Napisala je knjigu o tome

PLAŠILA SAM SE ZA SVOJU PORODICU: Anđelina Džoli optužila Breda za ZLOSTAVLJANJE!

Anđelina Džoli priznala da se zbog Breda plašila za svoju decu!

04.01.2022 20:02

PLAŠILA SAM SE ZA SVOJU PORODICU: Anđelina Džoli optužila Breda za ZLOSTAVLJANJE!
printscreen/instagram.com

Glumica Anđelina Džoli i Bred Pit važe za jedan od najlepših glumačkih parova svih vremena, čak i sada, kada više nisu zajedno. Oni iz svog braka imaju šestoro dece, nad kojima trenutno dele starateljstvo. 

Međutim, Bred i Anđelina trenutno nisu u lepim odnosima, a ceo svet prati njihovu brakorazvodnu parnicu zbog optužbi Anđeline da je Bred psihički i fizički zlostavljao njihovog sina Medoksa. Ona je u prilog ovome na sudu dodala i audio snimak i izjave deteta koje navodno potvrđuju Bredovu krivicu. 

Ipak, dok sud donosi odluku o tome šta se zaista dešavalo u njihovoj porodici, fanovi, pa i mediji, dosta pišu o njihovom razvodu, a Anđelina je u jednom intervjuu za Gardijan priznala da se plašila za bezbednost svoje porodice.

- Da, plašila sam se za svoju porodicu. Za celu moju porodicu!- rekla je Anđelina, objašnjavajući da joj je bilo teško da se odvoji od oca svoje dece. 

Anđelina je celo ovo iskustvo prenela i u knjizi "Upoznaj svoja prava", koja je namenjena mladim ljudima koji su prošli kroz slične traume kao i njena deca.

Komentari (0)