Zanimljivosti

"UVEČE MI JE REKAO DA ME VOLI, UJUTRU JE BIO MRTAV": Glumčeva majka tvrdila je da se nije ubio, ono što je pronađeno u njegovom telu sve pokazuje

Angus Klaud borio se sa depresijom.

22.03.2024 19:00

"UVEČE MI JE REKAO DA ME VOLI, UJUTRU JE BIO MRTAV": Glumčeva majka tvrdila je da se nije ubio, ono što je pronađeno u njegovom telu sve pokazuje
Profimedia.rs

Angus Klaud, poznat po ulozi u tinejdžerskoj drami 'Euforija', preminuo je 31. jula prošle godine u svojoj porodičnoj rezidenciji u Ouklandu u Kaliforniji. Imao je samo 26 godina. Predstavnik Klauda je tada potvrdio vest i podelio izjavu porodice. Iako tačan uzrok njegove smrti nije preciziran, u izjavi se navodi da se Angus suočavao sa značajnim izazovima od nedavne smrti njegovog oca Konora Hikija, čija je sahrana održana nedelju dana pre ovog nemilog događaja.

- Prošle nedelje sahranio je svog oca i intenzivno se borio sa ovim gubitkom. Jedina uteha koju imamo je to što znamo da je Angus sada ponovno zajedno sa svojim ocem, koji mu je bio najbolji prijatelj. Angus je otvoreno govorio o svojoj borbi sa mentalnim zdravljem i nadamo se da njegov odlazak može da bude podsetnik drugima da nisu sami i da se s tim ne bi trebalo da se sami bore - pisalo je u saopštenju koje je objavljeno.

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Glumac Angus Klaud

Prema rečima njegove porodice, Angus se borio sa depresijom i bio je otvoren o svojim borbama u tom pogledu. Traženje podrške i ne oklevanje da se obrati za pomoć je od suštinskog značaja u ovakvim izazovnim vremenima.

 Dva meseca od smrti mladog glumca čekalo se na tačan uzrok ovog nemilog događaja. Angus je preminuo od akutne intoksikacije, nakon slučajnog predoziranja. Ovo je za američke medije potvrdio mrtvozornik okruga Alameda.

Prema daljim navodima, glumac je u krvi imao kokain, metamfetamin i benzodiazepine (lekove za depresiju koji se često koriste za lečenje anksioznih poremećaja, nesanica i sličnog).

Glumčeva mama govorila je o njihovom poslednjem razgovoru i tome kako ništa nije slutilo na tragičan kraj jednog mladog glumca.

 

 


- „Volim te, mama. Ti si najbolja. Vidimo se ujutru", rekao mi je noć pre nego što sam ga zatekla u sobi bez svesti - rekla je Lisa Klaud za Pipl magazin.

Potresena žena tvrdila je da se njen sin nije ubio, iako je u sebe uneo kombinaciju lekova za depresiju i kokaina.

- To su bili pretežno depresivi centralnog nervnog sistema. Počelo je da mu usporava srce i disanje. Umorio se od nedostatka kiseonika. Sve je samo usporilo, a na kraju mu je srce stalo i on je otišao da spava. Ali on se nije ubio - tvrdila je Lisa.

Rekla je da je njen sin počeo da koristi lekove za ublažavanje bolova nakon povrede mozga koju je zadobio nakon što je upao u rupu i ostao zarobljen satima, kada je imao 15 godina. Dodala je da je zadobio još jednu povredu dok ga je policija jurila nakon što je uhvaćen kako crta grafite u Los Anđelesu tokom pandemije. - Mislim da je to zaista pokrenulo njegovu potragu za drogom. Bilo je veoma bolno - govorila je neutešna žena.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)