Zanimljivosti

Bred Pit NASILNIK: Ovo su modrice koje je napravio ANĐELINI DŽOLI? (FOTO)

Na crno-belim fotografijama se vide modrice na šakama i laktovima za koje Anđelina tvrdi da je zadobila u fizičkom obračunu sa Pitom na privatnom letu za Francusku 2016.

20.08.2022 17:00

Bred Pit NASILNIK: Ovo su modrice koje je napravio ANĐELINI DŽOLI? (FOTO)
Ap photo

Nedavno objavljeni izveštaj FBI otkrio je šokantne detalje sa privatnog leta iz 2016. godine tokom kojeg se dogodila brutalna svađa i fizički obračun između Anđeline Džoli (47) i Breda Pita (58). Pored jezivih detalja obračuna bivšeg para u medijima su se pojavile i crno-bele fotografije Džolijeve na kojoj se jasno vide modrice koje joj je, kako ona tvrdi, naneo Pit.

Ovaj incident u avionu bio je povod za konačan rastanak poznatog para, Anđelina je ubrzo podnela papire za razvod, a bitka između bivših supružnika za starateljstvo nad zajedničkom decom traje i danas.

Printscreen/ FBI doc

Crno-bele fotografije šake i lakta na kojima se vide modrice za koje Anđelina Džoli tvrdi da joj je napravio Bred Pit

Šta piše u izveštaju?

Anđelina je, kako piše Dejli mejl“ pod lažnim imenom "Džejn Do" podigla optužnicu protiv FBI jer su agenti ove obaveštajne službe odbili da sprovedu do kraja istragu protiv Breda Pita zbog indicenta koji se dogodio u privatnom avionu 14. septembra 2016. na letu ka Francuskoj.

Ona je zatražila je objavljivanje dokumenata FBI pozivajući se na Zakon o slobodi informacija.

U objavljenom izveštaju otkrivene su fotografije modrica Anđeline Džoli za koje ona tvrdi da ih je zadobila u fizičkom obračunu sa Pitom. Kako piše u izveštaju on je „uhvatio  za glavu i ramena“ i protresao je nakon što ga je ona kod vrata toaleta u avionu nazvala pi…kom. Na fotografijama se vide modrice po laktu i šakama, a u međusobnom rvanju on je nju odgurnuo pri čemu je Anđelina pala na stolice i povredila leđa.

Ona tvrdi da je bila šokirana njegovim ponašanjem i da se osećala uplašeno kao da je talac u tom avionu. Pit je završio sa ogrebotinama za koje je Anđelina rekla „da bi mogle da budu od nje“.

Glumica tvrdi da je njen bivši suprug tokom celog leta ponašao kao čudovište, da je vikao na decu, a neposredan povod za svađu i tuču bile su njegove kritike na račun izgleda njihovog usvojenog sina Medoksa za koga je rekao da izgleda kao terorista. U strahu da ne povredi decu, kako pišu mediji, Anđelina je skočila na Pita i počela da ga davi što se završilo fizičkim obračunom.

Ap photo

Bred Pit negira sve optužbe svoje bivše žene

Pit negira optužbe

Pit je više puta demantovao sve optužbe bivše žene a u svom konačnom izveštaju FBI odeljenja u Los Anđelesu je 2016. zaključino da Bred Pit nije fizički zlostavljao nijedno od njihove dece kao ni Anđelinu Džoli. FBI je Pita oslobodio optužnice za bilo kakvo krivično delo.

Izvori bliski glumcu veruju da je Džolijeva sad podnela tužbu protiv FBI samo da bi ponovo skrenula pažnju javnosti na optužbe protiv Pita iako je sporne fotografije kao dokaz imala već godinama. Jedan od prijatelja Pita tvrdi da ga je FBI 2016. oslobodio svih sumnji zato što "nije bilo ni trunke dokaza" koji bi podržali Anđelinine tvrdnje.

Izveštaj FBI, koji još nije u potpunosti objavljen, dolazi u trenutku nastavka bitke za zajedničko starateljstvo nad njihovo 3 bioloških i 3 usvojenih mališana.  

Odluka suda u Los Anđelesu stalno se menja od punog starateljstva koje je na počeku dobila Anđelina do odluke kalifornijskog sudije o zajedničkom starateljstvu bivših supružnika. Ova odluka je osporena i sve je vraćeno na period iz 2018. kad je ona dobila puno starateljstvo nad decom dok Pit ima „određeno vreme starateljstva“.

Tanjug/AP

Anđelina Džoli i Bred Pit od 2016. vode sudsku bitku za starateljstvo nad zajedničkom decom

Otezanje suđena za starateljstvo

Kako se čuveni glumac navodno požalio prijateljima on je svestan da njegova bivša žena sve to radi namerno kako bi maksimalno otegla suđenje dok deca ne napune 18 godina i potpuno ih okrenula protiv oca.  

Podsećamo, Bred Pit i Anđelina Džoli razveli su se posle 2 godine braka i 10 godina zajedničkog života. Roditelji su 6 dece. Imaju 3 biološke dece ćerke Šajlo (16) i Vivijan (14) te sina Noksa (14) kao i 3 usvojene dece Medoksa (21) Paksa (18) i  Zaharu (17).

BONUS VIDEO:

Komentari (0)