio, ali su ubrzo raskinuli veridbu.

Endži je decenijama ćutala zašto je došlo do raskida sa čuvenim glumcem, a onda je u jednoj emisiji odlučila da progovori i otvori dušu.

 

 

Optužbe na račun glumca

Dostujući u emisiji "The Doctors", atraktivna glumica je po prvi put progovorila o ne baš lepim uspomenama iz perioda kada se zabavljala sa Staloneom. Ona je u emisiji govorila o zdravstvenim probleima, a potom je na društvenim mežama iznela optužbe na račun čuvenog glumca.

- Pre mnogo godina, Silvester Stalone me je ubedio da stavim implantante u grudi. Bili smo tada u vezi i pristala sam. Međutim, tokom operacije dok sam bila pod totalnom anestezijom Silvester je ušao u operacionu salu bez da se pre toga pripremi i izribao. Smatrao je da moji da moji odabrani implantati veličine C nisu dovoljno veliki. Zahtevao je od lekara da mi ugradi duplo veće implante veličine D i sve to dok sam ja bila pod anestezijom i nisam ni znala šta se događa. Ova dva čoveka su odlučila da naprave veliku promenu na mom telu – ispričala je Endži.

Ona nije otkrila da li je njen slavni kolega reagovao na njene optužbe i šta joj je rekao, ali je ubrzo nakon toga stavila tačku na njihovu vezu.

 

Crvenokosa lepotica koja tečno govori francuski imala je brojne pehove. Sa samo 19 godina je pala s konja i slomila leđa, ali je uspela da se oporavi zahvaljujući fizikalnoj terapiji. Jedno vreme je bila zaljubljena u padobranstvo, ali je odustala od ovog opasnog hobija nakon povrede.

Njen ljubavni život bio je vrlo buran. Osim sa Staloneom bila je verenica Džoa Pešija, ali je i ova veza propala. Kratko je bila udata za Ešlija Hamiltona, ali ni brak nije potrajao. Rodila je sina Kejdena Bobija Everharta, 2009. tadašnjem dečku Čedu Stanzberiju.

Sredinom maja 2013. dijagnostikovan joj je rak štitne žlezde koji je operisan, ali je uspela da se oporavi. Međutim, troškovi lečenja su bili previsoki pa je morala da proglasi bankrot. Udala se za Karla Fera, osnivača servisa za dostavu hrane 2014, ali brak je potrajao samo četiri godine.

 

U oktobru 2017. Everhartova je optužio Harvija Vajnštajna da je masturbirao pred njom na Venecijanskom filmskom festivalu kada su boravili na istom brodu. Rekla je da spavala i probudila se kada je Vajnštajn stajao iznad njenog kreveta. Pokušala je da pobegne, ali je on blokrirao vrata. Dugo nije smela nikome da kaže za ovaj incident zato što se plašila Vajnštajna.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)