Zanimljivosti

Svi bruje o Džolijevoj! Pojavila se u kombinaciji koja je PODELILA MODNU JAVNOST! (FOTO)

Odavno se zna da glumica ne vodi mnogo računa o modi, međutim, dok pojedinci tvrde da je najnovijim autfitom pokazala kako se nosi kratki top, mnogi navode kako takva kombinacija ne priliči holivudskoj zvezdi.

30.08.2022 16:00

Svi bruje o Džolijevoj! Pojavila se u kombinaciji koja je PODELILA MODNU JAVNOST! (FOTO)
Foto: Tanjug/AP

Anđelina Džoli (47) ima jedinstveni stil među holivudskim glumicama. Ona voli da nosi odeću koja je napravljena da traje. Ne odustaje od svog kežual stila, bilo da je u šopingu sa decom ili da odlazi na neku večeru iz ormana, pa uvek izvuče neki već nošeni komad. Međutim, zbog toga je i hvaljena i kritikovana, pa se neretko dešavalo da joj zameraju da njen stil nikako ne priliči holivudskoj zvezdi.   

- Uživanje u komadima koje nosim već godinama jedan su od mojih glavnih prioriteta u stilu - otkrila je Anđelina u intervju za britanski Vog.

Tako je bilo i nedavno kako je glumica ponela jedan od odevnih predmeta koji su bili njen zaštitni znak u vreme najveće popularnosti kad je na filmu oživela lik Lare Kroft.

Tanjug/AP

Glamurozna izdanja čuva za crveni tepih

Anđelina je, naime, uslikana u crnom, jednostavnom kratkom crnom topu. Uparila ga je sa crnim širokim pantalonama i ravnim sandalama, što je njenom izgledu dalo poseban ton. Uz kombinaciju je ponela sjajnu kožnu torba iz kolekcije Sent Lorena. U pitanju je glam-torba koja je već postala veliki hit među poznatim damama. Od nje se ne odvajaju ni Zoe Kravic, Hajli Biber, Bela Hadid i mnoge druge. 

Ležeran stil čuvena glumica je zaokružila puštenom kosom koja joj je padala na ramena, kao i crnim naočarima za sunce.

Među poznatim damama gotovo je neoprostivo kad se jedna stvar ponese dva puta i odmah se nađu na udaru modnih kritičara. Međutim, Džolijeva na to ne daje ni pet para. Kako je jednom prilikom objasnila, ona nosi stvari koje voli i u kojima se dobro oseća, a to što pojedine komade nosi više od 2 puta jeste i njen zaštitni znak. Ipak, i dalje se u modnim krugovima smatra da je preterana ležernost u stilu nedopustiva kada je u pitanju "jedna holvudska diva", pa je i njen najnoviji stajling ispraćen salvom kritika. 

- Kao da je krenula da baci đubre - glasi samo jedan od mnogobrojnih komentara.    

Iako sebi može da priušti vrlo skupocene dizajnerske modele ona ostaje verna svom stilu pa ni njen večernji izgled ne odstupa previše od njenog skromnog dnevnog autfita. Slaba je na kvalitetne naočare za sunce i torbe, a najčešće kupuje one sa potpisom Valentina, Diora i Selin.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)