Zanimljivosti

Bred Pit POSLE SUKNJE opet izdominirao i to u ovome! Mreže gore! (FOTO)

Glumac je na promociji novog filma crvenim tepihom Los Anđelesa prošetao u lanenom odelu ove trendi boje!

02.08.2022 21:00

Bred Pit POSLE SUKNJE opet izdominirao i to u ovome! Mreže gore! (FOTO)
Foto: Tanjug/AP

Po mišljenjima mnogih najlepši glumac na svetu, Bred Pit, već nekoliko nedelja zauzet je obilaženjem prestoničkih gradova u cilju promovisanja poslednjeg filmskog ostvarenja "Bullet Train" (“Brzina metka”). On se ovog puta pojavio na crvenom tepihu u Los Anđelesu u najtrendi boji za 2022. godinu. Možda ste mislili da je zelena tokom ove godine rezervisana samo za dame i tu ste se prevarili. Suknja je takođe najočigledniji znak ženstvenosti, a na Bredu ona ni najmanje nije izgledala ženstveno pre svega 10 dana.

Harizmatični glumac izgleda dobro šta god da obuče, ali očigledno je odela i smokinge odložio na neko vreme budući da je tokom ovoga leta njegov omiljeni materijal isključivo lan. Ovoga puta on je poneo travazeleni komplet u vidu pantalona na vezivanje u struku koja imaju plavi učkur i kežual sakoa. Možda bi mnogi belu uparili sa ovom vrištećom zelenom, ali ne i Bred. Pamučna majica sa kragnicom tirkiznozelene boje je ona za koju se najpoznatiji Trojanac opredelio.

Žute patike od prevrnute kože sa bordo znakom je obuo na sve to i zapalio društevne mreže po ko zna koji put! Novi modni stil koji Pit promoviše poslednjih nedelja oduševljava sve njegove verne fanove, ali i modne kritičare koji se mogu složiti u jednom, a to je da glumac sa 58 godina nikada nije bolje izgledao. 

Bred otkako se pre 6 godina razveo od Anđeline Džoli vodi pravnu bitku oko starateljstva i polovine imanja na jugu Francuske. Anđelina je to imanje prodala ruskom oligarhu i time ugrozila Bredov biznis proizvodnju skupocenih vina. Taj slučaj je čak završio na sudu gde je Pit izgubio slučaj, pa se nakon toga častio novom kućom koju je platio neverovatnih 40 miliona dolara u gradiću u Kaliforniji, o čemu je Srećna Republika već pisala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Top Closings (@topclosings)

 

Bred ne viđa decu onoliko koliko bi voleo, ali i dalje ima svoj prepoznatljivi osmeh gde god da se pojavi. On je možda u trenutku razilaženja sa Anđelinom delovao kao da tone, ali je ovog leta dokazao da je možda izgubio tek par bitki, ali ne i rat sa bivšom dragom. 

Pit je ovim autfitom definitivno sebi skinuo nekoliko godina, izgleda kao mladić iako već uveliko gazi šestu deceniju! Njegov opušteni stav, samopouzdanje i harizma bez konkurencije učinili su svoje. Retko koji muškarac bi se ovako dobro osećao u odelu neobične boje.

Da li se vama dopada Bred u ovom izdanju?

BONUS VIDEO:

Komentari (0)