Zanimljivosti

ANĐELINA PRODALA IMANJE RUSU, A SAD KRIVICU ZA TO SVALJUJE NA BREDA: Glumica poslala sudu šokantno pismo, iznela novu seriju optužbi na račun bivšeg!

Pravdajući svoju odluku da udeo u zajedničkoj vinariji proda trećem licu glumica je rekla da je to uradila u interesu svoje dece i porodice.

05.12.2022 12:30

ANĐELINA PRODALA IMANJE RUSU, A SAD KRIVICU ZA TO SVALJUJE NA BREDA: Glumica poslala sudu šokantno pismo, iznela novu seriju optužbi na račun bivšeg!
Tanjug/AP

Bivši supružnici Bred Pit (58) i Anđelina Džoli (47) zakrvili su se oko francuske vinarije "Chateau Miraval" koju su zajednički napravili. U međuvremenu ona je svoj udeo u vinariji prodala ruskom oligarhu, a Bred je optužio bivšu ženu da je to namerno uradila samo da bi njemu napakostila.

Zlonamerno ponašanje

Dok advokati vode bitku oko vinarije u Francuskoj vrednoj 250 miliona dolara, Anđelina je poslala pisanu izjavu sudu u kom je navela da su tvrdnje njenog bivšeg supruga „neozbiljne, zlonamerne i deo njegovog problematičnog ponašanja“. U sudskim dokumentima, do kojih su došli američki mediji piše da je Pit tvrdio da su njih dvoje imali dogovor da ni jedno ni drugo ne prodaje svoj udeo u vinariji bez međusobne konsultacije što je ona prekršila kad je svoj deo prodala potpunim strancima, a da o tome nije ni obavestila bivšeg muža.

Glumica je naglasila da je odluku o prodaji za nju bila veoma emotivna ali da više nije želela da ima veze sa tim mestom.

- To je mesto na kome smo dobili naše blizance, mesto gde smo se venčali pored spomen ploče koju smo postavili u znak sećanja na moju majku. To je mesto na kome ću, kako sam verovala, ostariti. Za mene je to bilo previše emocija, plačem čak i sad kad ovo pišem – napisala je Anđelina pravdajući svoju odluku da proda svoj udeo u vinariji.

Ona je naglasila da je to bilo mesto gde je počeo kraj njihovog braka.

- Verovala sam da je ta vinarija nešto što će nas držati zajedno, mesto gde ćemo se uvek okupljati ali to je bio početak kraja naše porodice. Otvaranjem vinarije on bio fokusiran na posao sa alkoholom, što je bio početak kraja naše porodice - dodala je glumica.

Tanjug/AP

Anđelina Džoli tvrdi da je bila isključena iz rada vinarije

U interesu dece

Anđelina je naglasila da je poslednje četiri godine pre prodaje svog dela bila u potpunosti isključena iz rada vinarije, a da je zarađeni novac trošen onako kako to ona ne bi odobrila.

- Shvatila sam da je moja odluka o prodaji mog dela zdravija za našu decu. Uopšte mi se ne sviđa način na koji je ta vinarija reklamirana. Ja ne mogu da budem umešana bilo privatno ili javno u posao koji je zasnovan na alkoholu, posebno što znam koliko je ponašanje u alkoholisanom stanju duboko naškodilo mojoj porodici. Zato sam odlučila da više ne želim da budem deo tako nečeg za dobrobit svoje dece i moje porodice - naglasila je Džolijeva.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)