VIP saveti

Šef obezbeđenja Breda i Anđeline otkrio ZAŠTO JE DAO OTKAZ i šta je problem sa njihovom decom

Mnogi bi se trudili da sačuvaju po svaku cenu posao telohranitelja slavnih ličnosti, a on je dao otkaz već nakon 18 meseci. Bivši telohranitelj Anđeline Džoli i Breda Pita otkrio je neke detalje o kojima javnost nije znala.

20.08.2022 12:00

Šef obezbeđenja Breda i Anđeline otkrio ZAŠTO JE DAO OTKAZ i šta je problem sa njihovom decom
Ap photo

Iako javnost vidi samo sliku koju poznate ličnosti prezentuju, iza nje često stoje druge priče o kojima se ništa ne zna. O životu slavnih najbolje znaju telohranitelji, dadilje i njihovi lični asistenti koji su direktno upoznati sa  njihovim životom i među njima vlada veliko poverenje jer štite njihovu privatnost. Za britanski „San“ je  bivši telohranitelj Anđeline Džoli i Breda Pita, Mark Bilingem, pričao o detaljima iz njihovog života i perioda dok je radio za njih.

Otkrivajući najpikantnije situacije nekadašnjeg slavnog para, bivši telohranitelj je rekao kako mu je to bio najteži posao u životu i da je nakon samo 18 meseci dao otkaz slavnom paru.

Mark Bilingem je služio čak 27 godina Britanskoj specijalnoj vazdušnoj službi, što mu je bilo odlična referenca i obuka za zaštitu bračnog para Džoli – Pit kao i njihovo šestoro dece: Medoksa, Paksa, Zahare, Šajlo, Noks i Vivijen. On je postao drugi zvanični otac ove dece i morao je da brine o svakom njihovom koraku, kako bi bili adekvatno zaštićeni od znatiželjnog oka kamere.

Printscreen/Youtube/US Weekly

Bilingem je bio zadužen za zaštitu privatnosti porodice Džoli - Pit i pratio ih je svuda

- Endži i Bred su sa razlogom bili zabrinuti za to ko se približava njihovoj deci, a mi smo imali odličnu energiju i oni su mi potpuno verovali. - rekao je Bilingem za "San".

Bivši telohranitelj je deci Breda i Anđeline postao drugi otac. Vodio ih je na plivanje i trudio se da njihovu privatnost drži dalje od oka javnosti.  On je za britanske medije pričao kako je bilo napadnih fanova koji su čak snimali i slikali Anđelinu, a zatim je jurili kako bi im ona potpisala fotografije.

Deca slavnog para su bila posebno zaduženje za njega. O njima se brinuo kao o svojoj.

- Morao sam da se uverim da je njihov imidž zaštićen. Nije se toliko radilo o fizičkoj strani koliko o socijalnoj. Moj zadatak je bio da proverim da li su pravilno obučeni i da ne rade gluposti koje bi mogla da snimi kamera.

Bilingem poznat i kao „Bili“ ispričao je da su mu deca slavnog para nekada postavljala besmislena pitanja poput toga, kako da stignu do onog kafića i to ne objašnjava njihovom glupošću već time da su deo drugog sveta i da to nisu stvari na koje su svakodnevno navikli.

On smatra kako je njegov posao bio prijatan, ali ga je iscrpljivalo to što nije imao privatan život. Brinući se o tuđoj deci on je zapostavio sopstvenu i želeo je da ponovo vrati izgubljeni pravac u sopstvenom životu i to je bio jedini razlog otkaza koji je dao.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)